Knollis


(Bild lånad från:http://www.blocket.se/vi/33623070.htm)

Vi spanar ju för fullt på en liten chihuahua eftersom vi väldigt gärna vill ha med det lilla livet på alla sommar aktiviteter så han/hon inte blir så rädd för massa nytt, vi vill nämligen helst ha en liten tuffing som vågar följa med ut och åka båt, badar man så ska lillen också våga simma, vill ju dessutom lära sötnosen att gå själv utan koppel och lite roligare att öva sommartid än i slask och kyla. Har mailat dom som ska sälja den bedårande lilla sötnosen, så hoppas hon mailar tillbaka med bra info.

Lördag kväll i bilder

Bild från i lördags på Berns, va ju ute och firade söta maries 25-års dag, sjukt skoj hade vi röjde som aldrig förr på dansgolvet!


Sis, gabbi & jag
(Lånat bild från marriie.blogg.se)


Söta sis sitter som vanligt som grym DJ på festen ;)


Födelsedagsbarnet =)









(övriga bilder lånade av sis blogg, unbelievable.webblogg.se)





Ramlösa Vattenmelon



Ni måste prova, sjukt god!! Drick den istället för en läsk, både nyttigare och godare.

Mitt nya beroende, grekiskt!

Under mina två veckor i sthlm har det blivit många sånna här tallrikar, detta serveras med ett glas rött alt mitt nya favvorit bubbel, ramlösa vattenmelon! Mmmmm!

Det bästa är att man får äta upp HELA burken med tzatsiki utan att ha dåligt samvete! =)


Picknicklunch i Parken

Man borde få ha en sån här mysig lunch varje dag tycker jag!









Titta lill-bäääbisen, haha vinden tog tag i stackarn så han välte omkull... Inte lätt att vara liten ibland... =)



Recept på Grönsaksmoset

Till dig Carris ;)

Hur enkelt som helst!

Vi kokade upp broccoli & blomkål enligt anvisning, slog av vattnet. I med en stor klick smör samt lite grädde och salt och peppar, några varv med stavmixern sen voilá! ;) Snabbat och enkelt & super smarrigt!!

Kan även tänka mig att det går att smaksätta med massa goda kryddor, bara fantasin stoppar.

Lycka till! ;)



Sometimes the heart sees what is invisible to the eye











///

I've learned that people will forget what you said,
People will forget what you did, but people will never forget How you made them feel.


Söndags middag al la husmanskost lchf

Efter en räksallad tidigare idag när vi var på stan så kurrade magen efter något gott, så vi slängde ihop köttfärsbiffar med grönsaksmos samt fixade till rårörda lingon av ett pkt frysta lingon, riktigt gott!


Strödde lite stark ost på biffarna när dom var färdigstekta, mycket bra detalj.




La till smörgåsgurka som så klart inte är lchf, men tycker att det ska vara till så smaklökarna får dansa lite så här på söndag kväll. ;)

Denna rätt fick högt betyg av mig, jag som älskar husmanskost. Moset var tom godare än vanlig potatismos, så detta kommer absolut att göras fler gånger.

Öppna ditt sinne




LCHF Middag











Fredagsmiddag vart jag serverad av min älskade kärlek som slängde ihop kycklingrätten ovan. Underbart gott!!

Vi skippade rotfrukterna som är med i receptet och gjorde en god sallad med groddar, plomontomater, gurka, röd paprika, avokado, rödlök och vinigrett istället. Rekomenderas verkligen! Detta är en rätt man blir beroende av skulle jag påstå.

Ang vinet så var det absolut ett som vi kommer köpa igen, kostar endast runt 60.- och riktigt gott! Sharez eller hur det stavas vin var det. Mums =)

Här kommer receptet som är lånat från lchfrecept.se

Ingredienser:
2 kycklingfiléer
ca 1/4 fetaost + lite extra till såsen senare ca 1/2 dl
1 msk oregano, torkad
Körsbärstomater ca 8 st (kan uteslutas)
smör att steka i
1-2 dl grädde

Grönsaker:
En liten gul lök
En liten röd lök
En bit purjolök
En morot
En fänkål
Olivolja


Gör så här
Skär grönsakerna i stora bitar, moroten i stavar. Lägg dom i en smord ugnsform och ringla olivolja över och rosta dom i ugnen på ca 225 grader tills dom känns "al dente". Krydda efter egen smak.

Under tiden som grönsakerna rostas:

Smula sönder fetaosten i en skål med en gaffel och blanda med oreganon.
Snitta kycklingfiléerna och lägg i fetaostfyllningen. Bind dom gärna med köksbomullstråd så dom håller samman.
Salta och peppra och fräs dom vackert bruna i smör och låt dom bräsera färdigt under lock i stekpanna. Späd med lite vatten då och då.
Tag ur filéerna från pannan och lägg åt sidan. Häll i resterande fetaostblandning från skålen (räcker med ca 2 msk) och rör runt tills det smälter samman.
Häll i grädden och halverade körsbärstomater i skyn och låt det koka upp och sjuda en stund tills tomaterna mjuknar och saftar sig något.

Mums!

Shopping

Igår efter att jag fixat körkortet så for vi på en liten shoppingsväng, drog med j runt runt på alla inredningsaffärer jag hitta ;) stackarn..

Köpte nog mest praktiska saker som bakform, hyllor till duschen och tockeslick.. Fast har så klart fotat lite annat vi handlade så ni får se. Vet att ni är nyfikna :P


Dessa skall idag hängas upp på väggen uppifrån och ner. Mitt J är först :P (behöver jag säga att j, tycker att sitt J är först?)

Hittade bla en fin korg & två lycktor inne på Lagerhouse. Dessa fick pryda "hyllan" i badrummet. Skall dock inte ha solkräm i korgen utan blir nog ett par rullade små handdukar, ngn två kanske och en lite dekorations blomma.

Vi har även bestämmt oss för att köra båt/havsinspirerat tema i sovrummet. (var inne på vardagsrummet först efter att ha hittat en sjukt snygg lampa inne på mio som var gjord av ett tjockt rep typ.. Sjukt snygg, va nära att den följde med hem.. Dock känns det nu bra att vi enades om att ha det temat i sovrummet. Så kan vi göra något annat fint här ute ;)

Vi ska även trycka upp en stor duk av en fyr på ena väggen, idag har j en hängbro i djungeln typ.. Den är verkligen super fin men passar inte riktigt till vårt tema. (-inte den på bilden nedan dock, men det är en cool klassiker)


Idag blir det shopping! =) Ska träffa sis som är här och hälsar på vänner, ska bli super kul!

