Tjejkväll!








Blombud =)



Hade en helt underbar födelsedag, den bästa!

Fick en present som inte var av dess like av J. Herregud vad bortskämd jag är!

Vi körde knytis med tapas tema. Det vart 8 tjejer och sjukt mycket mat! Vi åt och åt drack vin, surrade och surrade. Avslutade med både bowling och boxning. (Wii) Därefter provade vi ett nytt ställe i gbg, och wow det var riktigt bra!!



Dom hade bla en pianobar, där tjejerna självklart avslöja att jag fyllde år så fick lite låtar tillägnade till mig =)


Efter massa trevligt mingel så drog vi vidare till parklane vid tre snåret. Herregud vad vi dansa, sprang mellan dansgolven och dansa så både bh:ar åkte av och svetten rann, rätt bra betyg ;)





05.36 var vi hemma, behöver jag nämna att tapasresterna var det första vi dök ner på!?

Dansade btw i mina jeffrey cambell spike skor, och gud vad mycket komplimanger jag fick för dom av både tjejer och killar. Kul! =)

Dagens jenny







Linne MQ, tröja HM, byxor Gina, skor jeffrey cambell.

Årets första uteservering!







Hade en fantastisk eftermiddag igår, promenerade ner mot stan igår med knollis, vid fyra snåret satt vi och njöt på tranquilo i solen med ett glas rosé. Knollis trivdes i solen, riktigt lättsam att ta med sig honom han bara ligger och njuter av solen och esn att han vill hälsa på ALLT & ALLA får man ju va glad för ;)

Dagens jenny- el gårdagens =)




Grattis Jenny på 31-årsdagen



Började morgonen, tidigt. Sjöng ja må å leva.... till mig själv så att sis sa åt mig och VÄNTA!!
Stackarn stod och fixade godfika i köket, ett par minuter senare kom den ljuva stämman med ett stort leende och världens finaste frukostbricka =D



Alltså man kan ju inte begära att få något gulligare på sin födelsedag, även lchf kokosboll som smakar som en dröm! Har nog aldrig ätit en så god frukost, TUSEN tack sis! D värmde i lilla hjärtat.

J hade legat vaken tills klockan passerat 12 så att han kunde vara den första som grattade mig på sms, så söt! =) Stackars hade haft svårt att hålla ögonen öppna.. men han tvingade sig själv =) Sött!

Efter mysmorgon här hos sis tog jag med knollis ut i skogen, underbar morgonprommis med både rådjur, ekorrar och pippisar. Knoll jagade allihopa =)



Nu blir det mer jobb, sen ska jag möta upp malin för fika tror jag bestämt, blir en prommis med knollis neröver stan senare.

Hoppas ni får en fantastisk fredag gott folk!


Morning!

Solen skiner, vaknade strax innan sju, dök på mailen direkt och betade av lite där. Sen vart det lite citronvatten, kaffe och grape. På med kläderna och ut på powerwalk med lillgrisen och sis. Knollis blir såå lycklig av att springa fritt och busa runt bland löv och stubbar i skogen. Dessutom bra anledning att ge sig ut på prommis när man har en liten kille som bli totalt överlycklig av att gå ut. Man gör honom super glad samtidigt som man får frisk luft och en bra start på dagen av en härlig skogsprommenad. Repris imorgon.

Idag blir det nu mer jobb, följa upp förfrågningar, betala fakturor, föra in inbetalningar, försöka få ordning på bokföringen, stämma av dubbla boenden ect med revisorn, hemsidan, logga, sen självlkart de dagliga göromålen ja det är lite att hinna med.. Bäst att sätta igång!

Ska btw träffa malin för fika på uteservering i eftermiddag =) Mys, sis kommer och joinar när hon pluggat klart. Knollis ska självklart med (därav uteservering)

Ha en fin dag!

Göteborg





Veckan består i jobb, och nöjen till helgen =) D bästa är att fröken ha snabbt internet så kan lätt komma åt mitt kontor via en extern anslutning. Teknologin går framåt. Till helgen ska vi ha lite tapasmys, ska bli så roligt att träffa vännerna som jag saknar så det gör ont när jag inte längre kan träffa dom som jag vill. Ser fram imot fredag kväll, ett glas rött, massa tjejsnack och gosaker att pula i sig, finns mycket gott här hemma hos sis :D

Back to work!

Tjing

Saknat mig?









Tjing!!

Hoppas ni mår bra!

Jag har fullt upp med ny server, bokföring, hemsida, löner, förfrågningar, offerter och framför allt lära mig frakter hur stor plats allt tar ect ect ect!

