Bilder från gårdagen


Började dagen med att sätta oss på cyklarna, gick rätt bra, tog en annan runda otroligt härligt väder! Vi stannade till på klipporna på ovanstående bild och låg och njöt av solen, och vattnet som glittrade nedanför oss. Efter någon timme kom W & N förbi och det var dags för lunch =)


W & N kom här förbi med deras jet skis, ville köra men efter att fått höra att det var ca 12 grader i vattnet så väntar jag nog tills det blir lite varmare... =)


luncha på solstugan. Dit måste ni som bor i sthlm gå, liten idyl. Lite dyrt kanske men klart värt det om man vill lyxa till det.





Vill köra nu!!! Älskar sånna här fartfyllda grejer =)

Avslutade dagen i vasaparken med en våffla med 2 kulor, melon & lakrits samt minigolf. =) När vi kom hem slocknade jag direkt, J var och köpte grekiskmat som serverades, mmmmm! jag är kär! i maten alltså. Nä i båda två!! mest J så klart ;) efter maten vart det 2 panodil och godnatt kappsäck. Kan nog ha varit en hjärnskakning, fortfarande tryck i hela huvudet och väldigt trött... (symtom som man kan få..)

Men hurrni, det är måndag så sätt fart!! Själv ska jag fortsätta finslipa AP:n samt skriva lite villkor & regler.

Ha en toppen dag!

Kommentarer
Postat av: Jill

Du har oxå fina bilder o verkar leva loppan där nere :D Mys! Men hjärnskakning lät mindre kul, bäst du tittar upp d där!! Puss

2011-05-23 @ 13:03:19
URL: http://jivi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0