Mat är Kärlek

När j och k kom igår hade jag snott i hop en fräsch sommar sallad med bla socker ärtor, rädisor, gula körsbärstomater, krispig sallad, gurka, röd parprika och grillad kyckling. Tzatziki, balsamvinäger och bubbel vatten vart d till.

Efter lunchen tog vi en lång prommis med knoll i skatås, jätte mysig skogspromenad. Väl hemkommen igen myste vi alla tre, åt karra och drack lite vin. Sen bar det iväg till Linnéstan för en middag med ett par vänner. Vi körde tapazrätter, här nerdan ser ni lite av vad som serverades, var lite för snabb med kameran :P

Sjukt gott var det ialf, och vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans. =) Var hemma kring halv ett tror jag. Bra måndag va? ;)





Bäbis knollis vart sååå glad över att ses, han var så till sig så han visste varken ut eller in. Han har vuxit, och hans bett gör OOONT. Nu blir d fostring! ;P


Din lycka är min skatt



Ingen höjdarbild, men bjur på den från i fredags. Igår hade jag sis-time hela dagen. Började med lunch fika på espresso house, sen strut med 3 kulor ute i solen och sen godispåse, tacos och trocca hemma hos sis. Hade en riktigt mysdag/kväll, så mysigt att jag nanade över på soffan och är nyss hemkommen faktiskt.

Har bokat tvätt tid och ska ta och puttsa på lägenheten lite nu för imån kommer knollis och J ner =)

V har ju passat honom sen i fredags, jag har fått massa mms dagligen om vad dom gör och hur dom mår, så sött =) Han trivs som fisken i vattnet hos henne. <3



Knollis fick en välkomst nalle av henne =) Och den verkar han trivas bra med ;)






Iväg på AW





Ha en fin kväll!

Hälsning från Knoll






Torsdag

Godmorgon alla solstrålar!!

Ny dag, nya möjligheter!

Hade en suuper mysig dag igår. Strosade runt på stan halva dagen, hittade dock knappt någonting alls så tillräckligt dyrt vart det inte :P

På eftermiddagen damp sis ner i stan, vi gick och åt lite gott på en uteservering i stan, sedan gick vi vidare till nästa uteservering för ett glas vin, där satt vi och snacka en massa skit och njöt av det underbara vädret.
Vidare lurade sis mig att gå och köpa en goidspåse..... ;P den tog vi med oss och satt oss i gräset vid vattnet och bara mös av den underbara kvällen.



Är fart i stan vill jag lova, här spelades det bla trummor och folk dansa. Glädje spridningen var stor. =) Det är är ett typiskt exempel på härlig stämning i göteborg tycket jag.


Idag är det torsdag, jag mår bra idag. Tack och lov höll jag mig själv i öronen i går och gick inte ut, trots en invite ;)

Idag är det Gothia cup (fotboll) med Marie, och senare en aw med Jossan. Hinner förhoppningsvis träffa sara där imellan också. =)

Vad ska ni göra?

Att kalla någon annan ful kommer Inte göra dig snyggare!


Vattenskidor

AAh, fick veta igår att J har ett par vattenskidor!! =D Han har lovat att jag ska få åka nu på semestern!! Fatta vad kul!! *längtar!* Säg till om ni vill hänga med!?! ;)



Detta är nämligen övning för att sedan ta oss till "the cable park" på arlanda och åka kabelbana. Älskar utmaningar!

Man åker tydligen upp till 8 personer på en eldriven kabelbana i vattnet, detta är tydligen ngt nytt så här ska provas! =)

Göteborg

Sitter på tåget mot min absoluta favoritstad Göteborg. Den staden jag har bott i sedan jag var 21, dvs i 9 år. Tiden går fort när man har roligt. Far bara ner en sväng och ska hinna med att träffa alla jag tycker så mycket om så kommer förmodligen bli rätt intensiv helg, får planera bra något jag inte alls gillar. Gillar mer det spontana jag.

Det som är inplanerat är ialf en kväll med sis idag onsdag, imorgon ska jag hänga med jossan, se om jag kan klämma in någon till på dagen där ;), fredag kommer malin och kvällen är det fest hos sara, lördag har vi bara pratat lite löst om än så länge, vi får se vad vi känner för helt enkelt.

