Gissa om Mr vart glad när jag sa att jag var på väg

Härlig känsla var det att få krama om och mysa med mitt hjärta hela kvällen igår!

"Jag ska följa dig tills hjärtat slutar slå"

Idag har vi varit uppe med tuppen, ätit frukost som bestod av gröt med äppelmos, en kaffe, färskpressad apelsin juice, ägg och två vitaminpiller som han lurar i mig varje gång jag är på besök. Undrar igentligen vad det är för piller? hrm...
Vi sprang iväg på ett ärende, kom tillbaka och fixade med en massa papper och samtal, gick till en Japansk restaurang och jag vart bjuden på en riktigt god lunch. Efter lång lunch och mycket prat, gick vi vidare ut på en långpromenix runt hagaparken, ligger en sjö mitt i, strålande sol 9 grader varmt och varma vindar, efter halva vägen satt vi oss på klipporna och njöt av utsikten, solen, varandras sällskap, och lugnet som var. Underbart!
På vägen tillbaka gick vi förbi änderna, tyvärr missade vi att ta med mat, stackarna va hungriga.

Nu är vi hemma igen, jag har satt fart på datajocke, tror han vart nervös. Med all rätt! Nu får det vara nog!

Ikväll ska vi laga lite god mat och bara vara. Jag åker ju vidare imorgon till gbg, så vi får passa på att mysa idag.

Gårdagens citat när vi skulle lägga oss:
J -Gu vad varmt du är...
Jag -Jag säger ju det, jag är som ett bilbatteri...
J -Eh va?
Jag -Jaa, du vet när det är urladdat och man startar det igen med startkablar.. då tänder det till direkt! Ungefär så fungerar jag när jag ska sova, räcker att jag kommer åt din kropp så blir jag så där varm & svettig. (viktigt med mellanrum, kan inte sova tätt omslingrad blir som en kamin där under juh, ghaaa)
J-Haha, du är knäpp! Fast jag tycker om dig med ditt batteri.

en liten story..

Snö snö snö, elaka snö ska du inte åka hem dit du kom ifrån snart? 21 mars idag.. för 29 år sedan ganska precis, så var det 18 grader varmt hemma i Sundsvall, mamma blåste ner till stan med mig i barnvagnen i bara t-shirt för att shoppa. Vart är den värmen NU undrar jag.... Hade varit en fin 30-års present om jag fick önska mig något. *ler snällt*

"Jag är mer än jag verkar vara, och jag har all världens styrka & kraft vilandes inom mig"

Här sitter jag nu på X2000 mellan Sundsvall-Stockholm, det är ett "vinande" (säger man så?) ljud när tåget swischar förbi, solen skiner och himlen är blå. Jag sitter här och dagdrömmer om hur mitt år kommer se ut.. Känner på mig att det kommer bli ett väldigt bra år. Mina beräkningar under hösten var att 2011 skulle bli ett år där jag fick åsidosätta mycket av mina nöjen eftersom jag & syrran håller på att starta upp ett företag som både kostar pengar tid & energi. Att "offra" detta år var något jag såg fram imot för att sedan få det resultatet vi brinner så för.

Från att ha sagt upp mig, släppt all trygghet vad gäller pengar, fast arbete och allt som hör till så kände jag en väldigt befrielse, att flytta hem till föräldrarna i norr i några månader för att få allt på rullning var riktigt roligt.
Jag klev upp tidiga mornar och promenerade långa kalla streckor i mörkret där endast snön lyste upp & gnistrade vackert på marken, soluppgången skymtade jag alltid efter halva streckan avklarad, där trivdes jag, jag bara gick och njöt av hur absolut vacker en soluppgång är, jag såg hur allt vaknade, lampor som tändes inne i husen, älgar och rådjur som stod & åt på träden, hundar som var ute och rastades, små skolbarn passerade förbi mig på väg till deras skola, av en söt liten kille fick jag varje morgon ett litet "-hej" samt ett leende som sträckte sig från öronsnibb till öronsnibb, underbart!
Min syster hade tipsat om en bok, "Munken som sålde sin Ferrari" fantastisk bok, alla borde läsa den enligt min mening. Jag har förstått hur mycket av hur mitt liv ser ut och vad som händer i det faktiskt kommer från vad jag själv släpper in för tankar i mitt huvud. Att utesluta negativa tankar och istället endast släppa in positiva tar tid och energi, men vilken skillnad!
Att föreställa sig vad man vill ha här i livet och förvänta sig att man redan har & äger dessa såg jag som en rolig utmaning, testar man får man ju inget veta.

