x2000 mot göteborg

Tjing!

2 timmar på tåget är avklarat, hunnit med att trycka i mig en bagel, stor latte och tre kärleksmums som jag bakade en plåt av igår kväll. J fick ta med resten till jobbet men 7 stycken har jag tryckt i mig, nam nam!

När jag kommer fram har jag bokat in en dejt med finaste Malin och ikväll vart jag bjuden till sara & niklas på middag, imånbitti är det dejt med sis och kvällen är en så länge oplanerad. Torsdag är det dejt med Josefin, lördagkväll bokad, men där imellan har jag lite hål att fylla. Ska även hinna med en massa jobb och pill ipill med en demovisnings sida, så har nog det jag gör.

Känns iallafall bra att jag får spendera några dagar i göteborg nu, även om jag saknar mina killar. Knollis pep och grina imorse när jag for, usch känner mig så elak. Va väldigt nära att jag packade med han i väskan, men J streta imot och ville ha honom så han fick stanna kvar den här gången.


(Jenny 25 år)

Väggord

Vi vill hitta en ett fint väggord, frågan är bara vad man ska välja...

Helgen

Helgen har i vanlig ordning varit super mysig, kan ju aldrig klaga när jag får spendera den med mina två fina killar.
Fredag vart det shopping av åra samt stor vacker vas med blommor i från Sia, vasen & blommorna stod J för, det ni ;)
Den här gobiten köpte jag, dock ville jag inte ha den svarta saken bakom, så min händiga karl tog bort den och monterade upp min fina åra.
(ursäkta röran på bänken)
Bättre bild på mitt ljusfat.
När jag kom i torsdags överraskade J mig med ett nytt ljudsystem, jag som har klagat på högtalarna som tog massa plats.... Man får passa sig vad man säger till Mr för det går undan här. Men snyggt vart det, och grymt ljud igen.
Vid halv sju kom vi på att vi skulle ta en promenix till systemet och handla lite vin, det var ca 25 grader varmt och sol så vi fick känslan av att vara utomlands. På vägen passerade vi en massa mysiga restauranger och J tyckte att vi skulle köra en spontanare och äta ute istället för hemma. Vi valde ett italiensk ställe, och jag tror jag åt den godaste maten på väääldigt länge. Fantastiskt gott med scampi, pilgrimsmusslor, svart kaviar, nektarin, pärltomater mm mm oh, var helt perfekt! *tandvattnet rinner*
Tyvärr ligger bilden på maten i j:s tele.. får nog återkomma med den senare, för måste ses!
Lördag var det strålande sol och 24 grader, så vi packade väskan och for ut med båten, tog en lite utflykt till fjäderholmarna för att köpa J:s ”Black Pearl”. Det var stora vågor så jag hade roligt! Väl framme vart det även rökta räkor & vin. Har jag världens bästa kille eller vad? Han vet hur han ska behaga mig ;)
(Kan ä ven tillägga att han köpte mitt favoritvatten, ramlösa vattenmelon, en skvallerblaska och gotta till mig innan vi for ut också =))
Vi for sedan iväg och mötte upp lite vänner, ja fick en våffla med grädde och sylt samt ett glas rött. Mm, bortskämd  bortskämd.
Båt fick jag köra också =)
_1833_163833229.jpg" alt="" />
Njöt på sjön hela dagen, och väl hemma igen vart det Indiskt i magen, mycket gott.
Söndag var rätt slapp, J fixade och trixade hemma med att hänga upp black pearl samt en annan grej, vette tusan vad den heter men snyggt vart d =) Jag slängde ihop en tonfisksallad till lunch, vart en lång prommis för mig och knoll medans j gymma, kom sedan hem till en riktigt god LCHF middag med karra till efterrätt, inte så bra kombo, men sjukt gott =)
Ovanför dörren ser ni den andra ”grejen” haha. Börjar bli sjukt fint här hemma. Ska ta en fin bild på matta och kuddar senare så får ni se den delen, vi måste dock byta ut tavlan bakom soffan bara så ni vet.
Imån bär det för övrigt iväg till gbg, både v-modigt att åka härifrån men ändå riktigt kul att träffa alla mina fina vänner.
PS Knoll har vaknat med st*nd nu 2 dagar..... eh? ja... Ds

Happy Friday

Tittut!!