Hoppas ni får en toppen lördag!

Fredag!

Härligt med fredag!!

Vaknade till att det smattrade ute på fönstret.. MYS! Har iofs slutat nu, vilket är perfekt! Ska nämligen iväg och skaffa nytt körkort när j kommer hem vid lunch. Usch har verkligen dragit mig för att ta ett nytt kort, men idag händer det. Hoppas att man fastnar på den där kalle anka bilden.... Har fortfarande heller inte varit på åhlens ännu för mina korgar, så ska nog svänga förbi där på vägen. Sen får vi se vad vi hittar på för spännande..



Vad ska man äta för gott idag?? Det tål att tänkas på.. Till lunch blir det ialf tonfisksallad som vi svängde ihop igår! Jills & min favorit!! (Brukar äta upp hela skålen när jag är själv, men igår fick jag behärska mig ;))


Långholmen



Någon skulle bestämmt åt våra glassar.......... & inte var dom blyga.. ;)


Haha han lutade sin tjocka kropp mot mitt ben här..

När dom simmade i vattnet och jag inte matade dom, då pickade han till på mina skor, typ: MEN HALLÅ, MAAAATA MIG!!! hahaha han va så kul!


Otroligt mysigt ställe vi cyklade till, låg ute på en brygga här ovan. Soles gassade och vi bara möös av fågelkvitter, lugnet och varandra.

Jaa, jag vet jag åt en glass, vilket inte är lchf, men så kommer det se ut för mig, jag unnar mig saker när jag känner för det helt enkelt =)

Det viktigaste är ALLTID att må bra!

Pirates of the caribbean 4



Ikväll blir det bio mys, jag köpte precis biobiljetter för 20.40 bion på sergel. Hoppas filmen lever upp till mina förväntningar, har ju hört lite både och om film nr 4...
Jag passade även på att köra 3D, återkommer med betyg.

Det viktigaste när man går på bio är ju faktiskt att man får äta popcorn & karra! ;) Kan inte påstå att jag har ngt sug, men det går alltid ner! =) Att jag dessutom nästan är på min målvikt gör att jag känner att jag kan och får synda. Har ju gått ner 4 kg på 2 veckor trots fusk med gotta, glass & vin samt massa bär som man igentligen bara ska äta då och då..

Nu blir det lite lunch, sen bär det iväg på våra cyklar! =D

Ett leende behöver inte betyda att man är glad, det kan även betyda att man är stark



Osminkad och svettig brud nyss hemkommen. Vet att jag inte har mycket till muskler ÄN men vänta ni ska ni få se! Alltid bra att lägga upp före & efter bilder, right? Gick fem minuter snabbare än sist, sprang på 40 nu, måste bara ta reda på exakt hur långt det är så jag vet om det är bra eller dåligt.

Hurrni, vilket fantastiskt väder det är i sthlm idag, va sjukt jobbigt att springa i värmen jag fullkomligt badar i svett nu.... kramas??

Nu ska jag hoppa in i duschen och skura sur arslet så jag luktar blomma tills j kommer hem.

klart slut varulfs tjut!

Le till alla du möter idag








Ut och fixa löprundan i solen

Godmorgon alla fina!

Kul att ni är så många som hittat hit, hade rejält besöksrekord i måndags och ni verkar ha fastnat hela bunten här inne ;)

Nu ni, är jag taggad för löprundan! Ska ni hänga med?? Vi kör runt vasaparken i vanlig ordning när jag är i storstan. Sist mötte jag en ankfamilj med 11 små bebisar, alltså dom var ju för bedårande ville bara plocka upp allihopa och ta med dom hem! Hoppas jag springer in i dom idag igen =)





Igentligen skulle jag o j ut och springa tillsammans senare, men jag är alles för rastlös för att vänta på att han ska komma hem från jobbet, så jag kör nu! Hoppas han inte blir arg :P Får väl ta 2 rundor annars =)


Grekiskt är såå gott!

MMmmm, nyss smällt i oss grekisk mat, jag var så hungrig så missade att knäppa kort, sorry! (Vet att ni gillar att se ;))

Åt iallafall ett stort grillspätt med kyckling och olika grönsaker på, till det vart det tzatsiki och en grekisksallad med fetaost och oliver. Behöver jag säga att jag slickade rent tallriken?

Idag har vi även varit på IKEA och handlat massa bra förvaring till min klädkammare, vart så tjusigt så! =)
har dock inte kört något löpning idag, haft ajaj huvudvärk som inte varit att leka med... Vet inte riktigt vad den beror på men hoppas på att den är borta tills imån, för det sprätter i benen, VILL UT!! ;)




LCHF-Bröd

Tänkte prova detta smarriga bröd i dagarna, det har fått väldigt bra betyg av många som bakat det. Får se om det faller mig i smaken också =)

Man skall ju inte glömma att det är pålägget näringen ligger i, så det ska man ta mycket av enligt LCHF. *Gillas*


Ingredienser:
200 g (3dl) linfrö
50 g (1dl) sesamfrö
50 g (0,75dl) hasselnötter
50 g (0,75dl) mandel
50 g kruska kli, fiberex eller fiberhusk
2 tsk bakpulver
1,5 msk brödkryddor

Mixa allt till "mjöl"

Blanda sedan ihop:
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
250 g keso
6 ägg

Gör så här
Mixa allan nötter och frön till "mjöl" i till exempel en mixer.

Blanda ihop allt och häll i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper, (jag tog lite solroskärnor på brödet). Grädda i 60-80 min (beroende på ugn) i 175 grader. Ta ut brödet ur formen och låt det svalna. Skär i tunna skivor.

1 skiva = ca 1,1g kolhydrat


NamnViktKolhydraterFettProteinKcal
Linfrön torkade 200g 0 62 49 880
Sesamfrön torkade u skal 50g 2,1 27,5 13,3 310
Hasselnötter 50g 4,7 31,3 6,5 328
Sötmandel torkad 50g 6,7 26 10 304,5
Fiberhusk - Lindroos 50g 0 0,3 0,8 5
Bakpulver 10g 4,2 0 0 17,4
Smör 80% fett 50g 0,3 40,9 0,3 364
Crème fraiche 34% fett 100g 3,3 34 2,3 323
Keso färskost 4% fett 250g 5,3 10 30 232,5
Ägg rått 300g 0 30,3 37,8 423
Totalt 1110g 26,5 262,3 149,9 3187,4

(bild & text lånat från www.lchfrecept.com)

Njutningsdieten is the shit! ;)



Ingredienser:

2 ägg
1 dl vispgrädde
1 tsk fiberhusk
1 "knivsudd" bakpulver (jättelite alltså)


Gör så här
Vispa ihop alla ingredienser.
Grädda våfflor (teflonbelagt våffeljärn)
Servera med färska bär tillsammans med en mugg rykande morgon kaffe!

