05.45

Godmorgon!

05.45 slogs pingpong ögonen upp i jennys rum. Klarvaken så lika bra att hoppa in i duschen käka frukost och piffa till sig inför bankmötet idag. Nu är det förberedelser i vanlig ordning, sitter på kontoret och laddar.

Tänkte fråga om ni mådde bra, men ingen idé för ni kommenterar ju nästan aldrig haha, så jag får helt enkelt hoppas att ni mår bra denna sorliga fredag.

Ikväll har Tessan lurat med mig på BOKSTAVLIGT TALAT dans. Stadshuset här i stan har ålder 35+ och dit ska vi och dansa och surpla på lite vin. Ska bli skoj! =)

Men nu tillbaka till förberedelserna.

tjing & tiiiing!


(jag just nu..)

Nytt möte imån!

Jiiiihoo, nu ska vi ha möte med en till bank. Tänk på oss imån 10.30 får då ska vi träffa en ny bank. Gäller ju att samla på sig alternativ, som sagt endast det bästa duger åt dom bästa.

Osminkad & ofixad men d bjur jag på.


Nu tar vi dom, nu tar vi dom.. oooolala.... *sjunger*


Knollis



Fick en ny leksak av sin pappa igår, han fick välja själv ;)



tröttisen ska sova i sängen, kring halv tio ställer han sig i dörröppningen in till sovrummet vänder sig om, tittar på J i soffan..... Då vill han att J ska lyfta upp han i sängen. Sen är det godnatt.



Här var man bara en liten bääääbis.



Nu är han stor, och kär i sin kompis Alvin.



Varje gång dom skilljs åt så grinar (ylar, låter..) knoll och blir väldigt deppig. Han surar ett bar tag stackarn..

Välkomna

Måste ju bara hälsa er välkomna till mitt lill krypin. Ser att siffrorna stiger för var dag, och ni verkar vara en tapper skara som är inne var dag, rätt många ggr per dag ser jag

Hoppas ni vågar lämna ett fottryck och berätta vem ni är.

/Love





09.34

Torsdag morgon.

Vaknade som nu mera känns som en rutin INNAN kl 7.
Kl 06.40 öppnades små ögonen på jenny. Ut i köket med ena ögat öppet för att ta mig en kopp kaffe.....s.l.u.t några hade surplat i sig allt så fick sätta på en ny brygg. Babbla lite med mamma och pappa som d är full rulle på eftersom dom ska göra iordning stugan dom köpt för övernattning i helgen. Mys, längtar tills på lördag när jag ska gasa ut och mysa framför öppen brasa.

Annars sitter jag på kontoret helt ensammen idag. Skickar lite mail och bekräftar möte nr 2 med banken och den 3:d parten som skall vara med. Tre nissar (minst) och jag och jill ska diskutera fram en bra lösning. Tur vi har skinn på näsan och vet vad vi vill säger jag bara. Detta kan ju vara både på gott och ont men väljer att se det positiva ur det hela.

Ska även göra lite samtal samt skicka in lite papper till länsstyrelsen efter att jill gjort i ordning allt.

Efter detta bär det iväg ut till papis lager där jag ska måla en bastu. Erbjöd mig såklart att hjälpa till när dom har så mycket att stå i, har dessutom verkligen fått upp tempot det senaste AND I LOVE IT!

För mig är prioriteten nu vårt företag, hoppas på förståelse från alla håll och kanter då både jag och jill känner att energin räcker inte till mycket annat. Vi börjar ju varje morgon tidigt och jobbar till sena kvällen på hemmaplan.
Allt för att ligga steget före. Detta resulterar i att vi somnar i princip när vi är klara och vaknar tidigt för att sätta igång med en ny dag.

Nu har jag inte tid mer er mer, men hoppas ni får en fantastisk dag!



Här ska jag bo när vi slagit igenom.


08.41

Morning!

Imorse vaknade småögonen till liv kring 06.30. Det vart en kopp kaffe i sängen och lite Wordfeud. Är ni också beroende av det? Iofs bra hjärtgympa..