Fredag wehoo!

Hunnit med följande:

-Vaknat mycket irriterad över en snarkande sak brevid, nämner inga namn.
-Tog kudden och däcka i soffan.
-kacka
-Ätit turk youhurt, ägg och kaffe. (snodde även ngr klunkar blåbär/svartvinbärs juice från J)
-Lång prommis med knollis & J
-Ätit tonfisksallad & en hallon lakris döskalle.
-Druckigt 2 glas citronvatten.
-Dragit Knollis i svansen, haha är så kul att reta honom, han har lixom värre temperament än vad jag har ;P

Nu blir det lite jobb, sen bär det iväg ut på shoppingtur. Ska köpa en åra, det ni ;)


På tååååget!

Japp, då satt man på x2000 igen då. Börjar känna mig hemma här faktiskt. Känns som jag sitter här var och varannan dag faktiskt. Rätt tråkigt, men tur man har en dator och en iphone så kan man sysselsätta sig under resan.

tog en bild på mig till er, vet ju att ni gillar det :P dock är tåget rätt fullt så att JAG vill inte sitta och fota massa ego bilder, vart två bilder varav den här va den bättre...... D är tur ni inte är så kräsna ;)



Ikväll blir det mario & rödvin samtidigt som jag ska mysa med mina två killar =) Undra just om man ska festa till det på ngt slags snacks, typ grönsaker med dipp el så?

Göteborg den bästa staden!

Nästa vecka bär det av ner till göteborg!! Saknar staden och alla mina fina vänner som befinner sig där. Vet inte riktigt vilken dag jag kommer ännu, allt beror på lite möten som skall bokas in här framöver, förhoppningsvis i sthlm i början på nästa vecka, vill vill vill ha det mötet omg!! =D Sitter just nu och provar mig fram i ett demo program... inte lätt men jag ska fan bli grym på det!! ;)

En grej som jag bara måste göra när jag kommer till göteborg, det är att hänga på espressohouse med en stor latte och gärna ngt gott till det! =) Typ kardemumma/hallon muffins!


Påminn mig om att ALDRIG ALDRIG bleka håret själv..... bhuu saknar mitt fina tjockare hår.

Längtar ialf massor till göteborg och alla mina hjärtan!

Ses snart!

Märklig dröm

Hejdu hejdu hej!

J ringde nyss och frågade hur jag mådde, sa att jag var så himla trött för att jag sovit dåligt pga att jag trodde vid ett flertal gånger att jag klämmde fast lilla knoll nere vid benen... Vad säger J då? Joo, att det var precis vad han gjort flera gånger i natt, att knoll bestämt skulle ligga mellan hans ben och att han då råkade klämma till honom :( stackars lilla knoll? Undra varför jag drömmer en sån dröm fast knoll är i sthlm lixom? hrm... a stackarn kanske försökte sända över tankeöverföring ;) typ... *RÄDDA mig Mami!!*

Ajabaja! Inte vara dum med mina djur.



Tjing, annars torsdag idag och ikväll får jag träffa mina 2 hjärtan!! =) *längta!*

Hoppas ni får en fin dag, trots regnet.


Sisters












Snygga Kängor!






Mycket Bjaaaaa! =) Älskar kängor, och detaljer!! Dessa får mer än gärna flytta in på min skohylla!















sthlm i mån igen!

Fick tag i en biljett, fast vart inget super kap kanske.... Men jämför jag med ordinarie priserna på sj så var d ett kap ;) 170.- vann jag en biljett imån kväll. Hade jag valt att åka kl 5 på morgonen hade jag kommit iväg för 2.- Men någon motta får det vara, måste jobba på dagen serrni. Blir helt förstörd om jag ska behöva kliva upp kl 4, inte värt dom kronorna... Näe, viktigt att det är DYRT ;)



Nu är det full gas med jobbet, hoppas ni får en bra dag!! Hörs sen!

Kyss

hemma i svall igen

6.- traderade jag hem en biljett för, rätt okey pris va? ;P X2000, ombokningsbar biljett och 2 klass. Ibland så, mitt bästa kap är på 5 .- så 6 var inte långt efter. Dock ska jag vä tillägga att d endast hänt dessa två gånger jag hamnat under guld tian. Det dyraste är nog inte mer än max 300.- Bra pris på bra biljetter för att slå en hand för tradera.