Funderar på att prova dessa godingar senare ikväll! =) Ät njut och kom i form! Just the way i like it! ;)

(bild & recept lånat från lchfrecept.com)


Löprunda i vasaparken





Bjuder på ett par morgontrötta bilder innan löpningen imorse. Har fortfarande ont i huvudet och haft rätt ont i natt så vart ett väldigt lugnt pass. Joggade runt hela varvet (j säger att det är 7 km, ska mäta imån..)

Vad har hänt mer? Jo, igår efter lunchen rev vi (läs: j) ut en av sina garderober/miniklädkammare och byggde om till
mig! =) Nu har jag en alles egen, 3 meter i takhöjd är det där inne, ska pimpa med ett par hyllor på väggarna och göra en bra lösning för alla mina klickelätter, sedan är jag nöjd! =) Blir ikea en sväng imån innan vi far till motala och kikar på en båt.


Nyss klämt i mig en cecarsallad, väntar på tvätten och sen blir det en cykelsväng ner på stan, ska se om jag hittar ett par fina förvarings korgar i tyg, svarta helst eftersom jag även tagit över största lådan i badrummet ;) Tänkte få lite ordning där på en gång serrni =)
Men först ska jag dyka tillbaka ner i arbetet.

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Lunch i kungsträdgården







Bilder från gårdagen


Började dagen med att sätta oss på cyklarna, gick rätt bra, tog en annan runda otroligt härligt väder! Vi stannade till på klipporna på ovanstående bild och låg och njöt av solen, och vattnet som glittrade nedanför oss. Efter någon timme kom W & N förbi och det var dags för lunch =)


W & N kom här förbi med deras jet skis, ville köra men efter att fått höra att det var ca 12 grader i vattnet så väntar jag nog tills det blir lite varmare... =)


luncha på solstugan. Dit måste ni som bor i sthlm gå, liten idyl. Lite dyrt kanske men klart värt det om man vill lyxa till det.





Vill köra nu!!! Älskar sånna här fartfyllda grejer =)

Avslutade dagen i vasaparken med en våffla med 2 kulor, melon & lakrits samt minigolf. =) När vi kom hem slocknade jag direkt, J var och köpte grekiskmat som serverades, mmmmm! jag är kär! i maten alltså. Nä i båda två!! mest J så klart ;) efter maten vart det 2 panodil och godnatt kappsäck. Kan nog ha varit en hjärnskakning, fortfarande tryck i hela huvudet och väldigt trött... (symtom som man kan få..)

Men hurrni, det är måndag så sätt fart!! Själv ska jag fortsätta finslipa AP:n samt skriva lite villkor & regler.

Ha en toppen dag!

Söndag och ont i arslet

Det känns bak i arslet att jag cyklade väldigt långt igår, känner mig sådär sugen på att sätta mig på sadeln igen.... =P

Igår vart det aldrig någon tur ner till vattnet, vi for och köpte rökta räkor, lite goda ostar och såser samt vitlöksbröd, kex, lite grönt och kycklingspett i olika marinader.

Bjuder på en mindre bra bild, men detta var lite av buffén. =)

Btw, så undrar jag om jag fick en hjärnskakning efter att jag dunkade in huvudet i väggen, har tre fina bulor och igår kväll kändes det inte alls bra, var yr, mådde illa, väldigt trött och det värkte rejält där bulorna sitter.. När jag la mig och blunda så snurrade det ännu värre, men tog två panodil och sen lyckades jag somna.
Idag värker det fortfarande men det stoppar inte mig, ut på nya äventyr! Men först, frukost!! =)




Dagen i bilder



jag på min fina nya cykel idag, vi har cyklat till djurgården, runt och hem 2 mil någonting. Helt underbar dag, färsta stoppet gjorde vi ute på en brygga med jordgubbar, mango, vattenmelon (jag har väl berättat att lördagar är min ätar dag!?! ;)) Sedan gasade vi vidare till en annan "brygga" med uteserveringar längst vattnet, där åt jag tonfisksallad och drack ett glas vitt i solen, helt underbart! Vidare därifrån for vi och kikade på lite båtar sen köpte vi godis, massor! mummsar i mig nu =) och nyss kommit hem, ska ner mot en annan uteservering vid vattnet senare om vi orkar, sommar sommar SOMMAR!














Lördag- strålande solsken!

Godmorgon alla små råttor!

Hur mår ni?

Jag mår bra förrutom att jag var rätt nära på att svimma här för ett tag sedan..  Donka in huvudet i väggen.. inte så där jätte härligt.... Hrm, har lätt blivit yr och fått blodtrycksfall när jag rest mig upp dom senaste dagarna, troligtvis beror det på saltbrist har jag nu läst mig till på lchfs hemsida, man kan tydligen få detta i övergångsperioden (vilket jag är i) tränar du mycket (läs:svettas) så var det tydligen rätt vanligt att man måste tillsätta extra salt i kosten för att undvika yrsel ect. Därav blir det bacon & ägg till frukost idag =)

The secret har jag utövat nu ett tag ang en cyckel.. vad tror ni jag har här hemma i sthlm nu?? haha, lätt som en plätt, en fin en, med korg och stor bekväm sadel, precis en sån jag varit ute efter och föreställt mig vara ute och cykla på. *lycklig!* Gratis var den oxå!! =) Vi tog en tur igår åkte och köpte mat som så fint fick plats i korgen sen på vägen hem =)

Just det, gårdagen bestod i av att hämta cykeln, sedan hämta hyr bil, plocka upp hampus, sen skulle j:s båt köras till den nya ägaren. Det gick sakta (30 km/h i nästan 4 h) och va varm i bilen, men kul hade vi =) Sedan cyklade vi iväg till en turkisk restaurang och köpte med oss massa mat. Sedan blev det mys i soffan hela kvällen.


Underbara Fredag

Tittut där på andra sidan!