Igår avverkades två business möten med väldigt bra utdelning får man väl lov att säga. Glada nyheter från första mötet även det andra trots att vi i dagsläget inte riktigt hade där att göra, vi skulle låna lyssna nu, för LITE menningar för att dom skulle kunna vara involverade. MEN hon ville väldigt gärna följa utvecklingen och ev vara med i framtiden när vi behöver mycket pengar haha (tro mig det är redan mycket pengar, dock hade dom en väldigt hög ribba!) eftersom hon tyckte att vi hade en väldigt bra affärsplan

Banken ringde tillbaka och var rätt mesiga.. men gjorde honom lite nervös och voila så skulle vi boka in ett nytt möte
Vi vill väldigt gärna jobba med den banken men vi kommer inte stänga andra dörrar, inget kan lixom stoppa oss nu! Idag ska jag ringa 5 andra banksnubbar vi fått på rekomendation så vi kan förhandla till oss det bästa.
Är väl det vi är värda, tycker ni inte? Oss leker man inte med, endast det bästa duger. Man måste våga chansa för att vinna sägs det.
Får vi inte som vi vill kommer vi att jaga rätt på rika gubbar som har lite stake och våga satsa på något nytt som inte kommer bli annat än succé!

En annan rolig sak, upptryckta hoodies och visitkort är beställda inför mässan vi ska på i sthlm nästa vecka. Åh det vart så bra!! *stolt* Värt varenda slant vi fick tömma spargrisen på

Nu är det full galopp igen!





Tjing & Tiiiing på er nyfikna saker.

pling plong vattenballong!

Godmorgon era små snorkusar!!

Hoppas ni vaknade med ett leende på läpparna

Måndag och jag har slappat mest hela helgen. Ätit gott, avverkat ngr filmer och varit på bio med tessan. Igår vart det även ett par ryck när jag hjälpte mami och papi att sortera ur fråden på övervåningen. Var rätt skoj hitta massa gamla saker sedan vi var små. Dagböcker och böcker om mina vänner, simfötter, barbies mm mm haha det var skoj. Detta varvades med jobb i vanlig ordning sen var det godnattkappsäck kring tio eftersom jillgrisen har smittat mig med några surbakterier. *dra i håret*

Idag har jag avverkat ett projekt nästan ialf, ska slutföra det sista nu innan lunch är tanken. Sedan börjar det med förberedelser inför våra 2 möten vi har inbokat för morgondagen. Då kör vi vår pressentation igen, vet att dom kommer skina upp när dom får höra, kul att man kan göra deras dag lixom

Det är riktigt roligt att vi besitter den affärsidé vi faktiskt gör, med tanke på vilka positiva reaktioner vi får av alla. Att vi dessutom lyckats gjort den till något vi stolt kan pressentera för alla gör det hela så mycket roligare! Love it!

Vill få igång detta igår helst, segt att allt ska ta sån tid!! Jag är ju inte mycket för att vänta på saker, ska det hända vill jag att det händer nu nu nu, det vet dom som känner mig. Igentligen som sagt helst igår. När vi satt igång med den här affärsidén så trodde vi att det skulle räcka med 3 månaders förberedelser, det har nu gått tio... Det har varit en del frustration men i slutändan så är detta vad som krävts. När pressrealisen kommer, räkna då med att det står två stolta brudar bakom allt







old stuff-rätt ego











Slänger in ett par bilder på mig i mörkt hår.. har tyvärr inte alls många bilder på mig som brunett men ja här får ni en liten kik på hur jag såg ut.














Citat

Ett par citat från de vi har berättat affärsidén för: (Vet att ni är nyfikna ;))
Dessa citat kommer från olika företag mestadels chefer som uttalat sig då det är de vi vänt oss till.

- ”Genialiskt, att två blondiner från Sundsvall kommer på detta!”

-
”Ni är verkligen ute i rätt tid!”

-”Jäkligt bra affärsidé, det här skulle jag vilja vara en del av!”

- ”Vilken grej!, det här kan ju bli hur stort som helst!”

Kan tyvärr inte dela med mig av fler även fast jag hade velat, men i många citat så avslöjas vår idé..inte ok ännu serrni



lördag

Nu ni gott folk!

Gissa om jag sovit gott inatt!?!

Efter veckans tidiga mornar och sena kvällar med jobb jobb jobb så fick jag äntligen pusta ut och sova en hel natt.