Nu är det dags att tradera igen, ser dock inte så ljust ut den här gången då dom redan trissats upp, vi får se om jag får någon eller ger upp :P


tjuvkik nr 2....










en liiiten tjuvkik på hur det blir här hemma..



Min fina espressomaskin klädde köket mycket bra, så även min mortel. (stavas det så?)


Update

Slängde ihop en chili con carne och lite kärleksmums nyss. Sjukt gott!!! Följde aldrig något recept, utan slängde i lite av varje..

Började med att bryna vitlök, gul lök massa smör och morötter. Slängde i köttfärsen och salta och peppra. I med chilli, cayenne och lite kanel. I med tomatpuré, en skvätt rödvin, 2 lager blad och en buljongtärning. Låt puttra på svag värme i en timme. Slängde sedan i en hackad gul paprika och en burk vitabönor i tomatsås. Låt puttra på i ca 10 minuter till, är sedan färdigt att servera. Jag hade kvar lite nachos från i lördags slängde även i en klick turkisk youghurt. NAM NAM kan jag säga, godaste jag gjort på länge.


Medans detta stod och puttrade slängde jag även ihop en plåt med kärleksmums.



Kaka:
170 gr smör
2 ägg
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1½ dl mjölk

Smält smöret, låt svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda alla torra ingridienser för sig och rör ner dem i äggsmeten. Tillsätt smöret & mjölken sist. Häll smeten i en smord teflonpanna (ca 25 x 40 cm). Grädda i 175 grader i ca 25 minuter i mitten av ugnen.

Glasyr:
75 gr smör
2 msk kaffe
2 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3½ dl florsocker

kokos för garnering.

Smält smöret och blanda i övriga ingredienser så allt smälts samman. Bred sedan glasyren över den varma kakan och strö över kokos och/eller strössel. Låt kakan kallna och skär den sedan i rutor.

 

Åh saftigaste kokosrutorna jag ätit, mmmmmmm!! Viktigt att ni använder röd mjölk och riktigt smör kan tilläggas =)









Det är lika fel att lita på alla som att inte lita på någon

Heej!

Hoppas ni haft en bra helg! D har jag =)

I fredags var det kräftskiva i ett partytält, regnet kom ju men det vart helt klart en hitt, massa folk, goda kräftor med tillbehör, nubbe, vin, öl och party musik. Knollis var med hela kvällen...nästan. Han somnade inne i Hampus säng vid elva... stackarn är så kvällstrött att han inte orkar hålla sina små ögon öppna längre än så, om han fick välja så är det god natt kapp säck kring 21-21.30 =)

Lördagen var det massa styling här hemma, är såååå himla fint med det vita golvet. Nu trivs jag oerhört bra här!! =) Jag har packat upp lite av mina fina saker som har fått pryda bänkar och skåp, satt ihop en suuuper fin bricka med ljus, är så sjukt nöjd över den att jag tjatar sönder J om hur fin den är :P haha retas ju en del men ändå =)

Efter att vi sprayat härdade glasskivor vita på undersidan (läs:j gjorde) som för övrigt är ett bra tips om ni har en vit hylla och vill ha glas ovanpå, vart riktigt snyggt! Ska visa er bilder senare. Iallafall bar det iväg till Mio för att handla en matta, köpte två för att åka hem och prova, vart en lila, jääääätte fint =)

Myste sedan med alla ljus tända, god tacos, delade på en flaska rött och kollade sedan en film. Väldigt mysig kväll med tre nöjda själar i soffan.

Söndag for vi tillbaka med den andra mattan, och shoppade lite nya kuddar för att pryda soffan. Jag köpte 3 olika storlekar och mönster, en benvit/guld randig, en lila med blommönster och en i päls, grå, vit, svart.. Behöver dock två till känner jag funderara på en knall mörk blå samt en till lila. Ska även trycka dit ett sånt koskinn... samt en lila och en ljus filt.  Låter kanske inte så bra, men jag ska allt visa er slut resultatet ;) Tror d kommer bli grymt.