Jag befinner mig i sthlm just nu, varit och jobbat på J:s kontor idag då internet sög här hemma. Fått massor gjort, men känns fortfarande inte som jag kommer framåt? Sjukt frustrerande. Men antar att det beror på att todolistan är lång, jag trivs bättre med en tom sådan, så är bara till att jobba på så den blir kortare =)

Förövrigt funkar det rätt bra att jobba på distans, enda jag igentligen saknar är närhet till mentorn som man kan rådfråga när något nytt dyker upp. Dock är det nyttigt på sitt sätt då jag får stå på egna ben vilket är något jag strävar efter, jag är verkligen en tjej som hatar att vara beroende av andra. Jag vill, jag kan och jag ska klara allt, det är mitt måtto ;)

Näe, back to work hörrni!

Önskelista



Ovan ser ni dom underbara glasen från Iittala, älskar hela serien och ska införskaffa den så snart jag kan. Börjar önska mig rödvinsglasen tills jag fyller år? Dom kostar ju en slant dessa glas, men är såå snygga så jag dregglar lite här.. Jag har sucktat efter dessa länge och väl, känns som att det är dags för dom nu att flytta in till mig.

rosa kylskåp?

 

 

 

 

 

 

 

Vi pratar just nu kylskåp, och tro det eller ej men J tyckte att mitt förslag på rosa kylskåp va snyggt!

Vi ska ju som sagt ha ett helt vitt kök med luckor utan handtag, en mörk skiva, kanske svart vilket kommer göra hela intrycket väldigt stilrent. Jag vill stoppa in den här tapeten på en liten fondvägg/parti för att få dit ett lite charmigare och varmare intryck.

alternativt den nedan... Måste se dessa irl för att veta helt säkert.

 

Ska kanske förklara lite så ni hänger med. (Se skiss nedan)

Nu stämmer inte den här helt eftersom jag inte har tillgång till den slutgiltiga, som är myckte snyggare. Men längst till höger där lilla svängen är, där ska vi ha två barstolar, på väggen bakom vill ja ha tapetern som jag visade ovan. (Det var även där han ville ha ett akvarium..... dom tankarna är nu borta ;))

Ni ser här ovan att den väggen jag pratar om är den där köksbordet står, väggen bakom bordet ska rivas, samt tillhörande vägg i hallen vilket kommer göra det hela till en mer öppen lösning, matsalsbordet kommer vi flytta ner en bit och soffan blir på motsatt vägg. Det är väldigt svårt att förklara, men alltså jag har en bra känsla tror detta kommer bli sjukt snyggt när det blir klart.

(Bilder kommer garanterat)


Moms

Gillar ni det ordet? Förstår ni vad som menas med moms?

Nu har jag fått lära mig hur siiiindyrt det är att vara företagare. USCH OCH FY!

För er vetskap så går det till så att fakturerar du dina kunder för 500 000.- på ett kvartal (el månadsvis) så betyder det att 125 000.- är moms. Vilket betyder att vårt älskade skatteverk här i sverige kräver enligt lag att dessa momspengar ska betalas in till dom. Fuckers! :P (detta även om du inte får in några pengar från kunderna)

Handlar du saker på företaget får du fakturor som ska betalas och dessa innefattar ju också ett momsbelopp.
Detta momsbelopp får du lov att dra av från de 125 000.- (i detta exempel)
DOCK ska man här komma ihåg att för att få dra av (läs lyfta) mycket moms från momskontot så innebär detta att företaget har stora utgifter, vilket kanske inte är så bra?

Anledningen till varför jag babblar om detta är för att jag precis drog ut en momsrapport för det första kvartalet. Vi har som säkerligen de flesta nyföretagare bestämt att dra ner på alla kostnader i den mån det går, vilket nu visade sig rätt tydligt när vi knappt fick lyfta någon moms. Bläääää haha!

För övrigt, se till att SPARA ALLA KVITTON!! Har du inte ett kvitto, kan du heller inte lyfta någon moms.

A, det där var första lektionen från mitt företagande. Hoppas ni hängde med!? Om ni nu är intresserade..

Försäljning av "vår" lägenhet i Vasastan



"Sekelskiftesdröm med balkong, härlig takhöjd och ytor i toppskick. Bäst i klassen."

 

Nu ligger lghen online, så är ni ute efter en ny holk i stockholm, varsågod! =)

Ps. Kolla in avgiften ;)

http://www.brspec.se/beskrivning.aspx?typ=CMBoLgh&guid=40SQL0L3VOOFF6TR&skin=brspec&from=hemnet


Tisdag har guld i mun?

Tjing!