Pratade just med J, lilla knollis pep och grina när jag gick från bilen och hela vägen hem..... =( Stackarn. Sedan hade dom varit ute och busat nu och när dom kom upp i lghen igen så sprang han och leta efter mig i hela lägenheten.. Alltså man får ju ont i hjärtat! Lill-stackarn tror väl att jag har övergivet honom. Imorse när jag packade la han sig i väskan, tog bort han när jag skulle stänga och då försökte han puffa till den så han skulle kunna komma in igen. Huga.

Men J och K kommer förhoppningsvis neråt nästa vecka så ska vi fara på en liten roadtripp, vi tänkte ta oss dit solen är, så får väl se vart vi hamnar, halmstad, skåne, öland, gottland, norrland? =)

Men först göteborg al in!


Gårdagen

God morg...natt.

Ah mitt huvud donkar och min kropp är trött. Febern känns lite bättre även fast den inte är borta. Lite nytta gjorde häxdrinkarna med andra ord.

Igår hade jag trots feber och allt va det var en underbar dag. J kom hem och tog med mig och knollis ut på en båttur och bjöd på lunch. Räkor & vin =)



Knoll hittade även 2 kompisar som han lekte med på uteserveringen där vi satt. Efter lunchen hängde vi i båten tills vi var tvugna att åka hem och byta om inför grillningen som vi vart bjudna på hos j:s kompis.







Vi var hemma en 45 minuter, varav jag sov 35, sen blaska ja av mig lite snabbt, slängde upp håret och kleta på masccara, satt på mig en sommrig klänning och sen gasade lilla familjen iväg.

Det var en helt underbar kväll vid vattnet i kvällssolen.



Mästerkocken fixade gott kött, goda korvar, underbar sommrig potatissallad, halloumi ost, beasås och rosé serverades denna tisdags kväll. Helt fantastisk kväll, det bästa var även att dom också hade en hund, vägde 17 ggr så mycket som lilla knollis, men dom busade en hel del hela kvällen. Så roligt att lilla Knollis kommer så bra överens med så många hundar.

Han gjorde en egen säng av ett litet hål i bryggan, haha sötisen =)





Dessa roséviner serverades, och den till höger med stjärnan på kan jag rekomendera.







LCHF video



Tips för er som vill veta mer om LCHF kolla in Ronnie Mathiesen som har en av Norges största LCHF bloggar: LavkarboLIV (LCHFLiv)
Har har gått ner 30 kg, kolla in intervjun. Han berättar även hur socker "djävulen" lurade in honom i beroendet igen, och det har man ju varit med om ett par gånger. Som tur är så går det snabbt att bli av med sockersuget när man väl börjar med LCHF igen, det är helt klart min räddning, för jag är en sockerslav!

Tisdag 09.29

Skithuspappret är slut, J har åkt och hjälpt sin brorsa att skriva på massa pappar, han har nämligen precis köpt ett hus! =) Super mysigt litet ställe ute i Häggeby. (ca: 40 min utanför sthlm) Men tillbaka till problemet, det trycker på och jag måste klä på mig, kamma håret, fånga knoll, sätta på han koppel, gå till ica i snigelfart eftersom k ska lukta på ALLT, handla skithuspapper, och gallopera tillbaka till skithuset!! Ghaaa, detta med fortfarande feber.... Alltså drack bara en sån där drink igår och den hjälpte ju uppenbarligen inte. Fick en ny serverad här för ett tag sedan så sitter och smuttar på den.. Namnam med vitlök på morgonkvisten... not!



Vi SKA åka båt idag så det blir till att kvickna till snabbt här. Tror ni att man klarar att bli frisk på ett par timmar? Hoppas det. Solen strålar nämligen här ute, knollis ligger och steker på balkongen.

Hoppas ni mår bra!

Klart slut varulfstjut.


13.58

Är måttligt road för tillfället...

I morse tog vi våran lilla promenad bortöver och hittade ett mysigt fik i vasastan. Vi tröck ner sur stjärtarna på uteserveringen och mumsade i oss en god frukost. På bordet fanns, bacon & ägg, sallad, apelsin/jordgubbs juice, kaffe, panini med parmaskinka, pesto, ost och tomat bla. Gott var det, men kände redan då hur det smärta i halsen när jag svalde... ajajaj. Har fuskat med citronerna i flera dagar nu... Japp, detta är nog mitt straff trotts att jag drack en halv pressad i morse. När vi kom hem, hade jag feber, ont i huvudet och hals.