Efter lunch igår så var det som att få ett basebollträn i bakhuvudet, hade svårt att foccusera blicken var helt lelös i kroppen och ville nog bara dra ett täcke över huvudet, for hem lite tidigare från kontoret (glöm då inte att vi var uppe kl 5 och förberedde på kontoret för bankmötet...) för tänkte ta en liten tupplur innan middag så kl 16.47 låg ja nerbäddad i sängen. Tror ni att det gick att somna?
Nooope.. nog fortfarande alles för uppspelt från bankmötet. Inte för att det är något att klaga på för jag är sjukt stolt över vår presstation igår! Vi skötte oss galant och bank killen trodde verkligen vår vår idé. Dock är ju banker som han sa rätt 4-kantiga när det gäller hur och till vad dom lånar ut sina pengar. Vi har ju en ny idé som inte finns ute ännu vilket gör ju detta till en större chansning för både dom och oss. Men hade jag haft kapitalet vi behöver själv hade ja satsat nu!! Jag vet att detta kommer bli såååå bra bara vi får det vi behöver för att kunna genomföra det! Så nu håller vi tummarna att allt slit ger lite ersättning iform av att banken vågar satsa på oss! Uppdatering om hur det går kommer nästa vecka.

Tills dess kan ni vara nervösa :P Jag själv kör the secret och VET att vi kommer få lån

Idag fortsätter mitt arbete sen avslutar vi nog kvällen med god mat, sen bio och karra med tessan. Hon surra om jägarna 2 haha så får se vart d slutar.

Ha en underbar lördag.....pissmyror






(ett par bilder från tidigt igår innan mötet)




Tisdag

Tjing!!

Tisdag kväll och hela dagen har susat snabbt förbi.

Det har varit fullt upp med jobb hela dagen, känns så härligt att vara så effektiv! Jag har nu haft en välbehövlig rast med middag och lite vila, så nu är jag redo att dyka ner i det igen. Vi har såå sjukt mycket att hinna med innan fredag så jag undrar om det blir ngn sömn för mig i överhuvud taget? haha aaa men det är det värt. Riktigt roligt när det blir något av allt slit. Jag har bla ansvaret för pressentationen vilket är 9 A4:a sidor med information. Det blir så sjukt bra dessutom, haha jaaa kaxig tänker jag vara angående just det. Finns lixom inte på världskartan att dom INTE ska älska oss och vår idé, åh längtar tills på fredag detta kommer bli såååå bra!

Nu har jag inte tid med er!

Ha en fin kväll.

Tjingeliding...pling.


Monday morning

Morning!!
Igårkväll small det till i nacken, japp nackspärr IGEN...... ah blir så less.. Har knappt sovit inatt pga att jag knappt kunnat röra på mig utan att vakna av smärtan.
Men detta ska inte stoppa mig för att få till en produaktiv dag.
Allt som snurrar i mitt huvud  är företaget, banken, förberedelser, firmabil, mm mm. Haha just det inte berättat vilken idé jag har fått från min kära andra hälft. Vår firmabil kommer minst sagt bli en grym företagsmedlem. Det bästa på länge, såg faktiskt ett exemplar på stan i lördags och tanken på hur vi ska ha den gjorde mig bara suuuper exalterad!! Kommer bli grymt, och ni kommer INTE att missa den tro mig, haha!
Nyss ätit gofrukost, kaffe, ägg, 4 små mackor med ost och paprika på, samt ett stort glas blåbär/svartvinbärs juice. Detta kryddades med voltaren.....
Nu ska jag jobba jobba jooooooobba, man får lixom inte en andra chans på banken så MÅSTE verkligen se till att allt är klart till senast onsdag så vi kan öva på hur vi ska lägga fram allt hela torsdag dag och natt om det så krävs!?
Halv fem tuffar tåget hem till katterna i s-vall. Knollis får stanna här, lugnast så. Även fast han kommer gråta i dagar... stackarn. Han är verkligen mammig av sig, undra om det beror på att han är kille? Mor och son brukar väl ha ett mer speciellt föhållande..el?

Hittade något vackert.

 

Plötsligt är allt förändrat. Ingenting blir som förut. Tiden stannar upp, allt känns overkligt. Inför döden känner vi oss alla lika små och maktlösa. Vi vill så gärna kunna styra våra liv, men över döden har vi ingen makt. Vi står alla lika tomhänta med vår sorg och vår saknad.
En anhöriges död, varje förlust vi får vara med om, visar oss hur bräckligt och skört livet är. Vi har ingenting för alltid. Allting som lever ska en gång dö,alla träd och blommor, alla djur och alla vi människor. Livet och döden tillhörallt levande, det hör ihop. Detta kan ingen ändra på. Livet är en gåva som vi människor får ta emot. Utan några som helst prestationer så skänks livet till oss.Vi har fått ta emot det, var och en av oss. Vi får tro att det är en gåva från Gud.Vad vi gör med våra liv är vår gåva tillbaka, tillbaka till livet, tillbaka till Gud.


