OMG!







Usch och fy!! Varför proppar dom i såå mycket socker i allt.... Jag borde inreda mitt kylskåp och skafferi såhär, tror inte man hade proppat i sig så mycket av det goda när man ser sockerbitsmuggarna brevid.

O´boy och bakis drickan är härmed bojkottad! 133 bitar socker!!???

2011-11-29 & 30 på bild











Jag fastnade visst på bild igår och idag.

Åh vet ni 55,8 kg stod vågen på idag! Nu håller vi i detta. 55 kg hade varit lagomt och då gärna med muskler...

Värsta är att jag ska till J imån, och där spårar det ALLTID! Finns så mycket gott där hemma, sen har dom bra karra, men ska försöka va stark över helgen samt gå lååånga prommisar med knollis. =)

PS tur det är "inne" med utväxt alltså, herregud vad jag ser ut i håret.DS



Hallå, vill sätta på mig mina snygga googels! Höjdpunkten varje vinter =)

08.47

Vaknade tidigt, och har åre suuuug!

Köpte en ny oversizetröja på bikbok igår, superskön och ska med väskan till åre , var självklart tvungen att slänga ihop en fläta och sätta på mig mina moonbots som jag haft i tio år nu tror jag.
Kommer ni ihåg dom?
Jag kommer ihåg när jag var kring 20-strecket och så gärna ville ha dessa, tyckte dock att dom var dyra, för mig att dom kosta 1000-1500.- (Vagabond)
Jag bodde då i gbg och som ni säkert vet är det mest slask i den stan vilket betyder att vit"päls" och slask inte funkar så bra ihop... Men så vart det rea 50% och jag slog till, sjukt bra investering så här i efterhand. Har haft dessa till varje fjällenresa och dom är sjukt varma och mysiga att springa runt i ute i knastrande snö.









Snygg hoodie



Köpte en grön för ett par år sedan, fast med dragkedja, älskar den men fick endast tag i en i xs vilket inte är det ultimata när man ska mysa i en hoodie... Näe, M är nog att föredra, åtminstonde small.. Dom krymer ju alltid i tvätten sen vill ja ha en lite större som ja kan mysa i. Bra till promenixer på våren, på väg till gymmet, myströja på kvällskvisten osv. Gillar skrikiga färger dock gillar jag den vita också men blir ju så skitig så snabbt...



Jaa, ska suga på karamellen ett litet tag, men känner på mig att den övre kommer landa i min garderob, ser det framför mig serrni.

"Allt gott kommer till mig nu." (affirmation)

Tittar mot stjärnorna

Nu ska jag dreggla på dessa inne i peakaffären i birsta tills jag har dom på mina fötter.
TOMTEN?
Vill ja vill vill viiiilll ha! Vad behöver jag göra för att dom ska hamna på mina fossingar?
Dumma prislapp.





Bilden är inte riktigt rättvis, dom är MYCKET snyggare i verkligheten.

Kärlek

Tisdag

Det är mökt ute, marken är vit. Det är vinter här hemma i norrland.

Min egna kroppsliga väckarklocka vaknade till liv kring halv sju imorse. Var inte den bästa starten då jag satt mig och pinka och det bara började snurra och svettpärlorna prydde hela mitt ansikte..... Vad hände? Nu har jag så frosser i kroppen men det är bra mycket bättre än vad det var då! Usch och fy, hemskt när kroppen får sånna där anfall.. Kan tack och lov inte minnas när den gjorde sådär sist.

Idag ska jag pressa ner mig i mina smaljeans, sen ska jag bo i dessa tills dom är bekväma, dvs ett par kg ner på vågen. Har blivit sjukt mycket onyttigt det senaste. Va 3 kg upp på vågen förra veckan, tack och lov, fråga mig inte hur men dom är borta! Pjuu. Är så mycket gott man vill unna sig nu innan jul med julbord och karra ect, och för att inte tala om julen... och sen nyår.... jaaa NU blir d hårdkörning tills dess. Ska nog köra ett pass ikväll faktist =)





Såhär sover knollis på mig när jag ska jobba?? Jo han är speciell.


Önskan







Ser mig själv i ett par sånna i åre, samt nedanstående!!! Tycker inte om min dyra smak.


(bild lånad av nelly.com)

Dock kanske inte ihop, skorna ser ja i ett par snygga jeans dvs mina smaljeans ;) samt en collegetröja med ngt snyggt tryck alt en snygg hoodie, är svag för peak p... ledigt men snyggt lixom.