Hur har ni det idag? Ser nog att det är många som är inne och kikar här var dag, ska passa på att säga välkommen till alla nya trynen som inte har ngt bättre för er än att kika in och kolla på vad jag gör ;P

Igår när vi ramlade in i sthlm så kom J och hämtade upp mig, vi for köpte (läs:blev bjuden) mat, grekiska fetaost biffar med youghurt sås och massa sallad, smällde i mig det och däckade av en timme. Sedan bar det av ut på promenix i vasaparken, helt underbart sommarväder att promenera i. Satt oss på en uteservering och tog en kaffe, J åt en glass och jag var inte ens SUGEN!?! helt sjukt, jag som ALDRIG tackar nej till sötsaker i vanliga fall..... Den här kosten gör mig väldigt gott! Där satt vi ialf och njöt ett bra tag, sen bar det iväg och handla grillad kyckling & sallad, hem och svängde i hop tzatsiki, grekisk sallad och dukade upp på balkongen med ett glas rött.



Avslutade kvällen med Wii-Mario. Haha, fan vad vi skratta!! Ni borde spela om ni inte redan provat! Sjukt kul!

I morse tog jag mig ut och sprang en runda, helt fantastiskt vackert i vasaparken där man springer i skogsbrynet längst vattnet. Avslutade löprundan med stretching ute på en brygga, det var endast jag och tre små pippisar där ute, spegelblankt vatten och solen strålade. UNDERBART!

PS. Användandet av LCHF i en vecka idag, och 3 kg lättare! hoho! =)

Se till att ha en fantastisk fredag, ngn tok säger ju att jorden går under imån!?? Bäst att festa till det som sagt ;)


Torsdag & en svettig bild...

God morgon torsdag!

Sitter för tillfället i A:7an på väg mot sthlm. Somnade kring 4 imorse, helt sjukt... Jag var så trött igentligen för hade sovit så dåligt natten innan, dock när det var dags att blunda så snurrade huvudet i 140. Kring kl 1 slog jag på film, tänkte att det skulle få mig att bli sömnig.. men icke. Ryggen värkte och tankarna som jag uppenbarligen inte hade någon kontroll över betedde sig som ett oskväder. Måttligt roligt.........

I går efter jobbet vart det köttfärslimpa med mozarella, salami och färska kryddor som fyllning samt blomkol & gräddsås serverades det på middagsbordet. Efter det tog jag mig ut på löprundan, OM det var jobbigt! fy! Så här såg jag ut när jag kom hem och stretchade. Bjuder på den =P



7 km avklarade + lite styrka.



Jordens undergång på lördag?



Bäst att festa till det ordentligt på fredag då, här ska njutas av allt som är förbjudet tillsammans med min kärlek! ;)

Bjuder på ett par morgon bilder...





Osminkad brud redo för en ny dag på jobbet. Natten var inte rolig.... har bara legat och vridit och vänt hela natten... Ibland önskar jag att jag var kille, fy skäms för mensvärk! Vart därför ingen löprunda i morse, men det stoppar mig inte för att ta en i eftermiddag!! ;) *längtar faktiskt tro det eller ej!* För visst är det skönt att träna? Underbar känsla.

Btw lchf går ju väldigt bra, jag äter massa gottigott och har nu bara 2,5 kg kvar till min målvikt. Är fortfarande förundrad för hur lätt detta är. Läser Matrevolutionen en bok ni borde läsa om ni vill veta vad ni stoppar i er kropp.


En fråga är bla hur kommer det sig att när hela världen varna oss för att äta fett och istället äta fettsnål mat vart vi också fetare och fetare för varje årtionden!?! Den frågan kan man kanske fundera över?
När vi dessutom istället äter fet och lågkolhydratkost så blir vi smala?

Sminkning för gröna ögon

Framhäv din ögonfärg
För att framhäva ögonfärgen ska man titta efter vilka kontrastfärgerna är.




EX:

Blåa ögon
Orange, Bruntonade/Bronzfärgade skuggor

Gröna ögon
Lila, Rosa, Röda skuggor

Bruna ögon
Blåa, Gröna skuggor

Eftersom jag har gröna ögon framhävs mina bäst i lila, rosa & rött.

Det är nog dags att dyka ner i sminkväskan och rota fram mina skuggor, är lite dålig på att använda dessa måste jag säga.



Behandla andra som du själv vill bli behandlad.


Ett ordspråk som Alla borde följa... Varför är detta inte självklart för alla? Egoism eller vad handlar det om? *Nollställd*

Jihoooo!

Friska och starka tänder jag har!! INGEN anmärkning enligt tandläkaren, inte ens tandsten! Love the secret!! =D


Invisible Friend

Jenny Axene varit delaktig i ett arbete under ett och ett halvt år i ett Thailändskt kvinnofängelse föddes drömmen om Invisible Friend. 
Varje vecka besökte hon de kvinnliga internerna och fick uppleva deras vardag. 
Hon mötte även internernas barn som satt inlåsta med sina mammor.

I artiklar och olika former av statistik kallas barnen för “the invisible interns”, just för att de är osynliga för omvärlden.
 Genom Invisible Friends trasdocka vill vi belysa de osynliga barnens värde att födas och finnas till var de än hamnat, och låta dig få vara med och bli en Invisible Friend för någon av dem.

När du köper en Invisible Friend skickas en trasdocka till dig och samtidigt skickas en docka till ett barn i ett fängelse. Varje docka är numrerad och du får sedan hem ett brev som visar vart just din docka flyttat in och blivit en Invisible Friend för ett barn. Läs mer om fantastiska Invisible Friend på www.invisiblefriend.se

 

 

Varje docka har en egen betydelse utifrån sitt utseende. Var och en vill också belysa de osynliga barnens rättigheter därav har de inga ansikten. 
Hur dockan ser ut är också kopplat till var sitt statement utifrån FN:s barnkonvention.

 

En sån här ska jag köpa! Otroligt fint initiativ av Jenny Axene.

 


Jag gjorde det igen!

Igår efter middagen bar det iväg ut på löprunda samma vanliga runda, men hej vad det gick! Jag sprang på 28 minuter!! Kan tillägga att för typ 4 år sedan när jag VAR hyfsat vältränad, sprang jag på 25 min. Kanske blir det ett rekord snart? =D

Hrm... kanske bör tillägga att dagenspass inte gick lika snabbt... 32 minuter var jag uppe i. Funderar på om det beror på att det är morgon, jag springer innan frukost, dvs har inte mycket till krafter förrutom viljan då ;) Men skönt var det ialf!