Söndag

Nu har jag smällt i mig heeeela karamellskålen till frukost... försökte rädda eländet med en skål turkyoughurt, nötter och ekologisk cocos.. var väl ett sådär smart drag kanske... socker och fett är inte så bra för lilla jenny serrni.
Gårdagen var mysig, vi poppade musik, åt nachos med gucca och drack lite vin när vi (läs:jag & knoll) slängde ihop pajen. tände alla ljus här hemma och sprang runt i sidenrocken och hade fulla håret med massa barnolja, haha inte snyggt, men mitt hår är såå mjukt nu =) Sedan vart det en varm dusch med peeling och ytterligare en hårinpackning, en riktig. Vi mös sedan ner oss i soffan och kikade på film, över gick till bubbelvatten (fortfarande i vinglaset) efter mitt glas vin. Så nu behöver jag inte oroa mig för alkoholvarningen, hade jag nog behövt om jag sugit i mig hela flaskan kanske 
J kom hem vid fyra snåret och så han sover fortfarande, va uppe och "spela" nykter med mig kring halv nio, han va fortfarande full haha! Babbla om min rumpa hit och dit..... Joo tack.
Nu morrar knoll till sitt ben och sprätter runt  det på golvet, svansen åker i 240 km/h tur att han kan roa sig själv iallafall. Han bet J i örat med hörntänderna så att han skulle vakna oxå, precis i min smak 

Nu blir det till att värma på pajen tror jag bestämt.
Ha en fin Söndag gott folk.

Lördag

Tittut på er mina små fisar!
Hoppas ni har det bra.
Eftersom ni är så nyfikna så ska ni få en update om vad jag haft för mig.
Igår fredag klev vi upp rätt tidigt åt en brakfrukost och begav oss sedan ut på långpromenix med Knollis, han verkligen äääälskar att gå nya äventyr, rätt förståligt när man är en liten hund kanske ;) Efter en härlig promenix vart jag serverad en smarrig fiskgryta och en latte till efterrätt. Helt i min smak. Vi for sedan iväg för lite shopping, kom hem med lite allt möjligt faktiskt, det vart prydnadskudde, nya hallmattor, wiispel, knivslip, skurmedel och shampon, nya kaffepatroner, mm mm. Jag var på jakt efter ett par byxor som tyvärr var slutsålda överallt, varför är det alltid så?? Så fort man vill ha ngt så är det slut. Inte okey.
Var även ute efter en lång snygg kruka som ger lite maffigt intryck i en numera djup fönsterbänk. Tänkte sätta i en orkidé samt lite annat fint plock.. Får visa när det är klart... Har varit inne på ett 20-tal blomsterbutiker (inget skämt) släpade med mig J på hälften av dom, vi hittade EN kruka som skulle kunna fungera... Blir nog en visit dit imån.
Iallafall kvällen avslutades med en flaska rött och varsin pizza. Namnam!
Imorse vart d samma brakfrukost, sedan tog vi en mysig promenix ner i vasastan och kolla mer blommaffärer, sen tog vi en fika på en mysig uteservering i solen. Strosade runt och kikade i affärer och knoll busade med ett par nya kompisar. Vi käkade sedan lite lunch här hemma och sen körde jag J till söder, han ska nämligen på den årliga "kill dejten" hans vän arrangerar. Dom vet aldrig vad dom ska göra, den här gången visste dom endast att dom skulle ha badvänliga byxor med sig.... Han gör även allt till tävling och vinnaren får ta med sig vandringspokalen hem.. dom håller på en hel dag och kväll så idag får jag mysa till det själv här hemma. Kan meddela att J vann i fjol och jag hoppas verkligen INTE att han vinner igen, pukalen är stor och hemsk, pryder inte vårat hem ALLS.
Nu är d dags för knollis att pinka, sen blir d att handla lite karra och mat, tror ja ska slå till på tacopaj med ett glas rött... får man dricka det själv tro? hrm... brukar aldrig dricka alkohol ensammen, känns lite alkisvarning? Fast nu kommer j att komma hem full, så ett glas till maten borde va okey. Ska även köra lite spa med ansiktsmask och inpackning så blir sidenmorgonrock, ett glas rött och tacopaj.