TOMTEN hööööör du mig??

Tuffa skor till knoll





Va på zoo och leta efter skor till knollis, och detta för att han fryser typ jämt, dessutom är saltet på vägarna inte bra för dom där små tassarna, det torkar och sen spriker hans lilla hud :( Därav vill jag köpa ett par skor till han.

Han kommer förmodligen inte alls gilla dom, men enligt hon på zoo skulle man låta honom vänja sig med dom när man är hemma bara =)

Tycker dessa var tuffa, fast funderar på ett par Uggs.... dom blir lite mjukare tror jag. Ska kolla i storstan om det finns större utbud annars slår ja till på dessa =)

Myyysdress

Jag tänkte gå på invigningen av ziperalls butik i veckan, där säljer dom ut hela sortimentet för 50% under 2 timmar. Japp, bra pris, mysa med den i åre, i båten, i soffan jooo det här blir mys det hörrni! =) Tror jag ska ta  vit/rosa randiga alt rosa =)

Har dessutom en bra idé till dom, tänk om dom hade gjort sånna till chihuahuor, el ja små hundar, vilken grej jag hade köpt en direkt! Dessutom kan ju knollis modella ;)

helgen...

På torsdag kväll kom J & knoll hit och vi åt middag hemma med familjen sen bar det iväg ut mot stugan. Mötte två JÄTTE stora älgar vid parkeringen, sen sprang de en VARG över vägen halvvägs till stugan. Här händer det grejer serrni =) Väl ute i stugan satte vi igång en brasa och dukade fram ost, kex och fikonmarmelad. Gottigottgott!

Fredag vart det arbete utomhus, jag började att bära in och stapla veden som ligger ute in till vedbon och J fortsatte utöka verandan på bastun han byggde sist, det nya projektet var en trapp. De blir minst sagt snyggt! Ser fram imot att ligga där och njuta i sommar =)





Hade inte en bra bild på helheten tyvärr men det kommer bli en trapp rund vänstrahörnet, det blir breda trappsteg så man kan ligga på dom och sola =) Blir sjukt snyggt! Tur jag har en händig karl som gärna hjälper till =) Bra sen när vi ska bygga hus ;)

Knollis han bara busa runt hela helgen.



Tyvärr blir det ju mörkt här vid sisådär tre är det svart ute, vilket gör att man inte hinner jobba så länge, dagarna blir rätt korta lixom. Men härligt att vara ute och jobba.

Ngn älskar brasan också, nästan mer än mig faktiskt, han ligger jättenära och blir supervarm i pälsen, förstår inte att han kan ligga där så länge som han gör, varje gång jag lägger i vedträn så ska han lägga sig ännu närmare...



Avslutade kvällen med mammas goda mat och ett par glas vin sen somnade vi framför brasan.

Lördag morgon serverades det gofrukost till soluppgången, sen piffade vi till oss för att åka och träffa tjocka släkten för dop. En av kusinerna skulle döpa sin supersöta lilla dotter Ebba. Var riktigt skoj att träffa alla, blir alles för långt mellan gångerna tyvärr.



Det serverades massa smörgåstårta, italiensk den här gången samt massa tårtor och  gott fikabröd, hon hade bakat i en vecka =) Det märktes, vart som en boll när vi rullade hem till stugan igen för att fortsätta med arbetet. Avslutade kvällen med mammas potatisgratäng, fläskfilé, svartvinbärsgelé och sallad. *dreggel!*

Söndag for J & knollis hem tidigt eftersom J hade visningar vid lunch.

Jag och pappa vi drog på oss arbetskläderna gick ut i snön som kom!! MYYYYYYS! Jag lastade upp stockar på vedbocken J byggt åt oss och pappa stod med motorsågen och såga, fyllde skottkärran och gasade upp med dom till mig där jag sedan stapla.... Herregud, vart 5-6m3. Vi höll på i 3,5 timme inkl en fika. Vi vart klar lagomt till att det vart mörkt ute. Då var fingrar och tår isbitar, vi gick som två gammgäddor och hade ont i ryggarna, men så fick vi god mat och massa gottigott hela kvällen så vi klagade inte. =)


(jag i j:s arbetskläder)

Känns framförallt grymt bra att vi fixade nu ved som räcker till hela nästa vinter. Vart dessutom som ett träningspass det där, känns i skuldror och armar idag. NAAAAJS!

