08.41

Morning!

Imorse vaknade småögonen till liv kring 06.30. Det vart en kopp kaffe i sängen och lite Wordfeud. Är ni också beroende av det? Iofs bra hjärtgympa..

Igår avverkades två business möten med väldigt bra utdelning får man väl lov att säga. Glada nyheter från första mötet även det andra trots att vi i dagsläget inte riktigt hade där att göra, vi skulle låna lyssna nu, för LITE menningar för att dom skulle kunna vara involverade. MEN hon ville väldigt gärna följa utvecklingen och ev vara med i framtiden när vi behöver mycket pengar haha (tro mig det är redan mycket pengar, dock hade dom en väldigt hög ribba!) eftersom hon tyckte att vi hade en väldigt bra affärsplan

Banken ringde tillbaka och var rätt mesiga.. men gjorde honom lite nervös och voila så skulle vi boka in ett nytt möte
Vi vill väldigt gärna jobba med den banken men vi kommer inte stänga andra dörrar, inget kan lixom stoppa oss nu! Idag ska jag ringa 5 andra banksnubbar vi fått på rekomendation så vi kan förhandla till oss det bästa.
Är väl det vi är värda, tycker ni inte? Oss leker man inte med, endast det bästa duger. Man måste våga chansa för att vinna sägs det.
Får vi inte som vi vill kommer vi att jaga rätt på rika gubbar som har lite stake och våga satsa på något nytt som inte kommer bli annat än succé!

En annan rolig sak, upptryckta hoodies och visitkort är beställda inför mässan vi ska på i sthlm nästa vecka. Åh det vart så bra!! *stolt* Värt varenda slant vi fick tömma spargrisen på

Nu är det full galopp igen!





Tjing & Tiiiing på er nyfikna saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0