Kunskap är makt!


Torsdag! Härlig dag, solen skiner och det är MYCKET varmare här i sthlm än i s-vall...brrr... både jag och knollis frös konstant där hemma. Igår när J kom och hämtade oss på centralen mötte jag han i jeans och t-shirt, själv hade jag linne, kofta och pälsväst, och knollis med sin stickade polo. Jaa, lite skillnad är det ju faktiskt.

Idag är knollis med på j:s jobb. Jag behöver koncentrera mig på mitt jobb därav får jag vara valpfri till tre tiden.

Igår lärde jag knoll "vacker tass" han är såå duktig, nu kan han "stanna, varsågod (då är det ok att äta sin godis eller matbit ect), kom hit, dansa, dansa runt i ring, ligg, sitt, nej, ajaj, vacker tass, gå till mattan/in på rummet. Försöker nu att få honom att rulla runt.. har bara provat ett par gånger i morse och det var väl inte det lättaste... men ge mig ett par försök till så ska han nog kunna rulla . Frågan är vad jag ska lära honom sen?? Spela död? Har sett en del hundar som kan det nämligen...

Nu blir det jobb jobb jobb, måste förbereda allt inför bankmötet nästa vecka, pju.. nervöst men är sjukt taggad för att detta ska bli grymt, så hörrni, nu köör vi! Kunskap är makt, glöm inte det


Tacos tradition



I lördags hade krafterna kommit tillbaka efter ngr dagar med feber vilket innebar att jag orkade piffa till mig lite.. Umgicks med christine, hennes sambo och lilla arvid på dagen och på kvällen var jag och tessan på bite line där dom bla serverar tacobuffe, samt mjukglassbuffe!! Namnam, tre potioner tacos och två omgångar med glass. Vi brukar ta tre av varje annars ;) 

I söndags var det heldag hos farmor, började morgonen med gofrukost i sängen. Två ägg, turkyoughurt med kanel och honung, 2 rostmackor med ost och en stor kopp kaffe. Sedan bar det iväg ut till tynderö. Lastade in 10m3 ved in i vebon, fort gick det både farmor och jag hade bra med energi så vi jobbade på snabbt och vart heeelt slut. Men nu är all ved innomhus så slipper hon oroa sig över att det ska bli förstört. Vi tog sedan en dusch och piffa till oss för en tur till birsta med lunch, shopping och senare en fika. Jojo, det var fart på oss.

Nu blir det jobb, jobb jobb ska till banken lite senare så måste förbereda lite.

Pling!


back



Kul att röja i leran i skogen...





Lill stackarn fryser här uppe i norr. Vi fick svänga förbi zoo:t och köpa en tröja som värmer lite, han gillar den faktiskt =) Känner väl att den värmer antar jag.



Lilla mallgrodan min.

Sorry för dålig uppdatering btw. Har inte kännt för att blogga, men nu tror jag suget kan vara tillbaka.

Tjing!


ÄLSKAR












Söndag






Slappisdag framför tvn har jag här hemma.. äter turkyoughurt med halloner i. Kl 15 ska jag möta upp brudarna för en fika hos stackars andrea som ligger hemma och är hög på morfin. Sen blir det till att packa kappsäcken för imorgonbitti bär det av till sthlm igen

Sedan har sis frestas med massa tacosbilder så nu ska jag se om carris o michel vill äta tacos med mig senare ikväll och kanske köra lite wii.

Kräftskiva















Hade en fantastisk kväll igår, super trevlig kräftskiva hos caroline syd.


Mys frukost







Varit på frukost med mina fina flickor på ett underbart ställe i haga. För 70.- fick man allt på tallriken, det som inte syns där är att det var ägg med oxå =) & ni missar väl inte turk youghurten där bakom tallriken. Sjukt gott njöt av allt!! Dagens outfit vart en sväng in i jills garderob för att låna en mysig kofta, perfekt mysfika klädsel.

Ikväll blir det kräftskiva!