Jag började med att sätta ihop ett A3 papper med olika fysiska & psykiska saker jag önskade i mitt liv. Det var allt ifrån en nyttig kost, bil, båt, resor, mitt livs kärlek ect.
Det var nästan skrämmande hur snabbt det gick, förstår att ni nu förmodlige ryggar tillbaka och tror att jag är helt vrickad, men ge det själv lite tid och energi så kommer ni bli minst lika förvånad över vad ni drar till er i livet.
Här är några exempel på vad som hände inom bara 3 veckor:

Bild på en Macbook Pro-
Pappa köper en till mig för att han tycker att jag skall ha en bra dator till starten av företaget.
Bild på pengar som flög i luften- Var ute på krogen och pengar flög ordagrant i luften, jag hjälpte mannen att stoppa ner pengarna i hans innerficka på jackan, han slet upp pengarna igen och stoppade ner dom i min väska, närmare 1000 kr fick jag den kvällen.
Bild på ett kärleks par, det symboliserade för mig mannen i mitt liv- Blir inlurad på en dejtingsite, får en drös med mail, varav efter ett par dagar dimper det ner ett från en kille som jag bara inte kunde släppa, det kändes i luften redan där. (hur nu det är möjligt..?) vi är tillsammans idag och är huuur kära som helst!!! Underbart!!
Bild på Åre-Samma kille bjuder med mig och syrran till åre! (innan vi ens träffats) Galet! Vi åkte och hade Sjuuukt roligt!

Jag skulle kunna göra listan lång..

Jag vart rätt skraj, tänkte att nu går detta för fort, händer detta verkligen!? Hur kommer det sig att så mycket stämmer in på vad jag klistrat fast på det där A3-pappret...?

Jag är ialf för övertygad för att inte tro på det.

Så tips till er där ute, läs Munken som sålde sin ferrari.



Kände att det här inlägget spårade lite, kan säga som så här, jag tror inte detta år kommer bli ett "offrings år" Jag kommer lyckas med allt jag vill och samtidigt har roligt på vägen!



Vaknade till....

SPIIIIIIDI!!! Ska vi kysses, joo vi måste d!! (Mamma som pratar skriker till wille, dvs min katt) Japp, härlig väckarklocka! Gick sedan ut i köket, kokade på ett par ägg till frukost, hoppade in i duschen för att skölja ur inpackningen jag sov med. Faaaan va slitet håret är, inte okey!
Lite gladare vart jag senare när wille sticker ner huvudet i mammas kaffekopp och slickar i sig kaffet... när volymen i muggen sjung åkte tassen ner för ett dopp och sedan var det stor skurning av tassen, wille upprepade doppet ett par gånger. Kan inte sticka under stolen att måndag morgon ändå började rätt bra.

I dag ska jag ringa den förbannade datanörden (jo, du förtjänar det) som skulle ha ringt tillbaka i fredags med en plan över hur vi skulle arbeta framöver. Vi har redan haft en jävla massa strul med det här databolaget, senaste kontaktnissen fick sparken, och d va tamefan på tiden! Dock har ju allt rullat tillbaka till ruta 1 för våran del, då en ny nisse skall sätta sig in i vårt projekt. Att han sedan INTE ringer när han lovar, ja som sagt så är jag INTE glad!!

"Hemligheten med att få saker gjorda är att agera"

Jag håller även på att packa väskan, ska bege mig till huvudstaden och överraska min älskade kille som inte har en susning om att han får en kelsjuk flickvän på besök på kvällskvisten. Funderar på om jag ska ringa när jag är på centralen och be han hämta mig, el om jag ska ta mig ända fram till lgh, sätta in nyckeln i dörren och TAAAAADA!! ?
Ja, vi får se vilket humör jag är på då.