På eftermiddagen bar det iväg ut till J:s lillebror som nyss köpt hus, där vart vi bjudna på gofika och fick rundvisning i alla tre husen.

På kvällskvisten delade vi på en pizza och åt grönsaker med dipp som var kvar från i lördags :P

Jag gillar INTE överraskningar

Men det är kul att överraska andra =)

Ja, nu avslöjade jag mig till J, han har tjatat hela veckan om att jag ska komma ner, men sagt nej nej.. men igår kväll satt ja klockan på 6, hoppade in i duschen så jag inte skulle lukta fis, packade väskan, åt frukost och köpte biljett så nu sitter jag & knoll på tåget mot sthlm. Framme vid lunch =) Gissa om han vart glad när jag avslöjade? hehe



tuffingen (not) på tåget just nu..




















Onsdag

Tittut!

Hoppas ni mår bra idag!

Jag vaknade inatt med världens nackspärr, kunde knappt ta mig upp ur sängen... gillar inte det där med att musklerna har ett minne... min nackspärr sätter sig lixom på exakt samma ställe varje gång. *morrar*

Va och rotade igenom mitt rum efter mina voltaren också men även dom har flygit iväg... aja, får ta mitt tjocka arsle till apoteket när dom öppnar, för dom där tabletterna hjälper verkligen, musklerna slappnar av och likaså spänningarna, mitt bästa tips är att ta innan man ska sova, brukar kunna hända en hel del över natten nämligen.

Nu ska jag dyka ner i arbetet, kanske hör av mig sen igen... OM ni har tur ;P




57 Kilo

Idag visade vågen 57.0 kg. Är rätt nöjd efter ALLT gottigott som varit de senaste veckorna. Tänkte att jag skulle landa på 55 kg och sedan ett par tre kg i muskler så är vikten perfekt. Jag har ju den tendensen att lätt lägga på mig väldigt mycket muskelmassa snabbt, varje gång jag börjar träna så åker pilen på vågen gärna upp 2 kg efter bara någon vecka.

Sist jag körde igång med combaten vägde jag 59 kg, tre veckor senare 64 och med ett par rejäla axlar så att knapphålet till huvud man fått såg ännu mindre ut...
Nja, så den här gången blir det att gå ner först så inte allt "gos" man har på kroppen blir muskler, nog för att det är sjukt snyggt med vältränade tjejer, men enligt mig ska det vara slanka långa smala muskler, ialf på mig!



Frukost: 2 ägg, 2 koppar kaffe och turk youghurt.

Ska faktiskt åka och köpa valnötter som jag ska ha i med lite färska halloner tills imorgon. Nam nam =)


Vill ha!



Kolla vilka godingar, dessa till ett par tajta jeans/skinnbyxor och ett par klackar, ja tack.

Pink

Nu har J svirat om i lägenheten, det svarta golvet lackades och fogades om till vitt!! *älska* Så himla fräscht med vitt golv. Så nu sprudlar ideerna om hur vi ska ha det! Måste ju få in lite jenny touch ;) Vad sägs om den här stolen?



Mycket Bjaaaaaa skulle jag vilja säga ;) Frågan är vart vi ska placera en sån här gobit... Sovrummet, vardagsrummet/köket (öppen planlösning) Jag tycker att en sån här stol passar överallt, tom i badrummet ;P

Tisdag

khuuuukhuuu *tänk er visselljud*

Idag är det tisdag, regnar ute, vart väckt av ett bett i näsan av en viss knoll..... Då var d dags för kacken serrni.

smällde i mig två ägg och kaffe till frukost.. inte mycket att hurra över så fyller på med lite turk youghurt här på jobbet och lite mer kaffe.

LCHF kör vi på idag igen, får passa på när jag inte är med J, han ska alltid festa till det med så mycket karra och gottigott.. lixom inte okey när jag har så dålig karraktär gällande gosaker...



Vad ska ni göra för skoj idag?

Själv ska man jobbelijobba, faktiskt väldigt skönt att få tillbaka lite vardag med rutiner osv. Tänkte äta ner mig ett par kilo nu, sen blir det till att sätta igång med löpningen så jag kan göra mig redo för combaten i höst! *lääängtar* Hoppas bara det är lika bra i sthlm som i gbg.. (Nog inte så stor chans, men ja lever på hoppet :))

Nu är d dags att sätta igång.