Jag & Wille har delat säng i natt, han som är en katt har legat tvärsöver sängen utstreckt som en lång bananklump ovanpå täcket så det inte räckte till mina fötter.. gick lixom inte att fixa till under natten utan att rubba på honom, och det kunde jag inte med.. Så min natts sömn har varit sisådär. MEN solen skiner, ny dag, nya möjligheter. Ett par nya kundmöten inbokade, ett i sthlm och ett i hudik i slutet på veckan. fun fun fuuun! =)

Nytt för veckan är väl att jag börjat med lchf lite bättre igen (förutom att mamma lura i mig en mumsmums igår....) Men den va så liten så, vågen är redan på väg åt rätt håll så det gjorde nog inget ;)

Träningsvärken håller dessutom på att släppa, så det är väl bara till att ge sig ut och skaffa en ny ;) Får se om jag tar den turen ikväll då kanske.

Mycket jobb & planering om hur den nya lgh ska inredas med, vi fajtas just nu om d där hemska akvariumet. Visst kan säkert bli snyggt som han tänkt sig, men mitt förslag är ju självklart mycket bättre ;P Det är bara att hänga med här om ni vill veta hur d slutar, även om jag redan vet d.... ;)

Dags och klä på sig och dra till jobbet!

Trevlig tisdag på er!

Tapeter

Märket intrade. Fantastiskt fina tycker jag! Är inte ute efter att tapetsera en hel vägg utan bara lite fond på utvalda ställen.









Den ovan är ju heeelt underbar, bättre än en karra påse =P



snygg tapet! & jag ska köpa och pimpa en egen sån här stol, alltid velat, nu äntligen ska jag slå till. Har hittat vart jag köper orginalare till bra pris, sen blir det till att välja ut rätt typ och få omklätt, målning i guld gör jag dock själv. Roligt att pyssla lite =)



Gillar tjocka ränder, kanske i någon annan färg bara ovanför köksbänken bakom en glasskiva..




Köpa lägenhet i Vasastan kanske?

Nu du carris, här har du bilder på lghen som du tjatat om ;P Blir inte många till nätter i den holken, det planeras för fullt hur den nya, mycket mysigare lyan ska se ut =) D sista jag hörde va ett akvarium mellan kök och sovrum??? J och hans ideér alltså, jag vill ju ha en snygg tapet på den väggen med fina hyllor och tockeslick.




















Vad gör mina skor där?



Ser ni långben?









Älskar väggen!



En sån vit vägg med bräder i olika storlekar och tjocka springor ska vi fixa i lyan, det är bara såååå snyggt! Jag vill gärna ha det i vardasrummet, j i sovrummet, får se om det bli en eller två st.

(gick bra med min todo, spårade redan haha)

Back to work!

Moooorning!

*Snuttning med Mimmi-check (läs: mimmi katten ska ligga och snutta och vässa klorna på halsen min på morgonkvissten, dom gånger det passar Henne.

*Frukost-check. (läs: två kokta ägg, 2 koppar kaffe med mjölk, en citron pressad i ett glas vatten, en halv blod grape, samt i vanlig ordning 2 finnkrisp med brännvinsost och paprika.

*Gett wille frukost-check.

*Putsat diskbänken-check. (läs: fråga mig inte varför....?)

*Googlat tapeter till kök-check.

*Kollat av mailen-check.

*Pillat med loggan-check.

*Fixat tvätten-check.

Nu ska jag göra en todolista inför veckan, borde ha gjort den igår igentligen... men ligger lite efter. Får jobba på xtra nu =)

Tjing!!




(Bilder från igår...)

Har jag inte världens gulligaste chihuahua??


2012-03-18

Nu ska jag iväg och glo på lite fina saker! Orkar igentligen inte, men viljan tar över ;) Väl där så ångrar jag inte att jag for, stannars jag hemma därimot så kommer jag ångra d!

Har självklart gjort en dagens till er med ;)









Drog på mig en tröja ovanpå så nu är jag redo att gasa iväg!

Hoppas ni har en fin söndag!

tjejmiddag på o´learys

Hade en super mysig kväll igår med tessan. Hon kom och hämtade upp mig här hemma, och hade bokat bord på ett fullsatt o´learys. Gillar att man får en skål popcorn när man kommer dit, jag tog ett glas rött (får ju passa på när man har privatchaffis ;)) sedan åt vi förrätt, var en korg med olika mixade saker, riktigt gott! Smällde sedan i oss en varsin hamburgare med pommes, åt så vi storkna haha men riktigt god mat och bra service. Vi babbla och babbla tiden bara försvann. Kring halv ett vart jag avsläppt här hemma, då vart det mys med katterna och sen somnade jag gott.

Helt perfekt kväll, lugn och städad, varför går man inte ut och käkar oftare. Mycket billigare och roligare än att dra ut på krogen en kväll enligt mig. Klart alltid kul att rocka loss ibland oxå, men att bara gå ut och käka och ha en trevlig kväll är underskattat, iallafall i mina ögon. Ska göra det oftare.

Tyvärr inga bilder från gårdagen.. vart så bråttom där, jobbade in i det sista innan hon kom, sen va d bara att kleta på sig lite smink, dra på sig kläderna och iväg.

