Tisdag

Hrm.. sovit dåligt inatt igen.. *Suck* Man är ju inte på topp efter en natt med alles för lite sömn. Speciellt inte om dessa nätter upprepar sig efter varandra. Att jag dessutom har haft & har sjukt ont i halsen sen igår eftermiddag gör ju inte saken bättre.

Men det är tisdag idag, riktigt höstväder ute... Grått, kallt, blött och mörkt.... När det är sånt här väder ska man sitta under en filt och mysa framför en bra film med en stor kopp thé, alt el latte. (Oerhört svag för det sistnämnda)

Men nu blir det jobb, ska ev till sthlm på torsdag så måste göra klart så mycket som möjligt innan dess. Sitter för övrigt och V.Ä.N.T.A.R på svar från dataföretaget oh blir galen på att man ska behöva jaga och vänta på att dom ska återkomma, och då ska ni veta att "vi är prioriterade" jo tjena!

Använde rici oljan till håret igår, massage i hårbotten och rog ut i längderna för att göra inpackning. Håret vart änsålänge mjukt. Får se om det växer som ogräs nu då =) Iannatfall blir det till att kapa av till ngt liknande (se nedan)


Ha en fin tisdag tjockisar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0