Till frukost vart det två ägg, en GI-smörgås (innehåller väldigt få & framförallt långsamma kolisar) mamma bakat med massa philadelpia ost samt skivade körsbärstomater på, mums mums. Till det vart det en kopp kaffe & självklart citronvatten.

Nu ska jag ställa mig och borsta tänderna i en kvart typ.... ska ju till tandis och vill inte att han ska ha något att klaga på =P

Hoppas ni får en fin dag!!


Huvudvärk x 10

Hej och hå farbror blå!

Äntligen börjar huvudvärken som började i fredags släppa lite.. Ni ska inte tro att det är en enkel match att ställa om kroppen från att ha ätit kolisar (kolhydrater) hela livet och nu får jag inte äta några alls utan kroppen skall läras sig att ta energi från fettet istället för kolisarna. Ni undrar säkert hur detta går ihop?

"Kolhydrater i sig är inget kroppen behöver nödvändigtvis, det är till 99,9% bara bränsle och större delen av kroppen kan istället gå på fettförbränning. Hjärnan och några andra mindre vävnader kan det inte. Då kompenserar kroppen med att bilda ketonkroppar från fett, som hjärnan kan drivas fint med.

Dessutom kan nödvändigt glukos (blodsocker) bildas i levern från protein och visst fett, upp till kanske 200g/dag. Faktum är att man kan klara sig med 0 gram kolhydrater om dagen (från kosten) under lång tid, det finns inga kända faror med det. Fett och protein däremot innehåller ett flertal olika ”essentiella” ämnen, som kroppen inte kan bilda själv utan måste få med födan.

Det man får av lite kolhydrater kallas ketos och är en normal anpassning av kroppen som inte är farlig.

När kroppen är i ketos drivs den till mycket stor andel på fettförbränning. Då drivs bland annat hjärnan på ketoner som bildas från fett. Att bränna fett bara genom att sitta och dagdrömma, låter inte det bra?

Ett tillräckligt lågt kolhydratintag (under ca 50-100 gram/dag ) leder alltid till ketos (ketoner i blodet)."

Blir man fet av att äta fett??

-Ungefär samma risk som att du skulle bli grön av att äta grön sallad.


Info tagen från kostdoktorn.se

 

Kan tillägga att huvudvärken inte var att leka med, jag tror att jag drabbades rätt ordentligt pga allt skit jag igentligen alltid stoppar imig har haft ett rejält sockerberoende så tror att det är det som spökar på mig, så va inte rädd att prova på LCHF om ni är nyfikna.

För mig handlar det heller inte om att nödvändigtvis gå ner i vikt (även fast jag skulle vilja tappa 4 kg) det handlar även om att kroppen ska må bra, att jag ska känna sig frisk och ge kroppen mat som den mår bra av och inte en massa skit!

Fast ska väl erkänna att jag får gotta till det med en godispåse / glass i sommarvärmen om jag känner för det ibland. Nackdelen är bara efter att ha blivit rätt påläst ang hur det vita mjölet fräter på tänderna och vad sockret gör i kroppen och alla kemikalier som finns i allt möjligt vi stoppar i oss så blir jag inte längre så sugen kan jag meddela.... bra eller dåligt? ;)

 

 

 


Blivit lurad...

Syrran har lurat mamma att börja med en diet, om man nu kan kalla det för diet??

LCHF står för Low Carb High Fat vilket fritt översatt blir lite kolhydrater och mycket fett. Det är just vad man äter om man äter enligt LCHF metoden, dvs mycket fett och lite kolhydrater. LCHF-metoden har visat sig fungera bra för bl.a. viktnedgång och för Typ 2 diabetiker. Glöm exempelvis kakor, godis, bröd, potatis, pasta, ris och öl och ät exempelvis kött, fisk, olivolja, grädde och smör.

Ät detta om du vill äta LCHF-kost
•Kött av alla sorter, gärna ekologiskt.
•Fisk och skaldjur av alla de slag, gärna fetare varianter såsom lax, sill och makrill.
•Ägg i alla former.
•Feta såser, men undvik halvfabrikat.
•Grönsaker som växer ovan jord såsom blomkål, broccoli, kål, sparris, squash, aubergine, oliver, spenat, svamp, gurka, grönsallad och avokado.
•Feta mejeriprodukter såsom smör, Bregott, grädde, crème fraiche, ost.
•Nötter, gärna valnötter och hasselnötter.
•Bär, hallon innehåller mindre kolhydrater.

Ät inte detta om du vill äta LCHF-kost
•Socker, söta drycker, kakor, godis, juice och allt annat som är sött.
•Cerealier och spannmålsprodukter såsom bröd, frukostflingor, ris och pasta
•Potatis och andra rotfrukter
•Öl


Detta är vad som serveras vid matbordet hemma hos familjen V nu mera, så jag hakade på till en början lite halvhjärtat men efter att ha läst på mer och mer så börjar jag fastna... Går ju inte att klaga på att man går ner i vikt av att äta massa gosaker hela dagarna.. ;)




Tandläkaren

Nu var det ett tag sedan jag besökte tandläkaren..... Usch gillar verkligen INTE att gå dit! Men ändå något man måste, eller hur? Ringde och bokade in mig för undersökning 650.- skulle det kalaset kosta. Men som vanligt fungerar the secret bra för mig, hon sa nämligen: Håll i dig nu jenny, du har nämligen 600.- att få dra av från försäkringskassan vilket betyder att du bara behöver betala 50.- för undersökningen. Hehe Jo, ja tackar ja! =) 


Världens sötaste tjej!

Tog man tag i kameran och titta in!


Bedårande söt!! & överlycklig vart man så fort jag tog fram kameran.





Svart tält för event











Lite bilder jag tog på telias event i Luleå, snyggt med svart tält faktiskt! Mer info fixar sis som uppdaterar läktarproffs hemsida, hon gör ett grymt jobb, kommer bli succé! =)

Fy Faaan!

Alltså dagens 7 km var så sjukt jobbigt! Det tog 40 minuter runt, 1:a gången jag sprang gick tom fortare! (38 min) i förrgår när jag sprang samma runda slutade jag på 34 min!
Usch det var så jobbigt, varje steg var så tungt... Kanske beror på att det var 3 dagen irad och jag fortfarande faktiskt är OTRÄNAD!?
Hade tänkt att jag skulle vila i morse, men efter att kroppen själv vaknar kring 6 tiden så har jag inte ro att ligga kvar när man kan gå ut och springa rundan och få en helt underbar start på dagen.. En sak är jag ialf nöjd över, trots att det där var den värsta rundan så sprang (läs: jogga) jag runt hela varvet. *klappa mig själv på axeln*

Väl hemma vart det ett glas citronvatten, en kopp kaffe, nybakat GI-bröd som mamma svängde ihop igårkväll samt två ägg. Nu blir d duschen sen gasen in mot kontoret.