Nu är det fullt ös igen!

See ya!


Träningen satte igång....igen.

Fick fingrarna ur arslet i torsdags och körde ett träningspass, insanity pass vart det, härligt och sjukt jobbigt!


Gullig bild va? :P jag precis innan träningen.


Här ska jag börja 2012



















Jihooo! Som jag älskar det här stället! Nu blir det hårdkörning så jag kommer i skidstället till nyårsskiftet! =D
Nybygge i Åre så inte så många som fisit där, bra! Ett ställe i min smak =)



Lycka!

The Secret kan man lita på!!

Knollis har haft det lite problematiskt med ena pungkulan som vi upptäckte att den låg kvar i ljumsken för en månad sedan.. Den hade då blivit så stor att man kunde se att den låg fel. Jag dök direkt ner i google och vetrinärs världen för att hitta info.
Det stod att kulorna på dessa små hundar (chihuahuor) ska ramla ner i pungkulan redan vid ca 12 veckors ålder pga dom utvecklas väldigt snabbt. Men det kunde oxå ta längre tid upp till max 6 månader. Efter 6 månader var det oerhört liten chans att den skullel ramla ner pga att den blivit för stor för att pasera kanalen ner till pungen.
Detta kallas kryptorkid testikel på vetrinär språk. Betyder även att hunden blir "missbildad" vilket gör att dom inte får ställas ut och heller inte ingå avel. Bhuuuuuuuuuu vi var så besvikna!! Här hade vi VÄRLDENS finaste hund, med super fin stamtavla, jättebra temprement och superfin täckning. Vad mer vill man ha för utställning alt avel??

Vi ringde vetrinären som tyckte att vi skulle komma in på en kontroll, vilket vi gjorde i fredags. Där konstaterades det att knoll hade kryptorkid testikel vilket även skrevs in i journalen och hon rekomendera kastrering för att hon sa: "den kommer inte att ramla ner nu när han är så pass gammal, den har blivit för stor för att passera kanalen"
Ingen av oss ville dock boka ngn tid för kastrering utan vi sa att vi vill vänta åtminstonde till våren/sommaren.
Jag ville tro, och kände att DEN KOMMER RAMLA NER, kanske behöver den bara lite hjälp... Massera har jag iofs gjort 3 ggr per dag sedan vi upptäckte det, jag har healat och kört the secret. Kontaktade även ett medium för råd om vart jag kunde vända mig. All in, så blir det när jag vill ngt! =)

OCH......Igårkväll när J pillade på den (läs:massera) så sa det PLOPP! Sen låg den i pungen!! Taaaadaaaaa! haha vilken lycka, vi var så glada!! Fick nästan tårar i ögonen haha

Nu kan jag ställa ut min lilla prins, han ska bli champion precis som sin pappa har jag bestämt! =)
Vi kan se till att han får para sig och det kommer nya fina söta små knollisar!

Weeeeeho, idag är jag glad!! Inte mycket som rubbar det. Nu blir det jobb jobb jobb, hoppas ni har en bra dag!











Tallin 40 h

A-hytt, dubbelsäng och tv, perfekt hytt längst upp på båten =)



Började resan med middag på finaste restauarangen, vart hjort för mig och lamm för J + en flaska rött.





espresso & ett par chokladbitar till efterrätt.



Sen var det riktigt bra cabbaré eller hur det nu stavas samt mojitoos, vi hitta favorit bartendern som vi hängde hos hela resan hehe









Vart EN öl också faktiskt =)

Här var innan det bar iväg på disco haha




Här dansades det hejvilt!







Lyxfrukost med skumpa ;)



Väl framme i tallin, vart det spa!!



På väg in till stan





lunch i tallin, förrätt namnam!!













Mat igen på båten =)

sjukt god förrätt!! Enkelt men riktigt bra gjort! (skagentoast)



Sen oxfile, åh godaste oxfilen på länge.


Delade självklart på en flaska rött den middagen, sen babbla vi halva kvällen, spelade och vann på rouletten! Jihoo =)
Såg på en ny cabarré, drack ngra fler drinkar, dansa styrdans och hade en helt underbar resa!

Knoll

Man blir ju inte annat än stolt över att man har världens underbaraste lilla hund.