"Saknad är något fint"







Inrednings tips-Vägg målning


Peruk tema it is!

Jag bestämde mig i höstas för att inte ha en stor 30-års fest. Alla vänner är så utspridda, dom håller till till i Göteborg, sthlm, sundsvall, malmö ect. Därför kommer det att bli lite olika event på olika orter, med dom som betyder något.

Först ut är Göteborg, här har jag flest nära vänner på en och samma ort, därav blir det att slå klackarna i taket och sjunga loss till singstar så grannarna skriker och dammar till ordentligt med kvasten i taket/golvet!
Dresskode för hela kvällen & natten är efter en massa googlande av att hitta ett relativt enkelt tema, Peruk tema! Hittade själv en knallröd filla med lugg, det tackar jag gudarna för nu när mitt egna är som en jäkla svintotuss!

Brudarna blir bjudan på dryck och tilltugg när dom kommer på lördag, när jag sedan lyckas få alla att bli runda under fötterna släpar jag med mig alla perukbrudar ner till starbowling för att leka!
Där kommer vi att busa ett tag för att sedan (med klackar) stuttsa uppöver mot Avenyn & ta över hela dansgolvet!
Vi kommer avsluta kvällen på kebabcity då detta är en önskan från en av perukerna.

Jag kommer givetvis att uppdatera er med bilder och citat från kvällen!



Snart 30 år, är väl nu livet börjar?

Men än så länge är det 10 dagar kvar på 20-strecket! Thank good!

Jag har tänkt att hinna med en del innan allt är över alternativt allt börjar!?!

Först ut, eftersom jag igentligen inte har någon ångest över att bli 30 år förrutom att biologiska klockan tickar snabbare än beräknat, mina "charmiga" små rynkor tittar fram, min smala atlet kropp tränar sig inte själv längre & jag får slita som ett svin för att pressa ner mig i mina snyggaste jeans!

För ett par veckor sedan var jag tvungen att springa in på löplabbet för att införskaffa mig ett par jävligt snabba löpskor. Jag fullständigt VÄGRAR att köpa nya jeans utan jag ska tamefan få bort överflödigt häng så jag (läs: utan att ligga & press på sängen) lätt hoppar i mina snygga jeans, slänger på mig en cool t-shirt och ett par solbrillor när uteserveringarna öppnar. (Vilket är 2 dgr efter att jag blivit 30....)

Ännu står mina dyra snygga löpskor nästan oanvända i garderoben.. MEN det är faktiskt svinigt kallt ute för att ge sig ut på någon runda, jag sitter snällt och väntar på att solen skall tina upp underlaget sen finns det faktiskt ingen ursäkt. Är det något jag har är det faktiskt en järnvilja! (hoppas den stannar kvar efter 30!)

Söndag idag, innebär räksmörgås hemma hos föräldrarna V.

Hör snart mammas ljuva stämma, MAAAAAAAAT!!!! skära igenom ben & märg. (Är värt det, tro mig)

Ska ta min ristuss till kaluffs dit upp, ja som att det inte var nog att man börjar bli äldre och ens hår inte verkar tåla lika mycket som när jag var 14 så tänkte jag ändå envis som jag är, att jaaa men idag gör vi lite slingor på utväxten. Började bra med folie, pensel och kam....... Tålamodet är inte det bästa, vilket resulterade i att jag fick kramp i armen, vart förbannad och slet ut dom där jävla foliebitarna och kletade i skiten runt hela huvudet, detta resulterade i att jag nu har vågit, sprött, torrt, & vitt hår överallt, nästan. Hittade precis ett par, jävla mörka fläckar fint utspritt kring hårbotten, blir ju säkert svinsnyggt när jag sätter upp skiten.

Jag var ialf smart att investerade i dessa två produkter till höger här om dagen, detta kommer göra susen annars blir det peruk tills jag är 40!

 










Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0