Riktigt bra kväll hade jag ialf, hoppas ni oxå hade det!?!



en flirt från knollis igår till er =)

inredning



Jag vill ha ett vitt högglans kök, heter det så? Nja.. iallafall ska det vara typ vitlackerade skåp och luckor. Bilden ovan är verkligen inspriration i mina ögon.





Älskar bara vitt trägolv, är så snyggt. Det är orginalparkett i lägenheten, men rätt stor "risk" att det blir vitt om jag får bestämma ;)


En önskan jag har är dessutom att byta ut dusch mot badkar, så man kan ligga där och bada i massa bubblor en fredagkväll.


Tror bestämt att det blir en sväng förbi inredningsaffärrena idag, älskar att kika runt på sånt, kan gå hela dagar i dessa butiker och bara fantisera och drömma.

Tänk när jag ska få inreda ett helt hus!? Ohh, ser verkligen fram emot det.

Stora Essingen



Här är planlösningen på lgh J köpte idag. Vägg mellan vardagsrum, hall och kök skall tas bort för att öppna ytorna lite mer, "s":et i hörnet är en fungerande öppen brasa, gissa om knoll kommer bli gla?? det är typ det bästa han vet ute i stugan, han ligger supernära så han blir helt avdomnad av värmen, och flyttar man på han, kryper han fram igen... Att det dessutom bara är "en trappa" ner till mälaren för bad och fina promenadstråk är ju inte fel =)

Mysbyxa



Mina absolut mjukaste skönaste byxor, måste bara visa dom, att jag dessutom köpte dom för 20.- det är ju helt okey. Så att så här slappade jag runt efter löptur och dusch, smällde i mig grillad kyckling, chilibea, paprika, avokado, pärltomater, och mozzarella bollar till lunch, gott!

Innan jag gasade iväg till kontoret, slängde jag på mig sköna slappa kläder.



Solen skiner, så även ett par rayban briller åkte på!



Är i stugan nu, så nu ska jag hunga in i lite arbete. J har btw köpt ny lya =) Stora essingen, lgh vid vattnet, öppenspis, ska renoveras och göras om, är stor balle och ja, kan bli riktigt bra! =D Jag är ju svag för öppenspis, och närhet till vattnet, så tror jag kommer trivas rätt bra när jag springer ner för stigen i sommar och tar ett morgondopp :P

Äntligen

Första löprundan äntligen avklarad! Ska iofs inte skryta allt för mycket, vart lixom springa, gå springa, gå- stilen på mig idag, fan dom där elaka kusarna från influensan tog verkligen musten ur mig. Jag brukar ALLTID kunna springa på vilja, men idag var det lönlöst. Men spenderade alltså 1 timme ute i strålande vårväder (7 km) helt fantastiskt.



Nu är det bara till att hålla i detta! Mår ju såå mycket bättre när man tränar så förstår inte varför jag hittar ursäkter till att skippa det??????? Ja, ibland är jag inte annat än en lat, utvecklingsstörd jenny.

Nu blir det dusch, sen kontoret en sväng, sen tänkte ja ta min laptop och fara ut till stugan för att jobba där ute i solen, istället för att sitta inne när det är så fint väder.

Tror jag ska köpa med mig en kesella hallon ;) (kan luta åt mitt nya beroende)

Ikväll blir det middag på o´learys med tessan.

Hoppas ni får en fin lördag!

Tattoo



Hittade nyss den här otroligt fina tatueringen, åh vart lite kär i henne där!

tips



Igårkväll myste jag till det ensammen hemma i föräldrarnas hus, käkade lite tapas plock, tog ett glas rött och drack massa bubbelvatten med citronsmak, var sjukt törstig av någon anledning..

Iallafall så provade jag kesella hallon till efterrätt, och det var en hitt om ni gillar hallon, smakade riktigt bra! Kände mig som knollis när jag nästan slickade ren hela burken. =)

Man kan ju lägga upp det i ett fint dessertglas, lägga på lite bitar av mörkchoklad och voillá ;)

Saker du inte visste om mig?

*Har en piercing i navel & i örat (innerörat, eller vad man säger haha) blingbling i naveln, och svart plopp (stav) i örat.

*Älskar tatueringar ska snart göra 1 till på handleden & 1 på ett hemligt ställe..

*Morgontrött, sur... fast räcker oftast med att le lite retligt så börjar jag skratta mot min vilja.

*Grym på sport, tror inte du tar mig i någon, ger mig INTE förren jag vinner!

*Dricker helst ett glas rött i alkoholväg.

*Beroende av mitt citronvatten varje morgon.

*Grym bilförare, du kör inte ifrån mig där heller ;)

*Tror på andra sidan "spöken" och healing. (Gått kurser tom..)

*Väldigt bestämd och vet vad jag vill.