Kan stolt säga att alla älskar vårt lilla busfrö. Han har den bästa energin, elaka hundar älskar knoll av någon anledning..? Hundar som absolut inte kommer överens med chihuahuor/andra hundar leker med knollis i flera timmar och deras hussar och mattar blir lika förvånade varje gång.

Knoll är väldigt gotrogen och vill springa fram till ALLA hundar och vill leka. (vilket är bra på gott & ont, vi får vara försiktig med vem han får gå fram till, men dom flesta går jättebra!)



Han verkar vara en sån där hund som hundpsykologer använder sig av som den perfekta förebilden för andra hundar.



Han är underbar och alla älskar honom. Vi var hos vetrinären i fredags, där fick han snabbt beröm för sitt fina temperament.

Nu när vi var i tallin så hade vi honom hos ett par vänner, som redan skriker efter att få träffa honom igen =)

Jaa, vi får faktiskt sträcka lite extra på oss när man tittar på vilken oerhört fin hund lilla knoll blivit. Han är nu 6,5 månad, skäller inte i onödan, skäller nästan aldrig faktiskt, trygg i sig själv,  leker med alla, han är en modig kille som vill fram och hälsa på alla människor (så glad att han inte är som dom chihuahuorna som står bakom matte/husses ben och skakar) han är envis, som mig? =) Han är rolig att reta, för han blir verkligen sur haha så söt.

Enda nackdelen om man nu kan kalla det nackdel är att när han blir glad och exalterad så biter han tag i folks näsor? haha kan faktiskt göra rätt ont.. men man kan lixom inte riktigt bli arg eftersom han är så oerhört glad. Det händer oftast om han inte träffat oss på länge, vi försöker dock att inte ha han vid ansiktet numera. Men det är svårt han är ju så ivrig i att få pussas/bitas i näsan ;)

Han är lättsam, lämnar vi honom själv ngr timmar så lägger han sig och sover, han har inte förstört något alls i hemmen. Så fort man kommer tillbaka så möter han oss nyvaken vid dörren och lägger sig på rygg och vill mysa. Han sköter sig bra i koppel och utan, jag går 99 % av gångerna ut med honom utan koppel och med lite godis kommer han snabbt när jag ropar, visst han kan trotsa om han hittar ngt gott att äta, han är lixom helt galen i ALLT ätbart. Vilket förövrigt är väldigt ovanligt bland chihuahuor. Men vi tycker att det är bra! =)
J går 99% av gångerna med han ut i koppel och även där går det jättebra!

Tips till er som ska skaffa hund är om jag ska tänka tillbaka, absolut att ta med den lilla valpen på ALLT, va lugn men bestämd i uppfostran, tänk på att valpen tar efter dig, hettsar du upp den av olika saker så räkna med att den blir skällig, ger du mat vid bordet när den är liten och söt, får du även en tiggande stor hund.

Är du "fjantig" och lyfter upp och är överbeskyddande när ni möter andra hundar så kommer hunden komma ihåg det och förmodligen ta efter. Gällande chihuahua får man inte glömma att det är en stor hund i en liten kropp.

Knollis har nog fått lära sig mycket den tuffa vägen, bla så ramlade han i havet från både båt och brygga, jag har badat med han massor i sommar vilket gjort att han absolut inte är rädd för vattnet utan tycker det är spännande och gärna jagar vågorna. (Chihuahuor och små hundar brukar inte alls vara förtjust i vatten) Han står även snällt still när vi badar honom här hemma. =)

Som sagt knoll har det bra, han får så mycket kärlek från alla håll och skänker minst lika mycket tillbaka. Vi kunde inte fått en bättre hund, jag är överlycklig att han är en del av vårt liv.







Off to Tallin!








Lova aldrig saker du inte kan hålla





Oh är måttligt less idag, dagen har iofs gått väldigt bra, har fått undan dom måsten som var, dvs banken, bolagsverket, fullmakt, lönesammanställning, köpa trosor samt målarfärg vid namn Alfred. Sen var det som vanligt golunchen med mamma, oh dom har världen salladsbuffe, sen även efterrätt med vaniljsås, idag var det ngn chokladkaka med lingon i, inget ja kommer baka men slank ner bra! hehe sist åt jag rödabärs paj typ, mmmmm sjukt god!!

Fast är ändå besviken på folk som inte håller vad dom lovar! Lust att ringa upp och skälla ut..... men vet ni jag orkar lixom inte lägga energin på det... Får se om jag tar och skäller ut honom i morgon istället!