Nu powernap, vart sent igår.. vart lixom inte bara kebab, mariokart och ett glas rött. Näe, vi dansade ner till push och parklane och var väl inte hemma förren närmare halv fem. Ajabaja men skoj hade vi, d bästa var wii spelandet.

Glad brud!











Jag slipper frysa i vinter!!! =D

Och nej, bilderna är inte redigerade. Allt handlar bara om att ha rätt ljus!

Dagens outfit




Äntligen fått tag i västen jag letat efter sen ifjol!





Den kostade ju en fin slant, och det känns att man får för d man betalar för, pjuu sjukt varm. Mycket bra till alla elaka kyliga höstdagar/kvällar.

Lycklig

Hade en super mysig kväll med bästa josefin igår! Vi satt oss först på "lilla london" tror jag det var, tog en stor stark och gotta i oss från AW maten. Knatade sedan vidare upp till locatelli och tog ett glas rött. Vi satt och babbla och babbla och babbla, hann med tre glas rött och en jävdra massa tjejsnack, såå glad att jag har en sån underbart fin vän. ♥

Saknar att inte kunna ses oftare!
MEN...Jag får helt enkelt vara glad över dom gånger det blir. Förhoppningsvis tar hon och packar lilla väskan och kommer upp till sthlm och hälsar på snart!


Idag är det F.R.E.D.A.G, underbara fredag. Solen skiner och jag vill köpa en vinterjacka, hittade godbiten i fjol men då var den slut i min stlk överallt. NU äntligen finns den igen (om den finns kvar dvs) och jag gråter efter den, jag måste ha!!! sis den lilla grisen har redan lagt beslag på en, så nu borde det väl vara min tur??? *nickar & håller med*

Ligger fortfarande i sängen och surplar i mig kaffe, åt frukost i sängen i morse, 2 ägg, en rund liten miniost samt ett stort glas kaffe & turk youghurt på det. Ska nu göra ett ryck med jobbet, möta sis senare för plugg/jobb studie på ett café. Roligare att sitta tillsammans även fast vi gör 2 helt olika saker. Får dessutom bra mycket mer gjort så fort jag lämnar hemmet.

Ikväll får vi se vad det blir, har snackat lite löst om en tjejkväll med ngt glas vin.. men får se vart det slutar. Hade varit skönt att bara se en film och mysa med lite grönsaker och dipp.




Vi igår.






Miss ego












(haha nu spårar d....)

Snart bär det iväg för att möta upp min älskling Josefin!! Som jag saknar den tjejen, är viktigt att vi får våra dejter med ett glas rött eller 3 ;)

Trevlig kväll!

See ya!



Älskade den här tröjan, tyvärr är den på vift.... *böla*

My heart is ever at your service

God morgon era fisar!

Hoppas ni mår toppen!

Jag har nu spenderat två underbara dagar här nere på västkusten. I tisdags när jag kom fram hängde jag med malin på stan, vart lite shopping och fika senare på eftermiddagen mötte vi upp sara och for till henne och slängde ihop en tacomiddag. Till det vart det först en svalkande  GT och till maten ett glas rött. Kollade även på film och åt glass. Bästa tisdagen på väldigt länge!
Onsdag vart det jobb på förmiddagen sen åkte jag ner och mötte upp sis, hitta massa fina dyra saker och lunchade på vårt favvo ställe. När hon drog till skolan for jag hem en sväng (med en godispåse) sen kring fem va jag nere på stan igen och mötte upp en annan vän.

Vad tiden kan gå, livet rullar på som vanligt för väldigt många medans det kan hinna hända så mycket hos andra. Alla som klagar på småbaggateller inkl mig själv, tänk till en gång till. Finns dom som har det sååå mycket värre och skulle göra VAD SOM HELST för att byta men inte har möjlighet. D gör ont i hjärtat när ens vänner inte blir behandlade rätt och går igenom fruktansvärda saker medans andras liv bara rullar på. Jag önskar att jag kunde byta plats för att dom jag bryr mig om ska slippa lida, ha ont, må dåligt ect.

Vet att du min vän är en grymt stark person och kan gå hur långt som helst, nu är det din tur att skina. Önskar dig allt gott man kan tänka sig, och som vi sa igår.. Karma.


(min tattoo, betyder "hon flyger med egna vingar".)

Nu min vän är det din tur att flyga med dina vingar ♥

RSS 2.0