Men en snäll karl som jag har rörde ihop en häxblandning minst sagt, fast rätt ok att dricka ändå. Intalar mig nu att detta ska göra susen.

Jag vart serverad, ett stort glas varmt vatten som även innehöll; en pressad vitlök, en halv citron, riven färsk ingefära och massa blåbär. Tror det va allt.. Jag ska tydligen dricka en till ikväll sen ska jag va frisk, och jag tror på det så imån hörrni får ni en update om häxmixen fungerar.

Förövrigt är J hos frissan och ska komma hem med thaimat =) *ser fram imot*

Hoppas ni har en bra dag!


(Detta hade jag på mig idag till frukosten.. dålig bild, ser ut som jag har värsta låren haha men bju på den så ni har något att glo på ;P, vart ed hardy sneakers till det samt pilotbrillor)



PS. Längtar tills vi ses sis. DS

Min lilla pungråtta


Igår busade vi med knollis, stoppade in han i byxbenet och skulle se om han sprang igenom upp till midjan.. Men icke, från att vara på heeeelt galet bushumör, la han sig och somnade på 2 röda sekunder, sedan gick det INTE att väcka honom. Haha han var så söt, älskade tydligen att ligga i mina mysbyxor och vaggas, normalt hund beteende? D vettefan, tycker han påminner om en pungråtta..?




(Här fick jag ändå lite kontakt med sömntutan.)











Måndag mooorining!



Hoho, hur mår ni idag? Haft en bra helg hoppas jag!

Hos oss har det ju varit full rulle, kört till Rättvik t o r, ut till huset varje dag, lastat in och kört flyttbilar hit och dit, grillat korv, druckigt massa cola och ramlösa melon, MASSA godis fre, lör & söndag. Ätit kinamat, tacos, och popcorn. Jagat Knollis, och kört en del fostring. Han lär sig bra tycker jag, igår var jag o k ute på morgonpromenad, han gick utan koppel hela vägen dit och hem. =) Han har dock en tendens att springa iväg långt före på vägen hem.... inte bra! Så varje gång han gjorde det gömmde jag mig i närmaste buske alt vände och gick åt andra hållet. När han upptäckte att jag var borta så vart det en jäkla fart på han för att leta reda på mig =) Så dom långa "rycken" han gjorde för att han hade bråttom hem, dom vart kortare och kortare.. =) Vi lekte även en hel del kurragömma medans dom andra flyttade. Knoll behöver verkligen uppsikt HELA tiden annars springer han upp i benen så man trampar på han eller hittar på något rackartyg.

Idag är det måndag, jag och j tänkte ta med oss knollis till någon mysig uteservering och äta frukost ute =)
Det är inte svårt att lyxa till vardagen lite om man vill ;) *ser fram i mot frukosten* *Dreggel*

Hoppas ni får en bra start på veckan!!

Ting & ting & korv & skiiin.

Lördags mys efter en lång dag av flytt och bilkörning..





För er som gillar rödvin, ovanstående är nya favvoriten! Prova, kostar endast 59.- och är verkligen något jag kan rekomendera.


Jag & Knoll i helgen






(gillar att borra ner nosen i jorden som ni ser...)



tjockmagen ;)



Knolls & en ny kompis..



Knollis hittade en polare igår på väg hem från affären. Herregud så han ser ut!?! Förstår nu varför knollis får mycket komplimanger... Stora klotögon, spettsiga små öron, stor nos.. inte riktigt min smak. Fast knoll gillade ju honom, dom busade en hel del så hoppas dom träffas snart igen. =)
Vilken tycker ni är finast?



Här kommer en bild på knollis tidigare idag när vi var ute vid huset och körde TACK & LOV sista lasset därifrån.




Redo för fredag!





Japp nu är jag redo för en promenix!! Ska bara väcka sömntutan knoll som ligger och snarkar i sin säng....
Jag rotade i J:s garderob för att hitta en mysig hoddie, och d lyckades jag med tycker ja, valde mellan tre stycken ;) Tur att jag känner mig som hemma och att J är på jobbet ;P D som är hans är väl mitt lixom? =)


God morgon alla fisar!