Fina bilder va? :)

Sitter på tåget på väg ner till sthlm och alla gosaker, vet ni nu kommer jag bli så där rund och fin igen, precis så som ni gillar mig som bäst ;)

Trevlig helg!







Har du gjort något du är stolt över idag?


Off to work!



Måsten för idag:

Köpa torrschampo
Gå igenom offert
Slutföra ett projekt
Packa väskan
Byta batteri i min älskade gamla klocka som jag hittade igår.
Äta god lunch
Spa kväll, måste bli len och fin kanske tom kleta på bus...
Träningspass!

Ja tack!


Tomten?

Onsdag

-vaknade 06.33 jihoo sovmorgon!

-Knoll bet mig i näsan.

-Frukost bestod av 2 ägg, 1 finkrisp med ost och tomatskivor på samt 2 koppar kaffe.

-Frost på gräsmattan.

-Laddad inför datamötet 10.30

-Ska måla fler plankor till bastu/relax stugan, jag blir en hejjare på att måla ja ;)

-Ser fram imot min grapefrukt kring 10 snåret.

-Tågbiljett måste köpas.

-Vågen var på bra humör.




"Love is when the other persons happiness means more than your own."



"Whenever you feel like giving up, remember why you kept holding on in the first place."



"Dom enda du behöver i ditt liv är de som VILL ha dig i sina."






07.07

Tjing!!

2 Koppar kaffe, 2 finkrisp med brännvinsost och tomat på ligger jag och smaskar på här i sängen.

Tisdag idag, och har massor att göra, kul!
Ska ha möte imorrn med ett nytt databolag, så förberedelser är ett måste. Telefonmöte på 1,5 timme är avsatt. Hoppas på succé!
Har förövrigt blivit lovad offert SENAST imorgon av de andra databolaget så får se vad de säger men framförallt OM vi får offerten som jag får ligga på mr om heeeela tiden. Tjatigt som tusan!

Hatar som sagt att vara beroende av andra, inte mig grej alls! usch.

Hur mår ni? Hoppas bra!

Jag ska även boka biljett till sthlm idag, jag och knollis far nog på torsdag. Mys! Saknar lgh där har ju lixom blivit riktigt mysigt där efter att vi har gjort om. Allt jag pillar på bilr lixom bra ;P

Kan förövrigt tillägga att jag är väldigt ironisk av mig för er som itne känner mig, vet ju inte vad det är för tjockis som sitter på andra sidan och läser mina bokstäver... men "hej på dig fläskpick!"


Tittut, här har ni mig i sängen en dag som denna.




nytt i garderoben

Detta måste vara det bästa bilderna som jag tagit med photo booth haha, tog bara dessa två fick fan kramp i benet för att ni skulle få se mina nya stövlar som jag köpte i helgen. Älskar det röda bak på stöveln, jag och mina detaljer.

Det är alltså kängor som jag älskar, fast i stövelmodell. Funkar bra till vardag och fest.






Pinocchio näsa...



Shit vad min näsa blivit spettsig!! Varför har ingen sagt ngt...? Vet ju att näsan och öronen ALLTID växer livet ut, men hur ska detta sluta.. miss pinocchio! ;)

07.40

Morning!! Ligger i sängen och har ätit tre finkrisp med brännvinsost och paprika på, druckigt 2 koppar kaffe och väntar nu på att mitt ägg ska koka klart. Blivit väldigt mycket gottigott det senaste vilket tyvärr syns på figuren.. typiskt! Så ja, idag kör ja lchf igen sen blir det nog ett träningspass på det. Vill ju väldigt gärna känna mig snygg när bikinin ska på i helgen. Tjockpuppan jenny är lixom charmigare när hon är smalare ;)

Så här trångt är det i kläderna efter helgen.... så nu blir det hårdkörning!

PS Knoll har fått en eller två nya kompisar/grannar. Älg nr 1 & älg nr 2 står här och äter äpplen, knollis pratar med dom (läs skäller) så dom går imot han upp på vår gård, och då backar fegisen... han pratar och pratar och andra gången dom lekte så satt han fart på älgen så han skena runt polisens hus....... Man får ju skämmas. Att knollis dessutom är så feg men endå envis gör att jag måste gå ut och hämta honom 3 meter från älgens arga ögon är lixom inte riktigt okey!