Dagen bjuder på strålande sol och värme!! I Luleå var det fortfarande iskallt, så känns väldigt skönt att komma hem till värmen. Typiskt nog stannar den bara idag, sen ska det visst bli kyligt och regn hela helgen........ tråk! Men J kommer ialf på besök så det blir mysigt!

Näe, duschen kallar!

Ha en fin dag era små grodlår!

Jag skulle andas i det tomrum som blev över


Frukost på Elite

Började morgonen med ett pass i gymmet, körde löpning på bandet samt cross trainer efter det vart det en dusch och sen bar det av ner mot den efterlängtade frukosten. Där serverades det massa gotti gott, åt pannkakor med både  hjortron & hallon & blåbärssylt + grädde på det. =D

Ett par bilder på sis & en del av frukosten.




Bikinis



Två snyggingar från Nelly.com. Kanske något för mig i sommar & i vinter ;)

Brudklänningar i massor

Ramlade in på brudklänningar helt appropå, tänk dagen man får vara så här fin, hoppas den dagen kommer i alla våra liv! =)






















Mål för löpningen?

Midnattsloppet kanske? En vän som tipsade och själv ska springa, har ju funderat på det i många år, kanske är det i år det händer?

Sthlm alt gbg? Det blir gbg!! =D

Sist jag var med i ngt lopp så gav jag mig på vårruset. Usch kommer ihåg än idag si så där 6 år senare hur det kändes, hur ont det gjorde, vilken blodsmak, hur astman (har ansträgningsastma) låg i halsgropen och hur tunga stegen var.......

Vi hade anmält oss via jobbet, vi var en drös med tjejer som skulle ta oss igenom detta rus, 5 km.. vilket igentligen inte alls är mycket att springa. MEN har du inte tränat på sisådär ett år och är fruktansvärt tävlingsinrikad och HAAAAAATAR när folk springer om dig, då är det fan bara att bita ihop!
Jag började i startgruppen, trångt var det bland alla brudar som ville fram på den smala promenadvägen... Jag sprang längst ut i gräset för att kunna springa om folk... och visst i början springer man på vilja och adrenalin av att vara med.. men när du går ut FÖR hårt i början som jag ALLTID gör, så får man sota för det med blodsmak, tunga hämska steg, andnöd ect. Mina dåvarande kollegor som inte alls var lika intresserad av att springa i första startgruppen, dom stod i målet och räknade in på vilken plats jag skulle komma på....... (jag visste inte om det och TUR var väl det) Jag kom i mål på dryga 18 minnuter,(tjejen som kom 1:a kom in på 17.30 ngt..) och 20 plats!! Tror ni att jag var nöjd?? Typ 10.000 personer som är med totalt.

Anmäler jag mig till midnattsloppet så kommer jag springa med samma jäkla envishet att jag ska vara BÄST! men lilla jenny, hur ska detta gå??? Ja, det frågar jag mig själv. Fan bäst du springer varje dag nu framöver och INTE (som jag alltid lyckas med) tar ett uppehåll över sommaren!

Det värsta är att ngnstans är jag ändå sjukt taggad för en sån här utmaning även om jag inte skulle lyckas vara tränad nog för att ge mig iväg på den här rundan. Fördelen är väl hur mycket jag går igång på stämningen att det kan vara värt både astma anfall, träningsvärk, skoskav, blåsor, svett, tårar, jaa allt som hör till!

Men frågan är, hänger någon med???


Drömbröllop

Så här vackert vill jag ha det på mitt bröllop, tur man har föräldrar som äger dessa tält och kan bygga och fixa så här vackert! =)



















Mer info finns på www.laktarproffs.se











Ingen kan tycka om alla, men alla kan tycka om någon

Jag tog mig upp!! El ja min vilja gjorde allt kan jag ju erkänna. Träningsvärken var ju inte borta vilket gjorde måttligt ont att springa med.... Att inte tala om hur det känns nu!!? Fy fan skulle sätta mig på toa och ville bara SKRIIIIKA rakt ut, vart en tung DONK! ner på sittsen... Såå jäkla typiskt att jag har en retsticka till kille oxå, han har lovat så snällt att han ska picka och trycka på mig där det är som värst. Kul...............

Ja, det gick ialf 2 minuter snabbare än i måndags vilket är jäkligt bra om jag får säga det själv. *stolt*

Nu sitter mest magen och kurrar, jag skriker på mamma att vi ska åka på lunch!!! Blir som vanligt oscar´s! Gottigotti =)

Hallå, nu orkar inte jag underhålla er mer.

En flaska citron vatten och sen är det tyst på mig ett tag!

Hörrni, jag ska festa till det med en flaska rött på tåget sen har jag planerat =D

Trevlig Fredag!


Budget & advokat möte- check!

Dagen var mycket händelserik & bra. Har betat av finansmöte, budget såg ju väldigt bra ut, långt mycket bättre än vad vi hade räknat med! Ibland behöver man ett öga utifrån för att själv öppna sina.

Vi träffade sedan en jurist för att få hjälp med div lagar, regler & villkor. Även hon lyste upp när vi berättade om idén och var väldigt intresserad av att följa vår utveckling. Så underbart att vi får sådant stöd!



Har sååå ont!!

FYFAN, ska aldrig mer vänta med att träna så här länge! D gör så ont, överallt!!! Ingen höjdare att sätta sig på toa vill jag lova, drar till bra i låren...
Hostan är kvar, så tog vilodag idag, vägrar bli sjuk nu när jag äntligen satt igång.
Imån tänkte jag dock bege mig ut igen.... fan undrar hur detta ska gå.. som en gammal kärring stapplandes fram.. Bäst att kliva upp i tid så jag hinner med rundan innan jobbet.