(Knollis och jag nyvakna)

Hur lycklig blir man inte när man får vakna upp med den här lilla rackaren som kommer o naffsar en på öronsnibben!?

Bjuder er på en osminkad bild så här på fredag morgon.

Idag har jag ätit grekisk youghurt med massa olika bär i och sugit i mig 2 koppar kaffe. Det regnar ute för tillfället (ska bli sol vid lunch) så tror vi får dra på oss regnkläder både jag o knollis och gå på en promenix snart. Vi ska möta upp Virre senare, och efter det blir det att köra ut till huset för att börja flyttpacka.... blä.. Hatar verkligen att flytta, finns det något tråkigare? Aja, någon måste ju ta hand om knollis också.. ;) Näerå, nästa gång är det jag som behöver hjälp och ni kommer väl ihåg att man får det man förtjänar?

Nu blir det nog en skål till med youghurt ;)

Ha en härlig fredag snyggingar!

Knollis igår:





Han får så sjukt mycket komplimanger att det känns nästan som ett måste att ställa ut lillrackaren ;)





På tåget..



jag precis nu.. lite taskig bild kanske men en tant som stirrar brevid när jag fotar haha så vill inte ta fler :P
Jag myser ialf med en kopp kaffe och en loka vattenmelon nu. Blir lite film snart, men är bara så irriterad på mig själv för glömmde hörlurarna hemma. *biter mig själv i fingret som en enstöring*

Hoppas ni mår bra! =)

Love

LCHF



Bra tips på riktigt god youghurt. Finns att köpa på Lidl för ca 20.-
Jag är beroende! Ätit upp 1 kg på 2 dagar. Passa utmärkt att ha i kylen och äta en sked när man känner ett hungersug. Till frukost bara som den är, alt med egen gjord müsli, nötter, bär eller honung. Det passar också utmärkt till efterrätt, mixa med lite halvfrysta bär så har du en smarrig dessert.

1 klass mot sthlm

Tjiiiing och tiiing!!

Idag 15.52 bär det av mot sthlm, x2000 tuffar då från sundsvalls parong. Innan dess har jag en hel del att hinna med.
Måste till banken, köpa parfymen, strumpor (alltså vart fan tar alla vägen..??) och rakblad så jag kan raka sur stjärten, eller vad det benen? :P

Måste packa det sista, du med dina kappsäckar.. Förstår inte varför jag ska ta med mig så mycket jämt?? Usel packare är jag.

Har även en hel del på jobbet att fixa, så nu blir det full gas! =)

Slänger in en bild på mig sist jag for det där tufftuff-tåget.


Victor & Rolf




Imorgon ska jag ta mig förbi stan och handla min favorit! Äntligen!! Den är dyr, men nu kan jag inte hålla mig längre, allra helst eftersom min andra parfym spårlöst försvann hemma.. Zzz.. man blir ju så less.
Men men har jag turen på min sida så dyker väl den upp snart den också.. =)

Detta är iallafall ett hett tips om du vill lukta osegott! ;)


It's written in the stars















Himlen är oskyldigt blå



Lite sugen på att ta en drink någon kväll. För det är väl det sommaren är till för, sätta sitt tjocka arsel på en uteservering och suga i sig en god drink och njuta av trevligt sällskap!?!
Mojito är min favoritdrink, vilken är din? (Va inte blyga nu, ser att ni är många som är inne och kikar här var dag , men vilka är ni?)

Härlig Onsdags Morgon

Godmorgon alla snyggingar!!

Hoppas ni mår gott, det gör jag. Sitter och mumsar i mig en LCHF frukost. Nere på min normala vikt igen efter helgens onyttigheter :P Så därav mår jag xtra gott. Den här dieten är nästan föör lätt. Kör onyttigt i några dagar, sen nyttigt i ett par och du är tillbaka där du var innan. Perfekt! =)

J badade knollis igår, han är btw 11 veckor idag! =)



Stackarn stod snällt inne i duschen när han luddade in honom.