*Lever på hoppet ialla lägen & tror på karma och tidigare liv.


(tidsinställt inlägg)


Dagens jenny











Man hinner med en del när man är uppe med tuppen.

Skinnbyxor zarah, skor jeffery cambell, t-shirt gammal, kavaj, gammal.

Morning!

Vaknade 02:34... PIGG. Nja.. tror hjärnan snurrar på lite för snabbt ibland. Låg vaken till 4 snåret och sen somnade jag om till 6, sen var det bara att kliva upp.

Vart ett glas citronvatten i vanligordning, 2 finnkrisp med brännvinsost. En kopp kaffe, 2 kokta ägg och en halv blodgrape. Älskar frukostar, nog det bästa målet på dagen. Speciellt al la LCHF menyn.

Fredag idag, solen skiner, blå himel, fullt upp... fyllde på min todolista inatt.. fast det skulle jag ju ha skrivit ner känner jag....... infon borta! *suck* Men kommer väl tillbaka.

Vet ni förresten att om ni vill komma ihåg vad ni drömmer så ska ni säga de till er själva innan ni somnar. Om ni tillhör den skalan som sällan kommer ihåg vad ni drömmer, säg åt er själva i en vecka el lite mer, så ska detta tydligen fungera och ni kommer bli mer medvetna om vad drömmarna vill säga er. Själv drömde jag att jag flög med ett paraply över havet? haha med pappa, och mamma åkte efter i sitt. Nja, dags att drömtyda lite tror jag =)



(frukost på kho tao, latte, omelett, och mangosmothie.. Mmmmm!

Lär känna mig bättre

Några snabba frågor


Heter: Jenny, Jessica Vikström

Favoritlåt att träna till: Hrm, nog ingen favorit men det är viktigt att det är mycket fart och gärna bra tryck i låtarna!

Beroende av: Havet, båtlivet, nära & kära, musik, njuta av saker som medför livskvalité & G.O.D.I.S!

Hur imponerar man på dig? Entusiasm, intellekt men framför allt drivkraft och positivitet.

Var bor du? Sundsvall men flänger en hel del till sthlm med, samt kommer Göteborg alltid ligga nära mitt hjärta, mitt hem, dvs där jag bor i hjärtat.

Hur svarar du i mobilen? Aah, jenny?

Vem ringde dig senast? Tessan

Senaste SMS.et? Carl, han hade fått certifikat för "heta arbeten" =D

Brukar du komma i tid: Alltid, kommer gärna några minuter innan!

Hur känner du dig nu: Positiv, laddad för utmaningarna som jag står framför. DOCK har jag ångest för vill väldigt gärna komma igång med träningen igen.

Vanligaste färg på dina kläder: Hrm, nog svarta tråkigt nog, älskar när jag får på mig färg!

Favoritdryck på morgonen: Ett glas citronvatten (en hel citron pressad i ett glas vatten) samt kaffe med mjölk.

Vad är det godaste du vet: Mmm, mat? Färska skaldjur är ju bara helt fantastiskt gott! *dregglar trots att jag åt det till middag nyss ;))

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 22-tiden..

Sysslar du med någon idrott: Älskar fotboll, dock var det många år sedan jag spelade i ett lag, men var rätt grym när jag spelade ;) Annars går jag igång på de flesta bollsporter bortsett från golf.

Favoritpass på gymmet: BODY COMBAT!! utan tvekan! Saknar det som f*n!!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut!!!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex & dra fram pillen och pinka ute, stående! Kanske även dra lite i den? haha

Är du nöjd med ditt liv: Ja, men jag kommer förmodligen alltid sträva efter lite mer.. född sån =)

Vad gör du i morgon: Mycket jobb och god mat hoppas jag att det blir =)

Gillar du djur? Jaaaaa, bästa jag vet!

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Bjuda med mina nära & kära på en lång resa, sedan hade jag nog köpt en motbåt, en stor ;)

Vill du gifta dig: Självklart. Vit klänning och havs-tema på bröllopet, alltså ingen kyrka.

Vill du ha barn: Har alltid önskat mig 3 döttrar, får se vart stjärnorna säger.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Är dina föräldrar skilda eller tillsammans: Gifta.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jaa, vem har inte det?

 

 


Dansar!

Så lycklig över mina Jeffrey Cambell skor, så jag drog på mig ett linne, satt på musiken och dansa ilte här på mitt lilla rum, har lixom fullt med energi nu efter att ha kännt mig oerhört effektiv på jobbet! Och affärsmötet från igår... vad ska man säga....succé? =) Fler projekt och han fixar och trixar även med dealar till oss =D Sjukt trevlig kille, jag ser ett långsiktigt projekt växa fram! =D

Jaaa, nu vill jag dansa vidare hörrni!

Tjing!!





