3 dagar kvar!

Heeeej!!

Hur mår ni idag??

Jag mår bra, lite trött.. sovit lite dåligt igen. Drömde massa drömmar om Knoll & Wille bla =) Drömde att lilla knoll dock va en odåga och bestämde väldigt mycket hur allt skulle vara och inte. Så kommer det inte att bli om du läser detta knoll! Här ska mamma o pappa bestämma och du lyder snällt.

Vi pratade med uppfödaren igår som gav oss massa bra tips. Vi har verkligen hittat rätt känner man när man pratar med henne. Finns ju så många som inte bryr sig så mycket om sina hundar och bara föder upp o säljer.. usch.

Hon sa ialf att knoll kommer bli en eftertraktad avelshane bla pga hans fina stamtavla och eftersom han är den absolut finaste enl mig ;)

Hon berättade även att vi ska visa vem som bestämmer så fort han börjar förstå, vilket kan vara redan efter ett par veckor. Trots att han är liten och oerhört söt så måste man visa vem som är flockledarn. Annars tar dom där små envisa liven över serrni. Så vi ska i med våra fingrar i maten och se så att han inte morrar när han äter, vi ska gå in först igenom dörren och låta honom gå in efter, han ska inte sitta på högre höjder än vad vi gör utan sitta nedanför osv. Allt för att han ska lära sig vem som bestämmer, annars rätt vanligt att chihuahuor bestämmer mycket om dom inte blir rätt uppfostrade.









*Love*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0