Imorgon bär det av till sthlm igen, tar tåg x2000 kring fyra, framme 19.30. Då blir det mys med kärleken!!
Lördag morgon bär det i väg till Rättvik på släktbesök al la Jeppe =) med övernattning, åter i vasastan söndag kväll.
Ska bli roligt att träffa alla jag ännu inte fått chansen att se. Hoppas dom är snälla & inte bitts ;P


(bild från i vintras)

Goda tider =)














Silvershampo



For till birsta efter jobbet med carris för att köpa en sportbh. Dock var det tyvärr ingen som föll mig i smaken... Därför smet jag in och köpte silver shampo & silver balsam. Aldrig provat detta, men förhoppningsvis är det bra! =)
Kör ju Joico:s inpackning, och bättre inpackning får man leta efter, jag har provat en del men ingen som JOICO =D Håret blir som nytt! Därav har jag höga förväntningar på dessa. Det bästa är att dom luktar så gott =D Ska nog ta och hoppa in i duschen nu faktiskt.

Dom har dessutom erbjudande på dessa två nu, 339.- istället för 495.-

See ya!

Hälsning från Wille


USA linne


Sjukt snyggt på en solbränd kropp, lite slarvigt instoppad och med ett par snygga jeansshorts. På med ett par pilotbriller och tadaaa! ;)


Dessa två finns att köpa på bikbok. (om dom fortfarande finns kvar)

Om ni ändå är inte på "usa tema", så är dessa sjukt snygga också:


Blåbär, en kraftfull antioxidant!



Förr såldes blåbär på apoteken som febernedsättande medel. Idag använder vi bären främst i saft, sylt och kräm.

Huskur
Blåbärsväxten är ett effektivt naturmedel mot matsmältningsstörningar och diarréer. Bladen kan användas till te och bör plockas på försommaren när blåbärsriset blommar. Låt bladen torka och förvara dom sedan i en teburk. För att göra te tar du 1-2 tsk blåbärsblad och häller en kopp kokande vatten över. Sila och drick varmt 1-2 ggr/dag så länge besvären varar. Att knapra på torkade blåbär ger liknande effekt. Färska bär kan däremot verka avförande. Om du inte vill torka blåbär själv så finns det att köpa i välsorterade hälsokostaffärer. Blåbär liksom tranbär sägs också skydda mot urinvägsinfektion.

Full av nyttigheter
Blåbär är rika på antioxidanter som skyddar cellerna från att åldras i förtid. Bären innehåller mer antioxidanter av typen antocyaniner än något annat livsmedel. Cirka tre gånger mer än dom båda näst rikaste källorna, rödvin och te. Det höga innehållet av antioxidanter sägs skydda mot infektion och ohälsa samt förnyar celltillväxten. Blåbär renar dessutom blodet, förbättrar cirkulationen och är bra för synen. Det är antocyaninerna som anses vara effektiva mot nedsatt syn och andra ögonbesvär.

Blåbär, liksom dom flesta andra bär, innehåller många mineraler särskilt kalium, fosfor, kalcium och magnesium. Kalium och magnesium är viktiga för ett friskt hjärta och nervsystem. Kalcium är nödvändigt för benstomme och tänder samt för att muskler och hjärta ska fungera bra. Fosfor är bra för cellmembranens funktion och benstommen. Vitaminerna i blåbär är främst C-vitamin och B-vitamin. Att blåbär innehåller mycket näring förstår man då björnarna får sin huvudsakliga näring från bären.

Löprunda

Ahh, äntligen är första passet avklarat!

Trots att jag knappt sovit i natt, funderat och funderat, vridit och vänt mest hela natten så lyckas jag beta av 7 km med min otränade kropp, sjukt jobbigt i början men sista 2 km var det som att segla fram igenom luften.....nästan.
Jag har alltid haft sjukt stark vilja, på gott och ont. Men sånna här gånger är det bara tacka & ta emot för att viljan ser till att jag tar mig upp ur sängen istället för att ligga kvar, den tar mig ut på 7 km rundan, den vägrar låta mig gå när det blir jobbigt, ska man ut och springa, så springer man tydligen hela tiden trots att det är svårt att andas, det smakar blod i munnen eller man får skavsår.. Japp, så trevlig är min vilja. Men vet ni, jag är sjukt stolt & nöjd över att äga den envisheten, utan den hade jag legat kvar i sängen och snarkat....

Efter en härlig dusch och en liter vatten mår jag toppen! (bortsett från hostan som alltid kommer när jag tagit i och varit totalt otränad som nu)

Idag är det nog dags att sätta på sommardäcken på lilla bilen, ska även iväg till birsta och kolla efter en snygg och bra ny sportbh! Vill ha en rosa =)



Hoppas ni får en fin dag! Nu går bilen... som mamma säger när det är dags att åka till jobbet.


Chihuahua

Bakgrund:
Chihuahuan är världens minsta hundras. Den säges härstamma från perioden 400-500 år f.Kr. Under perioden 1200-1500-talet var hunden vanlig hos toltecfolket och var tempelhund med kunglig status hos aztecfolket.

Allmänt:
Chihuahua är den mista hund rasen i världen, mindre än de flesta katter. Den har en unik personlighet. Den är energisk, välbalanserad och är temperamentsfullt självmedveten, nyfiken alert och livlig, tillgiven sin ägare och har överraskande mycket kurage för att vara så liten.

Storlek & vikt:
Idealvikten ligger mellan 0,5 och 3 kg.





Rödvinsfläckar

Visste ni att om ni spiller rödvin på en tröja, byxor, matta el dyligt så ska ni hälla vitt vin på det? Bra husmorstips om ni är klumpig som mig!
alt tips som kommer från Solveig, googla henne om ni behöver hjälp med fläckar, den damen har sten koll på ALLA fläckar! =)

"Rödvinsfläck på vit kofta, har provat med citronsyra samt flytande galltvål, men fläcken är kvar, hur ska jag göra?

Prova att spraya på med Tabort oxi enzym, gnid in REJÄLT. Låt ligga ca 15 minuter. Spraya på igen och gnid på tills fläcken är borta.
Lycka till!"
Solveig

"Hur får man bort nagellack på skinnsoffa?

Till skinn är det Galltvål som gäller, men om du tar försiktigt med Remover utan aceton på en tops och gnuggar försiktigt bara på lacket. Därefter baddar du med flytande koncentrerad Galltvål och gnider bort resten. Tvätta efter med vatten.
Lycka till!
Solveig

Ska flytta till en kommunal hyresrätt efter att en gammal par har bott och kedjerökt under många år. Det luktar så pass mycket att även andra rökare känner av lukten. Vi har ställt in ammoniak och klorin under flera dygn, dock utan resultat. Har du något bra råd/tips? Tackar på förhand för ditt svar.