Jag sjunger lixom Ohhhh..... När jag dansar =P och gungar bra med surbena. Ni hör musiken va?? ;)



Jag vet, jag är inte riktigt som andra jämt.


monkey see monkey doo








Knoll vs Wille





Ja ville pussas med wille lite imorse.. han va såådär nöjd över d :P



här myste han i ett par sekunder innan han drog iväg ner till knolls mat och knastra i sig en hög kulor.

Knoll han är alltid glad, Wille därimot han har sånt temprament, ena sekunden är det bulbul, nästa blir man överöst med kärlek =) Men dom är mina söner, mina killar mina älsklingar <3

Good Morgon alla fina!

Tjing!

Redan torsdag, veckorna springer iväg! ALLES för fort, även om jag gillar det pga att det blir vår och sommar, är bra less på vintern nu... snöade inatt.

Idag är det full fart igen, ska fortsätta beta av todo-listan, ett bra tips att arbeta efter om ni vill vara effektiv. Gör en mindre för var dag, samt en större med stora projekt som ni som grupp (el du själv) är ansvariga för. Jag lovar att detta gör dig/er mer effektiv! Det är bara till att bocka av en efter en, att det dessutom ger en grym känsla efter varje bock är bara bonus. OCH kanske kan du tom vara ledig/gå hem när du bockat klart allt för dagen? Belöningar är alltid bra.




Update

Mötet gick grymt! Vart nästan en ny anställning där hehe ;)

Näe, men ser lovande ut, fick in affären och ev ett kontrakt på 3 år med jobb. Me likie! Och btw, guuud vad jag saknat kundbesök, vilken energi och nyladdning man får av att göra affärer direkt face2face! =D

Nu jäklar ska vi få ordning på allt annat, sen är det jag som ska ut på kundbesök!! Ngn som vill ha besök? =)




Dagens jenny










Med mina nya skor som kommit, älskar dom!

Ska förövrigt iväg på kundmöte nu =) wish me luck!

Tjing

söndag

Imorse kände jag mig lite piggare, så vi drog i väg och kollade båtar, drömmen är en större båt som vi kan dra ut i och bo i under sommaren. Vi har dock liite olika önskningar, J kollar s.t.o.r.a båtar, jag kan lixom nöja mig med en mindre, huvudsaken det finns, sängar, kök och kyl typ. J vill ha vardagsrum, sovrum, toa med dusch, badbrygga, soldäck.. ja ni fattar.... Lite skillnad på prislapparna där  :P



Jag köpte nya ljussttakar och ljus idag, fina va? =)





köpte även det här lilla trädet =) Dock hade jag inte mycket till smycken här att hänga på, men jag gillar det.


Jag håller på att mäter och tänker för att hitta rätt saker till fönsterbrädan, det enda som ska va här e blomman, dom två rosa ljuslycktorna samt tärdet.. ska hitta ngt fint att ha där emellan imån efter kursen förhoppningsvis =)



här ligger ja o glor på tv just nu =D

Trevlig kväll!


Lördags middag..

Lördag, slappade vi halva dagen (jag med 38 graders feber....) men sen fick jag panik och MÅSTE ut, så tog med mig grabbarna på promenix till odenplan, köpte lite ljusstakar med ljus (se dom rosa) J köpte orkidé, som vi dock har piffat om då säljaren inte var särskilt duktig på att sätta ihop ngt fint enligt mig. Strosade med en togokaffe, strålande sol och vårkänsla i luften.





Väl hemma, svängde vi ihop flygande jacob, alltid lika gott. Körde på efterrätten från fredagen i repris =)




fredag i lite bilder



Super enkelt, och jättegott, try it!

Släng ihop följande:
Finhackad scharlottenlök & färsk chilli i sesamolja, i med babyspenat och valfri paprika. Släng i massa räkor och blanda sedan med kokta glas/risnudlar pressa över massa lime. Fräsch rätt och riktigt gott! (tänk på att inte ta bort alla kärnor i chillifrukten, gott med hetta!) Vi drack ett glas chablis till det, det kostar lite mer, men sååå värt det om man har lite svårt för vitt vin som jag har..







Slängde ihop en chokladfondant, gick hur snabbt och smidigt som helst, PROVA! Dom var suuuuupergoda =)

100 g smör
2 ägg gulor
1 ägg
150 gram 70% choklad (jag tog en orginal och en pekannöt)

In på 200 grader i 7 minuter- kladdig och helt perfekt vart dom. (Det blir fyra st) Vispa ihop lite grädde och vi severade med hallon. MuuumS!


2012-03-08



Ha en fin dag hörrni!
Jag har fullt upp med kurser, försäkringar, offerter, bokföring, deklaration, fakturering, sätta mig in i hansan, kompanjonavtal, hemsidan, redigering av text & bild, logga, beställningar jaa ni anar inte... huvudet snurrar dygnet runt.

