Dagens jenny





Idag vart det varma myskläder, osminkad och febrig.... Bläää! Dock är det ett snäpp bättre på skalan idag, gårdagen var såådär om jag ska va ärlig. Har druckigt många många citroner blandat med vatten, fortsätter med det under dagen då det sitter en ELAK kuse i min hals *morrar*


Knollis 8 veckor





















(stl 37 i skorna)



ta mig till solen



Behöver vitaminer...... usch feber, värk i lederna, ont i halsen, svettats o fryst hela natten...... blääääää nu blir d citron som ja fuskat med för att försöka ta boRT SKITEN... J snacka om ngn influens som gick nu? Nej!

Vi vänder detta och ha en fin dag fina ni <3


Drömmar & tydning

*Drömmen är en gåva från dej själv (drömkällan), till dej själv (ditt vardagsjag), om dej själv.

*Drömmen är en oändlig källa till kunskap om vem du är, din attityd mot dej själv och vad som händer just nu i ditt inre.

*Drömmen ger ibland information om vad som gömmer sig i ditt undermedvetna.
Ibland får du också information från ditt övermedvetna. Drömkällan har inga gränser. Inget är omöjligt!

*Drömmen är ett verktyg för att nå din innersta kärna och förstå din del i helheten - alltet - universum. Drömmen ger möjligheter att nå nya höjder.

*Drömmen är en nyckel till självkännedom på många plan.

*Att drömma är ett sätt att bearbeta traumatiska händelser tills du är beredd att gå vidare. Bearbetning sker till viss del även om du inte lyckats analysera drömmen till fullo utan bara tagit den till dej och vågat känna.

Ex på några drömtydningar

Tappa tänder

Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft.

 

Otrohet
Även drömmar om otrohet är vanligt förekommande. Ofta står dessa för att du på något sätt är otrogen mot dig själv. Kanske har du t.ex. övergivit din känsla, det som du på något sätt känner är rätt för dig, eller din kraft till förmån för någon annan människa. Kanske för att bli omtyckt och accepterad!?

 

Flyga
Högtflygande planer - Flyt i livet, känner sig glad, lycklig, kompetent - Den negativa sidan kan vara att du inte står med fötterna på jorden eller flyr från något. Försök att istället möta och konfrontera det som upplevs som en utmaning.

 

Föda barn
Pånyttfödelse. Något har varit under tillväxt och är nu färdigt. Något nytt har fötts (en bok, ett musikstycke, ett nytt förhållningssätt, en ny medvetenhet…)

 

Död
Vem dör? Vad dör? Om du dör i drömmen – vilken sida av dig dör? Ditt starka friska jag eller en gammal attityd som är uttjänad? Om en person dör/dödas i din dröm, fråga dig vilka egenskaper den personen har. Dessa egenskaper dör bort från din personlighet. Barn som är döda i drömmen tyder på att ditt inre barn (frihet, bus och glädje eller sorg och personliga behov) inte får finnas i ditt liv. Död person under snön tolkas som nedfrusna gömda känslor. Pappa dör tolkas som att pappas röst i dig får dö för att du bättre ska höra din egen röst, din egen vilja.

 

 


En halv dagens..



En kofta på detta och iväg... (kanske ett par strumpor med ;)) såvidare jag inte ångrar mig.. Ja vi får se =)

Moorning från knollis




Turn Your Bad Thoughts Into Good


(tyvärr enda bilden jag fastnade på i lördags)

Slänger i väg en puss till er, hoppas ni väljer att starta veckan på rätt sätt med massa posivitet och glädje. Det har jag gjort trots att lchf frukosten sket sig och hela helgen gällande den kosten..

Lördagen var sjukt rolig ialf, vi stod längst fram på e-type, sjöng i micken, fick pussar på kinden av honom, och fick smaka hans survin(som jag förövrigt trodde va vatten första gången..)
Dom levererade en grym show och vilka tror ni hamnade på fest inne i loungen deras efteråt? Ja, d var jag tessan och en till tjej (kollega till tessan). Där bjöds det på allt möjligt, surrade en massa och kändes som att dom tackade oss mer än vi dom för en grym show =) dansade så att jag fortfarande har ont i fossingarna, igår hade jag tappat känseln i tre tår..... Kostar att ligga på topp vill jag lova.

Nu ska jag kolla upp vad falla betyder i drömtydningsspråk. Gjorde d 2 ggr i går/natt..obehagligt. Har fått ett drömtydningsintresse här det senaste, spännande må jag säga =)



Off to Tessan!



Fick inte göra mycket mer än duscha, nu bär d iväg!

Trevlig kväll!

Dagens jenny

Nu ska jag iväg och piffa till kontoret med matta och sterio ;)

Så här kommer dagens, i know u like it ;)








2012-02-25


Morning story

Gör inte om mitt misstag i stark sol...

