Rast!

Tittut på andra sidan!

Hoppas ni haft en härlig ledighet och ätit så ni blivit rund & go! Det har jag gjort =D

Speciellt eftersom jag åkte på ryggskott!!! Jaa, när jag var i full gång att måla mammas bord, hade kanterna kvar på ena skivan och skulle lyfta upp den från marken...Aj!

Har sedan dess kännt mig som en gammal kärring...



Symtom på ryggskott

Ryggskott innebär att man får snabbt eller smygande smärtor i ländryggen, som sitter längst ner på ryggen. Det kan kan ibland bero på diskbråck, kotförskjutning eller hoptryckta eller slitna diskar, men oftast hittar man ingen orsak.

Åtta av tio personer får ont i ryggen någon gång. Ryggbesvär är ungefär lika vanligt i alla åldrar, till och med hos barn och tonåringar.

Ryggskott är vanligast i nedre delen av ryggen, ländryggen. Värken kan komma plötsligt med smärtor från muskler, kotleder, diskar och ledband. Ibland strålar värken ned över skinkor och höfter och kallas då ischias. Ryggen låser sig.

I början får man mer ont av alla rörelser. Vartefter det blir bättre är det bara vissa rörelser som gör ont, till exempel att stå framåtböjd, sitta eller vrida sig.

_____________________________________________________________________________________________

Men vet ni, efter lite värktabletter och några glas vin så mådde jag rätt gott ;P

Har haft en härlig helg om man bortser från det, J har varit här och vi har hängt en hel del med mami och papi  på båten samt tobbe och maggan, hunnit med middag på vindhem, grillning hemma, varit på oscars, casinot, va på ngn indisk restaurang samt en annan och smällde i oss black and white med världens godaste beasås, tur man gör lchf så man kan gotta i sig allt! Har dock fuskat med godis, glass, kolisar hela helgen hehe. Är det helg så är det ;)

Var även på en fisk & jaktmässa och shoppade ett kastspö (läs:j gjorde) Vart ett par godisremmar där med det charmiga med festival/mässor ect, dom säljer häxvrål ;)

Men idag är jag tillbaka på lchf, ska bli skönt att få lite rätsida på kosten, hoppas att jag kan springa lite här om ett par dgr oxå, just nu får man nog vara försiktig så det inte blir värre, för känns mycket bättre! =)

Näe, nu ska jag dyka ner i mina generella villkor och regler igen! Full rulle på jobbet idag! love it!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0