Även när det var dags att duscha av schampot. SÅ himla duktig!! =) *stolt mamma*



Sen fick han mysa i filten sin =)

O hörrni, hur glad blir man inte när man vaknar till det här lilla trollet! (Fick bild i morse från J där det stod, godmorgon mamma =)




Systrarna V

Within my heart.



 




Översvämning i Sundsvall!












(E:4an i stan)


(bussarna tar in vatten..)

Helt galet väder, ja va ute en sväng på lunchen och på vägtillbaka kom detta!! Hela sundsvall är utslaget.
(bilder lånade från st.nu)

Mix bilder nu & då..































Frosseri

Frosseri igår!! Jaa hela helgen har jag gottat till det med massa saker som INTE har med LCHF att göra, igår tänkte jag att det var lika bra att avsluta festligheterna rejält. Jag och tessan var på biteline, vi frossade med stort F. Tre portioner tacotallrik var, gissa om vi vart proppmätt!?! Det var ju inte små tallrikar. Här nedan är en bild på sista portionen.



Efter det körde vi så klart mjukglassrace, haha tessan tröck i sig tre glasbägare och jag fick endast i mig 2. Men fyfan vad mätta vi vart! Gravidmage som vart stenhård är fan kvar idag också :P



Ibland måste man bara få frossa, vi satt där i 3 timmar, snacka massa skit och njöt av maten. Riktigt trevlig kväll! =)

Min fina Knollis



Ute på prommis med pappa J igårkväll =) Sprang även iväg och jaga en kanin han fick syn på i buskarna..... Han börjar bli snabb. Gäller att vara med numera. Dock är det ju så när dom drar i väg så istället för att springa ikapp dom som man gärna vill, så ska man ju springa och gömma sig så tänker lilla vovven, nej vart tog husse/matte vägen och så söker dom upp en och lär sig förhoppningsvis att inte dra iväg så där för då försvinner husse/matte.

Men ärligt hur lätt är det då?? Man är ju livrädd att en stor fläskkorv till hund ska komma och anfalla honom alt en bil köra på han eller något annat hemskt. Nja, får nog öva på en stor äng där det knappt finns några faror =)

Mina älskade skor



Äntligen kom dom, efter mycket om och men. Grymt skönt, jätte höga! Syns inte så bra på bilden men blir nog ca 15 cm längre ;) sessy mama.
Längtar tills jag får använda dom, kanske ett glas rosé, en ute servering och mina älskade klickelätter!

Lördag på Nord West

Vart tyvärr inga bilder från i fredags, men då var jag, j och knoll på grillfest ute på ön, riktigt trevligt! Fantastiskt god mat och trevligt sällskap.

På lördagen gasade vi ut till nord west på kattskär. Slänger in lite bilder därifrån.




Där hann vi med att ligga på bryggan och mysa, jag och knollis bada. Han badade förövrigt tre ggr, stackarn sprang på bryggans kant jätte mallit första gången, sen sa det bara "plopp" och hela knollis försvann.. Men han ploppade upp lika snabbt och börja simma med raketfart men j tog upp han snabbt ur vattnet.. lillstackarn! haha såg fruktansvärt roligt ut ialf =)




Busblicken på knollis kanske ni känner igen? (spana med ena ögat)


(knollis 7 veckor)



Andra gången knollis for i, så lekte han på badbryggan..... Vi tog bort han och sa åt han gång på gång.. tror ni han lyssna? Nääerå, helt plötsligt hör man ett "plopp" igen..... haha j fiskade upp han väldigt snabbt som tur va den här gången också. (Finns tyvärr inte flytvästar i knolls storlek ännu, men tur att han är en jäkel på att simma, inga kallsupar och inget pip)


Han var inte såå jättenöjd efter 3 doppet.. Stackars liten, han fryser ju så lätt så vi fick torka han inlindad i en handduk först, sen vart det en gosig varm filt tills han var varm igen.

(Han har inte riktigt fått in det där med att skaka av sig vattnet, är lixom fortfarande väldigt vingligt på den där lillkroppen..)

(Stackarn ville in och värma sig)











Vi hittade en mycket bra barnvakt när vi tog lillbåten ut för att fiska =)





Helgen har varit heeeelt underbar =)








LCHF -Ostfrallor

Hittade ett recept som jag bara måste prova! =)

Dessa skall tydligen vara supergoda både i toasten, rosten, som hamburgebröd och som en vanlig smörgås.