Dessutom fått 38 graders feber igen..... knappt sovit inatt legat varm som en kamin... men jag trivs här hos mina killar och håller tummen för att massa strul gällande ombyggnation av lgh j budar på skall klaras upp. Ser dock tyävrr inte så ljust ut.. Säljaren vill sälja till j (som lagt högst bud) dock gäller hans bud bara med förutsättning att det är ok via styrelsen att bygga om lghen, ngt som dom verkar ha problem med, ngn som bor under TROR att ett kök ovanför hans sovrum ska göra med väsen av sig på natten, än ett sovrum? Eh.. vad folk gör i sovrummet på kvällstid är väl mer störande en ett kök som inte ens används?? jaa, finns många jobbiga personer här i världen.

Vi får se vart det slutar.

Back to work!




STHLM

Moooorning sötisar!!

Hoppas ni mår bra och drömt sött!?

Jag har sovit med mina fina killar i natt, så mysigt att komma hit igår. När jag kom fram så jobbade j fortfarande med en visning, så jag satt mig och njöt av en stor latte på esspresohouse och glodde på folk ;)

Han kom efter en halvtimme, sen var det gasen ut på stora essingen för en lägenhetsvisning... =) Var skepptisk till en början, hade sett bilder.. men finns ju ett stort potential för lghen, ligger lite längre bort från stan (kanske tar en halvtimme om man ska envisas att gå som jag gärna gör :P) MEN det ligger nära vattnet, ser det tom från balkongen och den är större, luftigare, har öppen brasa (knollis favvis) mmmm jättemysig föruttom att det var ngn/ra där som kanske inte riktigt bodde där......hrm... Ni vet väl ialf ni som känner mig att jag tror på andra sidan, och får ibland till mig energier/personer som gärna tar sig in i min zon eller hur jag ska uttrycka det så ni hänger med.. Dock var det lixom inget elakt, mer nervöst.

J har ansökt om att få byta plats på kök och sovrum, får han ok så blir det budning, spännande va =)








egot fortsätter

slappis dag idag igen.. med feber i kroppen så har jag lytt alla råd och TAGIT DET VÄLDIGT LUGNT, slappat framför tv och varit en sväng ut i stugan och hängt med mami o papi samt smällt imig lite gomat =) sen lyxade jag till det med ett glas rött, chevré å finnkrisp samt en ölkorv haha sjukt gott!

ska lägga mig nu så jag är frisk till morgondagen, har mycket å stå i samt tuffar tåget till mina killar i sthlm vid två. Ska tydligen på lghsvisning när jag kommer fram, spännande.. =)

Hörrni, hur kommer jag igång med min träning? Tips tack.. jag kom igång en lite sväng i thai, och var väldigt nöjd över det, som tur e kommer mina små muskler fram rätt snabbt =) för och nackdelar med det iofs. MEN just då och nu är det fördel =)

Inspererar mig själv med ett par bilder så här efter en frossarvecka, jag KAN faktiskt om jag vill =D















Annars är det här myckket jag, framför mat.......... tomhals typ!



Sunday morning

Tittut!

Vaknat ser jag på statistiken =)

Jag vaknade kl 04.37... Eller Wille väckte mig rättare sagt. Kattmånad.... Hrm, inte så okey, springa in och ut ur rummet, mjaua som en stucken gris, busa med mimmi så det låter som dom river stället ect. Va upp och sa till han på skarpen, funkade i sisådär 1 minut, sen var han igång igen...... Kul katt. Efter 2 timmars envishet hoppar han upp i sängen trycker ner tjockkroppen i ansiktet på mig och kurrar så högt han bara kan och slickar mig på kinden med sin sträva tunga. Mmm, det är min wille d =)







Haha, får väl tacka honom för att jag fått lite jobb gjort kanske. Det är rekrytering på ams, bilförmåner, traktamenten, inkassokravsmallar, betpåminnelser, styrelse, skatter och regler och ja herregud, hur ska man kunna allt sånt här? Bara skatteverkets sida är ju som en hel värld. Just nu måste jag reda ut hur bilförmånen fungerar, stod ngt om att resor till och från jobbet räknas privat och att betalar företaget bensinen så måste personen som använder bilen förmånsbeskattas på sin lön..?

På måndag åker systemkameran med ut på kontoret, jag ska leka fotograf och fotografera alla små knapphålshuvuden till nya hemsidan som är under konstruktion. Hemsidan skulle förövrigt redan vara klar.....? Mm, får väl se när den åker ut på nätet..

Förstår ni er på folk som lovar saker utan att uppfylla dom? Alltså säger jag till en kund, medarbetare, chef ect ect att jag ska vara klar med en sak på måndag kl 9 då ser jag f*n till att jag är det också!(även om det betyder att jag får sitta uppe hela natten för att få det klart) Vad är det annars för mening att sätta upp, deadlines, mål osv?
Jag förstår mig verkligen inte på sånt, att folk inte bryr sig om vad deras ord är värt?