Torka runt målade ytor med ättiksyra 24% och vatten. Blanda 4 liter vatten med 1 flaska ättiksyra 24%. Ställ sedan ut massor med skålar fyllda med ättiksyra och låt stå tills lägenheten känns fräsch. Använd handskar.
Lycka till!
Solveig


Iphone 4 vit



Eftersom jag självklart inte sett röken av min älskade iphone och får fnatt på min nuvarande lilla söta nokia, ska väl iofs inte klaga har ju en fungerande telefon. Fast känner att ska ta och spara ihop lite mer slantar och köpa mig en ny iphone. Dom har släppt den vita nu igen! =) Söta Lotta fick tag i en häromdagen, sjukt fin!

Tar självklart imot att jag ligger och betalar ett abonnemang för den försvunna telefonen, 18 månader kvar. Så detta blir en dyr iphone för jenny men men, det är väl säkert ngn mening med detta också. Kanske var meningen att jag skulle ha en vit? ;)

Tacksam är jag ialf för allt jag har & inte har.

Hoppas ni får en fantastisk dag!

haha, klockren!


Vill inte åka hem!

Bhuu! Idag går kalleanka tåget hem mot norr. Tråkigt att lämna mitt hjärta.. trivs lixom väldigt bra här. Men ska hem på viktigt möte på torsdag kl 9.00. Dessutom måste jag in på kontoret imån och beta av ngr punkter på todo listan.

Imorgon blir det hårdköring, skall snöra på mig mina löpardojor från löplabbet, dra på mig ett par sköna mjukisar och ta 7 km rundan! Välkommen träningsvärk! =) Ska bli underbart!



Ni får hänga med på en runda, tänkte bli vältränad nu inför sommaren som sagt!

Förälskad i dig





Här är sötnosen själv som jag nämde i tidigare inlägg. Mailade kenneln och fick dom här två bedårande bilderna. Jag är ju heeelt såld!! Dock tror vi att det är lite för tidigt..bhuu *grina* Sötisen är 13 veckor nu dvs leveransklar. Hade passat oss bättre i juni/juli... Fan jag skulle aldrig ha mailat, jag är ju fast nu!!

The secret?

Sitter och kikar på vovvsingar, hittar den här bedårande lilla sötnosen. Lägger upp han som bakgrundsbild på datan, fem minuter senare dyker det upp en annons på en med samma ovanliga teckning!?! Ibland går det fort?? =)






En vän är någon som lyser upp när hela världen slocknat

Sorry att det varit dålig uppdatering här på bloggisen. Vi har haft fullt upp som vanligt sedan jag kom hit så inte haft tid att sitta här..

I torsdags kom jag rätt sent.. Vart som vanligt upphämtad av min snygging på centralen for hem myste och drack ett glass vin. Fredag morgon for vi ut till huset, körde en mini styling inför förhandsvisning som var inbokat för 4 sällskap på lördagen. Vi fixade trixade vart bjudna på mat och strålande sol så på oss gick ingen nöd. På kvällen for vi på födelsedagskalas hemma hos Wille (kompis) Vart bjuden på diverse bakvärk, massa rosa bubbel och snittar. Den killen borde satsa på det där med matlagning & bakverk, den saken är klar. Kvällen var riktigt trevlig =)

Lördag hade vi visning för 2 st på j:s båt, sedan for vi och träffade ett stort kompis gäng till J, hälften var s-vallare som hjälpte en vän att flytta till en sjukt fin lgh som var nyrenoverad med utsikt över vattnet.

Efter det for vi till "solstugan" och lunchade, riktigt mysigt ställe med utsikt över vattnet liten idyl stuga med få platsen men så underbart ställe.

Kvällen vad det meningen att vi skulle iväg med lite vänner och kika på brasa, men vi lagade god mat, dansade pardans i köket och drack vin istället bara jag & j. =)

Söndag har vi varit och kikat på ny båt, sen lunchade vi med ett par kompisar på ett riktigt mysigt café. Bor du i huset (som en av J.s anställda gör) så kan du skicka ner en lapp i en "mat hiss" till cafét vad du vill ha så sänder dom upp det i hissen rakt in i lgh din. haha livsfarligt att få nybakat färskt bröd upp på lördagsmorgon tex, alt bakis mat när man inte orkar röra sig ur sängen. =) Riktigt trevligt ställe var det ialf!

Nu skall vi iväg och handla lite mat, kocka ihop en tonfisksallad al la caroline, sist syrran lurade i mig det var jag beroende i flera veckor och åt upp en hel skål per gång. MUMS =)

Dags att kila, hoppas ni får en fin kväll!


Längtar efter Knollis

Hej!

Knollis är på ingång till lilla familjen J & J, jag kör secret på honom varje dag, frågar varje morgon när vi vaknat vart knoll är, när vi äter eller myser i soffan så sitter vi och pratar och fantiserar om vad knoll hade gjort, busat och viftat på lillsvansen så d smäller i fina vita skinnsoffan ;)
Vi ser nästan bilder (ialf jag) hur han springer och slirar här inne på det svarta trägolvet. Vi har bestämt vart hans matskålar samt "säng" skall stå.
Vi skall "säkra" balkongen med ett tjockare balkongtyg runt räcket så han inte åker mellan stängerna.
Jag ser tom bilder framför mig hur han springer och gömmer en prinskorv i J:s sko haha!
Jag ska allt lära han lite hyss ;)

Lilla knoll är en chihuahua som vi kommer skaffa till sommaren, vi kikar för fullt på nätet på olika kennlar & blocket efter vårt lilla hjärta. Vi vill gärna ha en mörk, helst svart alt svart med ett par färger till. Han ska vara långhårig, dom korthåriga har en tendens att se så nakna ut annars enl mig.

Gummistövlar och regnrock i militär har jag redan hittat samt ett halsband som det står knoll på. =) J tycker inte om mitt förslag med stövlar haha, jag tycker det blir sött! Dessutom slipper han bli blöt om små tassarna när det regnar juh? =)

Vi vill ha honom i sommar så att han kan vara med på så mycket aktiviter som möjligt, han skall bli en liten tuffing som inte blir rädd för nytt folk el nya saker, detta ska bli en liten krigare, ungefär som min älskade wille! =)







Bilder lånade från blocket.

Den svarta lilla goingen är bara 3 veckor, den i mitten 4 veckor, och den vita & svarta 8 veckor.

Jag tror vi blir bra föräldrar till vår lilla knoll! =) Ska bli underbart att få ett litet lekfullt liv röja runt här hemma. Finns dock en riks att han kommer bli väldigt bortskämd... & totalt överöst med kärlek!


RSS 2.0