Hej du

Part 2




Ser ni likhetera på carris och knoll? ;)









söt familj som tröck ihop sig i baksätet på 1,5 plats.



Orka inge mera, kommer fler sen när ja har tid mer er :P

see ya!

Part 1

Nu får det vara slut på onyttigheterna!!!

Avslutade dessa 5 veckor med ostkrokar, karra, trocca och vindruvor igår kväll till lite film.

Har ju hunnit med en del sedan sist, här kommer lite nya bilder:
























bildspel

Stylade balkongen lite =)



Slussade med båten.. sis första tur där igenom.



Rökta räkor ute i skärgården



Mycket bra efterrätt ;)




Godaste thaimaten!!!



Ser ni vem som ligger därinne? =)



Blå lagunen på ekerö.



Kändes som att vara utomlands =)













Fyfan va det gick!! =D Sjukt skoj!! Mera! =)













Har hunnit med en del som ni ser... även fast detta bara är en liten del av allt skoj vi haft!!

Frukost imorse, halloner direkt från buskarna, grek youghurt och valnötter, mumma! =)

Vad gör ni?



Tjing och ting, har inte haft tid att blogga för er surstjärtar, haft så mycket skoj för mig så datan har legat nerpackad länge nu.

Får ta och uppdatera er senare med vad som hänt! Haft d underbart ialf, bara så ni vet ;P

tjing och tiiiing!

God morgon!

Sorry för kass uppdatering det senaste. Har haft så mycket för mig att jag helt enkelt inte haft lust att blogga.

Hade underbara dagar i göteborg med älskade vänner och mina killar. Det vart en partykväll sedan var jag rätt nöjd och vi var ute på middagar, badade och solade, åt glass vid vattnet och promenixade en del, vi var på grill kväll hos vänner och vi var till smögen över en dag. Alltså, har ni inte varit där så ÅK!! Vi lyckades dessutom tydligen pricka in veckan som är som bäst när man är i min ålder :P Så efter att ha sett ALLA båtar, allt glatt folk, alla rosé glas, alla skaldjur och gosaker så har vi bestämt oss för att hyra båt nästa sommar och ligga där en vecka!! =D Vi ska faktiskt även kolla läget med lite vänner och hyra minst två båtar. Åh längtar så jag dör! Ta morgondopp, ligga och sola, äta massa räkor, dricka lite gott vin, shoppa (dom har bra shopping där) promenera, äta glass i solnedgången, skratta och ha roligt och simma med knollis! =)

Slänger in lite mix bilder från det ni har missat.


Lunch på Bee i göteborg, räkmacka för mig, super gott!! Fast ångra att jag inte tog.....



Ni som har möjlighet att gå på Bee nere i göteborg, ni måste prova fisken!! (röding tror jag det var..) Gudomligt gott!!

Vart en myskväll med bla lite rökta räkor.


J åt även krabba, och sen mummsa vi i oss massa ost med tillbehör =) Har jag nämnt hur bra lchf är? ;P





Ser ni vem som ligger därunder?? :)

Knäppte dåligt med bra bilder på smögen, men här är början på en väääldigt lång brygga. (Ser tyvärr inte alla båtar och sjöbodar som gör hela stället. Ni som inte varit där får helt enkelt åka dit för upplevelsen.

Godaste räksalladen jag ätit i hela mitt liv. Under räkorna var det den godaste skagenröran jag någonsin smakat, detta tillsammans med super färska räkor och en god sallad med paprika, gurka, melon mm. MUUUMS! Nästan så jag kommer åka dit bara för att få äta den igen!! =D och åter igen, LOVE LCHF ;)




Utsikt från en av badplatserna. (tyvärr råkade solen precis åka bakom ett moln så bilden ser lite mörk ut) Men vi hade strålande sol och 26 grader varmt den dagen. Underbart.









Hemma i sthlm igen =)



Någon älskar att åka båt =D





J fiskade upp största abborren vi sett.







Igår när vi åkte båt stannade vi till på en jätte mysig restaurang i skärgården:



Jag åt fläskfile till det mumma! =)

Påvägen hem fiskade vi lite =) Fick 2 gäddor. En var sin, dock fick dom leva vidare =)




RSS 2.0