4 stycken

1 tsk bakpulver
1 dl mandelmjöl
3 msk BakePro
0,75 msk fiberhusk
2 ägg
2 dl riven västerbottensost

 

Blanda ihop de torra ingredienserna och rör sedan ner ägg och ost och låt svälla ett tag. Klicka sedan ut på bakplåtsklädd plåt och grädda ca 10 min i 225 g.


SMARRIGA!!! Vem behöver massa kolisar när man kan göra så mkt goda alternativ?

 

(Recpet lånat från http://www.alltforforaldrar.se/56kilo/)


mys med lillen



Knollis myser på badbryggan, simmkunskaper hade han oxå =)

Små hundar brukar tydligen vara väldigt kräsna när det gäller mat. Dock har vi fått en kille som är ett stort undantag. Han äter som en häst. Får portionera ut måltiderna så han inte ska bli en liten tjockis. Han älskar frukt, än så länge har han provat, körsbär, melon, äpple & jordgubbar. Han äter godis, ÄLSKAR korv! Laxen slukar han och glass det är gosaker det. Även turkisk youghurt är något som är gott, kaffe han han försökt slickat i sig ja, listan kan bli lång.. Jag har fullt upp med att passa honom. Häromdagen svalde han 3 st öronproppar inne i Jills rum.... Dom spydd han tack och lov upp under kvällen. Idag hittade han stearin som han ville äta men jag hann att stoppa han.

Mimmi rev ner blomkrukan här inne, vem tror ni va där och skulle äta upp jorden??

Annars är han ju som alla andra hundar en bra dammsugare, är rent och fint i köket ialf ;) Han bajjar rätt mycket... si sådär 4-5 ggr per dag. Börjar faktiskt kännas som att han förstår det här med att kissa och bajsa ute nu. =)

Inatt övernattade jag och knoll i "kingsize sängen" på nordwest. (båten) 07.10 kom någon och bet mig i näsan.... japp bara dra på sig shortsen och linnet och gå ut med lillen, där ute på bryggan la man en skitkorv och en pink. Sen var det fullt ös. Ingen sovmorgon här inte!


(jordgubbs lunch i gräset)


(lite taskig bild, men va den enda jag hade från igår)

Somna kan man göra vart som helst, igår var vi på gatufesten en sväng. Knoll sov så sött i sin väska när det va fullt ös utanför väskan. Han fick dock såklart komma upp i famnen en sväng och där somnade man gott rätt snabbt. Tryggt att sova på mami ;)

Pirat Jenny



Älskar att spexa till det lite, detta var iofs på halloween, men hade lika gärna kunnat vara ikväll.. ;)














Fler midsommar bilder..

Här kommer lite bilder från midsommar.


(Sommarkrog i sthlm, lunchade där innan vi for iväg mot utö)


(Slussade ut båten)


(påväg ut från slussen)


(påväg in till utö)


(grillade korv ena kvällen och drack vin i den här underbara lilla viken)



(Utsikten)



(Vart snabbt fullt i hamnen)


(vi myste massa med gotta och yatzy, jag vann! ;))


(underbart att sitta på en båt i det vädret)


(söt packning h hade va? haha öl och kallingar, ja vad mer behöver man?)


(tur man fick en kille som kan allt ;))


(midsommar lunch)




(jag var dock helt fel klädd, vaaaarmt var det med jeans och boots, bytte till klänning sen..)


(tjejerna vann så klart!)













Skoj..

Hur man upprätthåller galenskapen i livet


  • Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på. Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.
  • Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.
  • När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!
  • Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha pommes frites till det?
  • Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg
  • Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla
    har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.
  • I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För sexuella tjänster.
  • Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."
  • Använd inte punkt
  • Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.
  • Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har svarat.
  • Specificera att din drive in order är för att "ta med".
  • Sjung med på Operan
  • Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.
  • Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.
  • Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.
  • Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......
  • När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"

Greatest story ever told


Lycka!

Hörrni, jag kommer i mina SMALjeans!! =) Tackar och bugar lchf för detta fantastiska resultat!! I våras fick jag inte dessa över låren, ni springer jag runt i dom till vardags =D

Hitta en gammal bild på mig i jeansen.