Jag tyckte att jag hade varit så duktig den här dagen, var första soldagen på kho samui, vi ställde väckarklockan och gav oss ut på en löprunda längst stranden, helt underbart faktiskt. Sprang i en halvtimme och det var riktigt skönt att sätta fart på kroppen och sen slänga sig i havet för att svalkas. Väl uppe på rummet så svirade vi om och börja smörja in oss med solfaktor. Vid det här lagret började ju eftersvettningarna komma....
Och, efter att "ha varit duktig" och smörjt in mig med högsta solfaktorn över bröstpartiet så börjar jag självklart svettas... Jaa hörrni, på bilden nedan ser ni en rättvis bild på vad det resulterade i, solkrämen rann lixom bort från halsen ect och jag vart en flammig tjej.. (såg värre ut i verkligheten dessutom)
Tack och lov att man kan sola bort sånt =)




Ser ni att dom är på väg till mig? ;)



 

Så fort jag sätter vantarna i dessa kommer jag inte släppa dessa underbara godingar.

Trodde suget efter dessa skulle svalna men efter att ha drömt om dom, varit på jakt i både sverige, thailand, nätet i ngr månader nu så blir det att slå till så fort nästa leverans kommer in på ngn site!

 

Ah, jag dör! Ge mig dom nu the secret!! ;)


Helg, Skål!






Skärpning!









Nu ska jag gasa iväg efter två koppar kaffe som verkar ha satt sina spår?


Dagens jenny




Friday!





Härligt med fredag, idag är det ekonomi på schemat samt offerera en lagerhall och följa upp ett par förfrågningar.
Ska även dra till revisorn en sväng samt kolla upp försäkringar för anställda och för ägarna.
Sedan är det helg! =D

Imån ska jag inreda klart mitt kontor, gasa ut med matta, sterio ect sen blir d E-type med tessan på avenyn =)




P-dator



Har ni hört talas om den här?? Verkar ju grym om man inte gillar att stoppa isig hormoner... Dessutom har du bra användning av den sedan när det är dags och planera in skitungarna!?

Jaa, jag hade gärna valt detta alternativ, usch gillar inte att stoppa i mig massa skit.

Tillbaka till ngt hel annat, budget till jobbet, jiiiiihoooooo....................... Svider lixom i mina ögon, men måste få klart den här så vi får en bra överblick på hur det ser ut.

Natti

2012-02-23



Där är hon! Har lixom fullt upp så svårt å hinna med er...

Men jag lever idag med, måste betala ut lönerna annars blir alla arga..... *vill inte*

Hoppas ni har en bra dag!

Snöstorm

Snöstorm ute, önska man kunde förflytta sig till koh tao! =)

Idag är det fullfart med fixning av nya kontoret ute på lagret, igår var det målning hela dagen, nu är det planering av flytt, betalning av fakturor & löner, adressändring, faturering och offerering, det är deklarationer, skatter, moms jaa ni fatta, jag har det jag gör =) Ska leva länge på den där singah ölen, solstolen, värmen, havet, solen, inga måsten lääänge läänge! =)




Doha

Slänger in lite mixbilder från Doha med våra nyfunna svenska vänner, Jessica & Daniel.





























Taco kväll









Tacobuffe med tessan, bjöd kollegorna på semlor samt en ny outfit kostar jag på mig idag. Bra tisdag! =)

Hoppas ni har en bra kväll!

Love

2012-02-21



Tjing, nu ska jag iväg och fixa ett par ärenden och bju på semlor! Är ju allt fettisdag idag =)

Ta mig tillbaka


(näst sista dagen på koh samui)


(1:a dagen på koh tao, nästa gång ska jag med ta dykcert!)


(2 dagen)


(Första eftermiddagen & med en kall singha)


(3:de dagen, koh samui)


(sista dagen på kho tao)


(sista ef på beachen innan vi for tillbaka till kho samui) OM ni tycker att jag sitter som ett säär så beror det på mina sår på hand, samt ena benet, se d gula på höger ben, ngn thaisörja som gjorde susen för läkningen!


(kikar på fiskarna =), kho tao)




shoppat



Dessa kommer från min shoppingpåse i bangkok =) Ser fram imot vår/sommaren! =D

Me



Kallt ute, tur man har fått helt underbara vinterskor i julklapp av J =)



Igår vart det prommis runt sidsjön med J & knollis, nästa gång ska vi åka längd har vi bestämmt haha, jag och längdskidor är igentligen typ värsta combon, men vad gör man inte =)


Vad hände?



Fiskarna bet mig på snorklingtur, sant eller falskt? ;)

lite från thai..






































Blekfisen på arlanda innan avfärd


Hemkommen och kanske lite mer färg ;)




På begäran från olika håll uppdaterar jag nu.. får se om det blir bestående =)

Nästan tre veckor i thai är avverkat och nu är det fullfart på hemmaplan.

Hoppas ni alla mår bra!

Puss


RSS 2.0