Trevlig måndag.

flower power festen

Riktigt lyckad fest igår!

Ni skulle vart med, jag hade hur kul som helst, skrattade mig igenom hela festen känns det som. Ont i magen och käkarna, a ni vet vad jag menar va när allt bara är så där löjligt roligt? =)

Slänger upp en massa bilder så får ni en smyg titt på hur vi hade det.

Födelsedags"barnet" =)


Presentkorgen jag trixade ihop.. (jaa, joo fick lite hjälp med blommorna ;))
Tröck även ner en mörkchokladkaka med havssalt smak som hon kunde smarra på när hon tog hand om kroppen med produkterna hon fick till, har problem med valet av doft på produkterna, men enligt henne själv så var det fullträff med hallon/svartvinbär tror jag det va (välkomstbålen vad av samma smak ;)), så även med chokladen, färg av blommorna ect.


pyntade till medaljen jag köpte med lite flowerpower också. Roligt att pynta faktiskt.

Framsidan på dom utsvängda byxorna



Häfte med bla info om alla som var på partyt, kul idé!


Bordsplacering, hon hade gett alla smeknamn, allt från lamkötts lennarth till avis maria =) Jag vart väldans glad när jag såg vad jag hette =)


Irakisk buffe! Mmm!



Folk hade verkligen gått in för temat vilket var sjukt roligt! Älskar ju sånt!










Jag dansandes lite fuldans ivanlig ordning! =)


Mats (lenas man) sjung och spelade, han var riktigt duktig!! Vette fan va han gjorde här dock haha



Hon själv gjorde en liten kupp också ;)





Om man bortser från min dubbelhaka så är den här bilden rolig, kolla in fniss mats i bakgrunden..













Alltså denna kvinna var så sjukt rolig, hennes historier var utan dess like, hon borde göra en film av sitt liv, hahaha fan va vi garva vid bordet när hon öppnade munnen, underbar!







Tusen tack för en fantastiskt bra kväll!









70-tal, flower power..






Åh herregud hur jag ser ut, som sagt allt är inte klart, skärpet ska hänga mer, ska dit med mer blommor på byxorna (samma som jag tryckt fast på hårbandet, syns dock inte så bra på dom här bilderna.. ) och sen ska jag se om jag hittar ett halsband till också, på med massa fult smink! Sen ni! ;) Hotmama is in the town! Visst har jag söt humor idag?
Ska knäppa med systemkameran på lördag så ska ni få se och peruken ska fixas till! hahaha världens högsta panna, ufo hej! ;)

10.40 fredag 11/11-11

Bjuder på lite ego bilder från nu, tjing!









Fredag

Hej alla fina!!

Hoppas ni mår bra idag!

Jag slog upp bollögonen ca 05.15 imorse. Magen kurrade till så var uppe och tände lite ljus, tog en kopp nybryggt kaffe, rostade en toast och kokade två ägg. Tog sedan mig upp på övervåningen och satt mig framför morgontv på 4:an. Mysfaktor på en mysfredag.

Hittade btw utsvängda byxor igår, rejält utsvängda haha samt ett knallrosa skärp, massa glittriga blommor som jag ska limma fast på byxorna och på panbandet, messade en bild till sis igår, fick tillbaka: "Hahahaha du har lyckats!!! Sjukt ffffffffult" haha, så ja, ful vart jag, men det var man väl på 70-talet?
J därimot, han ringde upp och sa, vilken snygging! Han kan man lita på ;) Vet dock inte om det beror på att han själv är född på 70-talet..!?

Ja, ska visa er bild sen, har inte med mig sladden idag så tyvärr kan jag inte lägga upp bild ännu.

Usch jag är såå frusen är 2 minus här idag, och va ute på lagret en timme i morse för snälla carl bytte till vinterdäck på mammas bil som jag swischade ut med. Nästa gång ja far ut ska jag ha varma kläder, det är ett måste, speciellt skorna! Brrrrrr!
Knollis fick busa av sig ialf, han lekte jagis med Rambo (annan hund) från att vi kom tills att vi åkte, kan ju säga att badet jag gjorde på honom igår....ja det måste göras om ikväll! LORTGRISEN min har rullat sig i bla isolering och olja.. han är grå/svart istället för vit. FAST huvudsaken att han har roligt! =)



charmig bild va? Den här var bland dom första jag messade till J innan vi träffats. Min humor d ;P Gillar hakpartiet skarpt! Lixom sött med en dubbelhaka.