(Sorry att jag ser lite bitter ut haha)



Även här hade jag dom byxorna, med vitt linne till och inga kärlekshandtag. =) God mat i all ära, men JAG mår bäst utan kärlekshandtag. Kommer ihåg känslan av att bla springa runt i dessa snygga jeans och sätta på sig vilket linne/tröja som helst utan att oroa sig över att det inte ser bra ut. Att gå in i en affär köpa det man vill ha utan att prova, jag visste att det skulle sitta bra.

Jag kommer även ihåg hur jag roade mig i provhytterna och testade en massa alternativ bara för att det kändes så bra, för att allt satt så bra.

Japp, snart där igen!! =)

Jenny med hår extensions












Sakna!


Några tänkvärda saker:


Kramar är hälsosamt

Det hjälper kroppens immunförsvar

Det botar depressioner

Det minskar stress

Det befrämjar sömn

Det är stärkande

Det är föryngrande

Det har inga obehagliga biverkningar

Det är inget mindre än en mirakeldrog

 


Att skratta 100 gånger om dagen är som 30 minuter på gymmet.

Modigast i livet är den som vågar visa sig precis som man är.


Att vara stark är inte att springa fortast eller att hoppa högst.
Att vara stark är inte att veta bäst och vara främst.

Att vara stark är att acceptera livets villkor.
Att vara stark är att tänka om, när livet inte blir som Du planerat.
Att vara stark är att se möjligheterna i det som verkar omöjligt.
Att kämpa trots motvind och låta den bli till en utmaning.

Lchf mål



Ett tips till er som kör lchf.

En turkisk youghurt 2 dl, passar utmärkt som mellanmål eller frukost. Jag provade en sån med skivade jordgubbar i helgen, och den försvann snabbt. Dock var det inte jag som smällde i mig den, utan j ;P

Andra tips är att ringla lite honung och slänga i några valnötter.

Kanel fungerar också bra som smakhöjare. Men jag kan säga att för mig fungerar den även utmärkt naturell. Perfekt när man är på resande fot och inte hittar något att köpa på pressbyrån (al la lchf).

Helgens bravader..

Haft en supermysig helg med mina två små älsklingar.

I fredags började jag, mamma och pappa med en middag i stan. For sedan och hämta j på tåget sen var det hem för mys på kvällen. Lördag morgon körde vi LCHF frukost sen bar det iväg ut och kika på en hemlighet.. =) Efter det ringde mamma o pappa och ville att vi skulle komma ut  till Gallström och äta, så vi gasade ut med A7:an.
Där vart det super god lax med skagenröra och färskpotatis (som jag iofs hoppade över pga lchf som jag kör) Riktigt gott!! Vi vart vi kvar i ngr timmar i trevligt sällskap. På vägen hem vart det stopp på videoteket, köpte massa karra, poppisar och for hem och hade filmkväll och dela på en flaska rött.



Skogspromenad med knollis klämde vi in också. =)



Han är sååå busig, vet inte vart han får alla hyss och energi ifrån men det är FULL fart när han är vaken! ;)

Söndag, lunchade vi med ett par kompisar på vindhem. Jag provade räksalladen och kan rekomendera den varmt. Jätte god, verkligen. Därefter for vi vidare till deras stuga och fikade och lekte med knollis =)





Mot kvällen köpte vi massa gott och grillade egenmarinerade kycklingfiléer, till det hade vi tzatziki en fräsch sallad toppade med mosarella och en flaska rött.




Knoll

Trots alla möjliga leksaker knoll har fått, är en kapsyl favoriten, oftast räcker det med enkelheten =)



Mamma badar mig, och jag gillar det inte. (förstår nu varför det finns morgonrockar till chihuahuor.)



Morfar och knollis busar, morfar leker hund, skäller och som ni ser kryper runt på alla fyra och busar med han.



Efter allt bus, sover jag gärna väldigt nära mamma (jenny) =)



Idag regnade det, så mamma satt på mig regnrocken....



Gillar när mamma fotar mig ;)



Min snygging!!! så fin!! =) Han får ju såååå mycket komplimanger när vi är ute på promenad el är ute bland folk.










Me







RSS 2.0