Lördag på Nord West

Vart tyvärr inga bilder från i fredags, men då var jag, j och knoll på grillfest ute på ön, riktigt trevligt! Fantastiskt god mat och trevligt sällskap.

På lördagen gasade vi ut till nord west på kattskär. Slänger in lite bilder därifrån.




Där hann vi med att ligga på bryggan och mysa, jag och knollis bada. Han badade förövrigt tre ggr, stackarn sprang på bryggans kant jätte mallit första gången, sen sa det bara "plopp" och hela knollis försvann.. Men han ploppade upp lika snabbt och börja simma med raketfart men j tog upp han snabbt ur vattnet.. lillstackarn! haha såg fruktansvärt roligt ut ialf =)




Busblicken på knollis kanske ni känner igen? (spana med ena ögat)


(knollis 7 veckor)



Andra gången knollis for i, så lekte han på badbryggan..... Vi tog bort han och sa åt han gång på gång.. tror ni han lyssna? Nääerå, helt plötsligt hör man ett "plopp" igen..... haha j fiskade upp han väldigt snabbt som tur va den här gången också. (Finns tyvärr inte flytvästar i knolls storlek ännu, men tur att han är en jäkel på att simma, inga kallsupar och inget pip)


Han var inte såå jättenöjd efter 3 doppet.. Stackars liten, han fryser ju så lätt så vi fick torka han inlindad i en handduk först, sen vart det en gosig varm filt tills han var varm igen.

(Han har inte riktigt fått in det där med att skaka av sig vattnet, är lixom fortfarande väldigt vingligt på den där lillkroppen..)

(Stackarn ville in och värma sig)











Vi hittade en mycket bra barnvakt när vi tog lillbåten ut för att fiska =)





Helgen har varit heeeelt underbar =)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0