Usch, nu vart jag sur,

Back to work.




K*Kinfluensa

Åhhh, man blir så tillfreds när...efter en veckas feber, hosta, häng, ont i leder, och typ 0 energi... vaknar lördag morgon känner sig pigg till en början..... sen slog febern till igen, japp 38 grader som i måndags, och inte NOG med det! ......... NU kommer alla j*vla nysar, snor och huvudvärk..... #orkaiiiiiinte!

 

 

 


Jag vill bada IGEN



















Kan bara inte slita mig från bildena, känslan, värmen, solen, havet, ja allt. Ta mig dit snart igen universum :)


Hudvård



Tänkte passa på att rekomendera en riktigt bra hudvårdsserie. Jag fick Exuviance, ansikts "tvål", dag och ögonkräm av J i julklapp. Jag har nu använt dessa tre produkter och jag måste säga att det gör susen för huden. Jag har inte varit så duktig ska jag väl erkänna med produkter hit och dit, använt decleore tidigare, samt clarins. Den först nämda var bäst av det två, men Exuviance toppar helt klart resultaten. Bäbislen hud, spänstig hud, lystern träder fram och man känner sig verkligen ren utan att bli torr efter tvätten. Den är dessutom den bästa  återfuktaren jag haft. Brukar alltid bli torr på vinterhalvåret men iår har jag sluppit det problemet =D

Städa ut kusarna ur rummet!




(haha vilket spret på tårna jag lyckades fånga)



Ramlat ur sängen precis så nu blir det vädring, byta sängkläder, tvätta, städa, dammsuga, skura ect sen kanske jag gasar ut till stugan och hjälper pappa snickra på relaxstugan vid havet =)

Tror jag kör kontorets skurning imån istället :P

Tjing!


Wow



Alltså hur sjukt snygg är hon inte, vilken stil!! WOW linnet/tröjan, halsbandet, kavajen, skinnbyxorna med alla detaljer, väskan åh, Kate moss, DIG tar jag efter i vår känner jag! ;) Fantastiskt snyggt!

Saknar





SAKNAR lilla knollis!! OCH min gosiga rosa zippis!



Usch vad blek jag var här på dom övre bilderna...
tacka vet jag vad lite sol i thai kan göra... dock bleknar man ju alles för snabbt!? usch tråkigt men ett måste för min del.. håller på med en grej och det innebär inget solarium (som kan vara de enda som förlänger en bränna..) el sånt skit på ett bra tag. Åh lika glad är jag för det som ni ser ;) Kan ju alltid kleta på med lite bus =D


Morning glory

God morgon!

Hoppas ni sovit gott!

Själv sådär faktiskt... är så uppe i varv med planering och göromål med företaget så väldigt mycket av min vakna tid går åt till just det. Det är ju super skoj, men det är för det ingen dans på rosor! Tuffa besult måste tas precis som dom lättare. Till veckan ska jag till J & K i en hel vecka =D Ska jobba på distans och gå kurs i bokföringsprogrammet i 2 dgr, har höga förväntningar =) Just för att kunna effektivisera arbetet, kan man alla tips och trix från början kan man lägga upp hela arbetet efter det, istället för att sitta och lära sig själv om självklart går det med, men det tar fööör lång tid och noggrann som jag är vill jag gärna inte ha massa strul i bokföringen det första vi får. Ne ordning och reda! =)

Inatt har jag tänkt på att jag måste fylla stora pet flaskor med hetvatten gasa ut till kontoret och skura! Förlorade ett vad, så vart lixom jag som åkte på skurningen, fast vet ni, i like it ;)


(för er som undra så är vattnet inte indraget på kontoret ännu, finns i hallarna men jag är inte mycket för att springa emellan, dessutom jobbiga lås =))

Igår smällde jag i mig bitlines small pizza el fuego, MUMS! Till det vart det godispåse från videoteket samt den här filmen nedan. Helt lagom en fredagkväll =)



Nu frukost i sängen, ska försöka börja med lchf nu när jag känner mig lite kryare. Dagens är finkrisp med ost och en kopp kaffe, en halv blodgrape och ett glas pressad citron med vatten. Senare blir det äggröra =D

Ha en fin dag alla <3







''






Mina nu!! =D




Dagens jenny & wille





Pjuuu! Helt svettig efter att ha sminkat mig och "bäddad" sängen haha.. inte klokt vad kusarna gör med kroppen... körde lite mittbena idag efter att ha vaknat upp med ngt snarlikt :P

Fredag



Vill gärna ligga sådär nu......















Ser ni hur klart vattnet är?? helt fantastiskt ute på kho tao


RSS 2.0