Trevlig fredag!

Kärlek

Tjing!!

Redan torsdag, veckorna bara rusar förbi, usch går alles för snabbt! Hinner inte med som jag vill. Måste börja planera bättre, idag ska pressreleasen färdigställas, ska gå igenom ett möte jag hade igår och göra en handlingsplan för det. Måste se om jag kan hitta ett par utsvängda jeans haha jag och mamma var och provade på myrorna igår, herregud va folk såg ut på 70-talet. Ska ju på flowerpower partay på lördag så måste ju spexa till det bra. Peacemärken, band i håret, väst, blommor, smink, platå jaa ni fattar! Har satt ihop en FUL överdel av saker jag hitta i garderoben men behöver som sagt ett par byxor och gärna ett halsband. Ska fara in till birsta och glo lite där på myrorna oxå. Har ja tur fyndar jag! =)

Nästa helg bär det av till Tallin, gav J det i födelsedagspresent, en 40 h kryssning med A-hytt, lyxfrukost med mousserande vin, middag på båten, en dag i tallin med entré på spa! =) Ska bli super mysigt, och han vart väääldigt glad. Huvudsaken ;)

Lite bilder från resan då jag och j fick i hop det ;P

Träffades på nätet juh, jag for hem till han isthlm (mellanlanda från gbg-s-vall förra vintern) spelade tv spel en kväll, och sen vart vi medbjuden till åre jag och syrran! Sjukt rolig resa på alla sätt och vis! *vill ha igen!*




























Pressrelease

Sitter just nu och bygger ihop en pressrelease, spännande grejer.
Marknadsföringen lyckades (enligt mig själv) väldigt bra med hehe. Har cirkus 20 olika grejer att publicera. Har även fått lite hjälp med hur man ska tänka av min kära J som kom med bra förslag, så nu ska jag bara filura ut hur det ska se ut.. kul även fast det är en utmaning, gäller ju att det klingar rätt lixom ;)

Vart dåligt med bloggning förra veckan, målade i stugan från tidiga mornar, mellan 06.00-08.00 gasade bilen ut till stugan, där målade jag hela onsdag, torsdag, fredag bortsett från ett par besök på verkstaden och färgbutiken. Pju på fredag kväll kom J och knoll ut och det har arbetats hela helgen, J har byggt en stor altan till bastun, rivit ner ett dass, dragit ris, lagt nät, tagit upp nät, byggt upp en grej som man lägger stockar på för att underlätta när veden skall sågas. Själv har jag dragit ris, målat, städat, målat och målat aldrig tog det slut lixom.. haha Men nu är det bara lite lite kvar... så jag kan med stolthet njuta där ute av allt slit. *nöjd*

Nu är det dock förbereda så gott det går med allt i väntan på att offerten anländer. (vilket den ska göra i veckan) När den väl kommer är det bara att ta beslut och köra, och då går det undan gäller att ha förberett så mycket som det bara går. Så nu blir det gasen i botten hörrni!




Rött!




Rihannas hårfärg är ju att dö för, jag skulle behöva ngt nytt i mitt hår, hade vart sjuk kul att våga, alltid velat göra det rött! Tråkigt bara att det är ett sånt helvete att komma tillbaka till blont.... Skulle dock behöva en förändring, undra om man vågar......

09.04

Onsdag, förjävlig morgon, usch!!

Dock vänder jag det där nu, inte värt energin lixom.

Var ett tag sedan ja blogga, har haft en fantastiskt härlig långhelg hos caroline och michell. Mer av det tack =) Fyllde på reserverna med både energi och go mat. Tusen tack för allt sis <3 Kommer gärna tillbaka snart igen ;)

Igår hade vi möte med kusinvitamin som hjälpte oss att designa en logga, kommer bli sjukt bra tror jag när den blir klar. Har även sovit på saken och har ett par ideér =)

Oh pratade nyss med carris, shit vilken grej hon berättade!! Säger bara en sak; DO IT!!! DU måste! ;) Vilken jäkla erfarenhet och bra investering för framtiden. Bästa jag hört på länge faktiskt! =)

Nu ska jag designa lite saker för marknadsföringen, ge mig in i powrpointvärlden.

Hoppas ni har en underbar dag!


Haha stackars knollis =)




RSS 2.0